headbanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Λοιπον εστειλα μηνυμα στην riot και ελαβα το tribunal case μου.Δειτε το και πειτε μου αποψεις http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/549148/#nogo Ενταξει το rage μου υπηρχε αλλα πειτε μου μια γενικη αποψη εγω εχω 800 + και ειμαι silver 2 μην μασας στα 2 πρώτα παιχνίδια είσαι άκρως τοξικός. μου αρέσει που ζητάς και τα ρέστα. 2
@_zerocool Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Είσαι toxic. Ξεκινάς κατευθείαν και γράφεις στο all report my team. Για μένα τέτοιoi παίχτες θέλουν chat ban. 1
Locko Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι μιλάς πολύ γενικότερα και δεν βοηθάς το κλίμα της ομάδας. 80% θα πατούσα punish 20% θα το προσπερνούσα το case, αναλόγως τα κέφια μου. Pardon δεν πατούσα πάντως P.S: Βέβαια δεν ξέρω γιατί πήγες tribunal μόνο με 3 report. Τα περισσότερα cases που έχω συναντήσει έχουν 5 games, 5+ reports. 1
sistah Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Λοιπον εστειλα μηνυμα στην riot και ελαβα το tribunal case μου.Δειτε το και πειτε μου αποψεις http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/549148/#nogo Ενταξει το rage μου υπηρχε αλλα πειτε μου μια γενικη αποψη εγω εχω 800 + και ειμαι silver 2 μην μασας Πολυ μιλας στο chat. Κοψτο αυτο το "OMG RAPORT NOC FEEDING WTF BBQ". Δεν οφελει πουθενα, και ειδικα οταν spammaρεις το All Chat. Edit: Oλοι την ιδια ωρα απαντησαμε.
Ακραίος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Όταν μπένεις game έχεις afk.Μετά σε κάνουν troll και κάνεις dodge στο champ select.Μετά έχεις άλλα 2 σερί game afk και στο 2ο και troller και τρως demotion δεν κατεβάζεις καντήλια με το δίκιο σου?
Ακραίος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Και φωναχτά και στο chat και παντού lol! Καιρό είχα να δω troll/afk τόσο που είχα παρεξενευτεί. Μου τους κρατούσε μαζεμένους η Riot.
omghi2u Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 με το να τρελενεσαι και να κραζεις στο τσατ δεν κερδιζεις κατι. το αντιθετο μαλιστα κ απο πολλες οπτικες γωνιες.
headbanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 δικαιολογίες. ΦΤΑΙΣ . γκέγκε; απλά δεν μιλάς στο chat Σε αυτό το επίπεδο. Αν είναι δυνατόν. Είσαι το άτομο που θα σφαλιάριζα στο νετ, αν ποτέ ξαναπάω σε ένα
pipiris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Απο τις περιπτωσεις που ειναι οφθαλμοφανες punish χωρις να χρειαστει ιδιατερο ψαξιμο και των 3 game. Και μονο που λες στο Noc να πεθανει για ενα παιχνιδι ειναι απαραδεκτο. Στο πρωτο παιχνιδι το 80% του chat το εχεις γεμισει εσυ και τα μισα ειναι σε caps, που λες πραγματα που απλα δεν βοηθαν (noc you are bad, stop dieing, my team sux, how can someone be so bad, gg i afk bb, report report report report). Ο noc ειναι απλα ενας κακος παιχτης ας πουμε και αυτο ειναι δικαιολογημενο, δεν ειναι ολοι παιχταραδες και δεν υπαρχει καποιος κανονας για το ποιος θα παιξει ranked. Αλλα το να φαιρεσαι ετσι δεν εχει καμια δικαιολογια ιδιως απο τη στιγμη που εσυ το ξεκινησες και το συνεχισες μονος. Ελπιζω να μη με παρεξηγησεις απλα στα λεω για να δεις πως τα βλεπει καποιος ουδετερος. Κοιτα την καρτα σου τελειως αντικειμενικα και θα δεις και συ οτι η συμπεριφορα σου δεν ειναι σωστη.
Tobajara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αν διάβασα καλά εννοεί in game death. Από εκεί και πέρα punish. Επίσης όταν flameάρετε έχετε δει ποτέ κανέναν να βελτιώνεται στο παιχνίδι του? Ακόμα και αν υπάρχει ένα 10% να στρώσει στην πορεία επειδή είναι φιλότιμος αλλά στράβωσε το ματς, το χάνετε με τα καντήλια που του ρίχνετε. 1
jonakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το die το ειπα για το game ofc.Δεν ειναι δυνατον ομως να ειναι καποιος τοσο χαλια στο παιχνδι.Ποσο μαλλον που ειναι και σχετικα απλο.Αλλο να πας 2-9 και αλλο αυτο το αισχος.Πρεπει να προσπαθησει καποιος με ολο του το ειναι να feedαρει τοσο@Tobajara Δηλαδη πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε σαν ευαισθητα κρινακια?Ποσο low self esteem παιζει να εχουνEdit:Ξερω οτι ειμουνα toxic.Αλλα απο την αλλη ειμουν ο μονος π επαιζα συνειδητοποιημενα
Locko Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι απλό. Και δίκιο να έχεις για τους άλλους, ο τρόπος έκφρασης σου είναι λάθος και το χάνεις. Μην chatάρεις για κανένα θέμα εκτός για να δώσεις ή να ζητήσει πληροφορίες για την εξέλιξη του game από το team σου (wards positions, summoners/ultis timers από enemies, objective timers, οδηγίες για το τι να κάνετε) και όλα θα είναι πολύ καλύτερα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 To περιεργο ειναι οτι ο φιλος, παροτι στα 2 απτα 3 games toxic-αρει οντως, εφαγε ban μονο με 3 games στο case του. Αυτο μου κανει εντυπωση, wtf. Nα ρωτησω τωρα κατι αλλο: Υπαρχει διαφορα αναμεσα στον παιχτη που συμμετεχει καθημερινα στο tribunal με εναν που δεν ασχολειται καθολου? Εννοω, η riot δινει καποιο κινητρο για τη συμμετοχη (πχ καποια bonus)? Το λεω γιατι μου μοιαζει τελειως βαρετο και αδιαφορο να καθεται ενας να μελεταει chatlogs/scores κλπ κλπ για να πατησει ενα κουμπακι για εναν παιχτη που ουτε καν ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις