Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Midi , τα περισσοτερα που λες ισχυουν μονο σε Bronze/Silver καταστασεις που τα games ειναι για τα πανηγυρια , συμφωνω μονο στο να μην κανεις ποτε surrender .  Αν θες να ανεβεις , οχι μονο εσυ , ολοι αλλαξτε σκεπτικο

Δεν ειναι θεμα σκεπτικου, ειναι πραγματικοτητες. Μπορει να μη εχω κανα τρελο σκιλ, αλλα 5 αραδες πραγματα τα σκαμπαζω, μετα απο καμια 300ρια ranked και καμια 400normal. Mπορει οπως λες σε gold και πανω να μην ισχυουν , αλλα το ποστ μου περιγραφει ουσιαστικα καποια tips με τα οποια βγηκα απο elohell, χωρις να με boostaρουν/smurfαρουν/κουβαλανε αλλοι.

ΥΓ. Οταν μιλαω για elohell δεν εννοω silver οπου η μλκια παει συννεφο γενικως, αλλα bronze οπου τα ranked ειναι απλως unplayable. Ειδικα μια περιοδο που με εβαζε να παιζω με bronze V μλαμε για toxic κατασταση που μονο με συγκεκριμενες μεθοδους ειχες ελπιδες να την αποφυγεις αν δεν εισαι smurf/boost κλπ.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα σκεπτικου, ειναι πραγματικοτητες. Μπορει να μη εχω κανα τρελο σκιλ, αλλα 5 αραδες πραγματα τα σκαμπαζω, μετα απο καμια 300ρια ranked και καμια 400normal. Mπορει οπως λες σε gold και πανω να μην ισχυουν , αλλα το ποστ μου περιγραφει ουσιαστικα καποια tips με τα οποια βγηκα απο elohell, χωρις να με boostaρουν/smurfαρουν/κουβαλανε αλλοι.

ΥΓ. Οταν μιλαω για elohell δεν εννοω silver οπου η μλκια παει συννεφο γενικως, αλλα bronze οπου τα ranked ειναι απλως unplayable. Ειδικα μια περιοδο που με εβαζε να παιζω με bronze V μλαμε για toxic κατασταση που μονο με συγκεκριμενες μεθοδους ειχες ελπιδες να την αποφυγεις αν δεν εισαι smurf/boost κλπ.

Nταξει για τοσο κατω μιλαμε για αλλο παιχνιδι που ξεχνας τα παντα , ολα οσα ξερεις 

Δεν εχω παιξει τοσο κατω , παροτι season 2 ημουν silver , οποτε δεν ξερω αλλα μπορω να φανταστω 

Aπλα αυτη η νοοτροπια ειναι ολοι gtp , ειμαι εγω ο καλυτερος και παιζω με noobαδες ( δεν λεω για εσενα , γενικα ) και εχω κολλησει silver/gold μετα απο 600 games ειναι που κραταει τοσους πισω . Και φυσικα η αδιαφορα να ακουσουν και να μαθουν 

Ty locko bro

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο με ενοχλέι, να έχουμε 20-30 kills παραπάνω απο τους αντιπάλους και να χάνουμε το παιχνίδι επειδή όλοι κάνουν φόκους στις μάχες αντί για κανα πύργο κλπ.....και να ζητάς βοήθεια και όλοι να κυνηγάνε έναν αντίπαλο, με 1/3 ζωής, και ταυτόχρονα να χάνουμε δυο πύργους και ένα ινχίμπιτορ, που σημαίνει πίεση στην βάση και ήττα.... δεν ακούει κανείς ρε παιδί μου, λες και τα κιλλς κερδίζουν το παιχνίδι. έχω χάσει 4-5 τέτοια ματς αυτές τις μέρες γι αυτόν τον λόγο

Δημοσ.

Εμ το πολυ Call Of Duty αυτα κανει :P (λεμε τωρα)να εχουν τα πολλα τα kill να λενε μετα στην παρεα οτι ''μπηκα σε game και τους ετρωγα 1v5,''στο περιπου.

Δημοσ.

Nταξει για τοσο κατω μιλαμε για αλλο παιχνιδι που ξεχνας τα παντα , ολα οσα ξερεις 

Δεν εχω παιξει τοσο κατω , παροτι season 2 ημουν silver , οποτε δεν ξερω αλλα μπορω να φανταστω 

Aπλα αυτη η νοοτροπια ειναι ολοι gtp , ειμαι εγω ο καλυτερος και παιζω με noobαδες ( δεν λεω για εσενα , γενικα ) και εχω κολλησει silver/gold μετα απο 600 games ειναι που κραταει τοσους πισω . Και φυσικα η αδιαφορα να ακουσουν και να μαθουν 

Ty locko bro

Σε καμια περιπτωση δεν εχω τετοια νοοτροπια, παρανοησες το ποστ μου. Πιο πολυ σαν tips ηταν αυτα που ειπα για οσους ειναι elohell και το πως να βγουν καπως συντομα απο αυτο.

Εγραψα εξαλλου οτι πολλα games τα εχει χασει η ομαδα μου εξαιτιας μου. Και συνεχιζουν και χανουν παιχνιδια εξαιτιας μου. Η νοοτροπια που εχω ειναι οτι τουλαχιστον tryhardaρω ακομα κι οταν το game δεν παει καθολου καλα για μενα ή για την ομαδα μου. Απλα καποιες φορες κανω τετοιες μλκιες που καταστρεφουν το παιχνιδι. Καποιες αλλες φορες τις κανουν αλλοι. Ετσι ειναι το game κι οποιος διαφωνει στο οτι κανει μλκιες τοτε εθελοτυφλει και -κυριως- δεν βελτιωνεται, συνεπως συμφωνω μαζι σου.

ΥΓ. Εχω 300 ranked και ειμαι Silver V και ξερω οτι ειναι μια αρκετα κακη επιδοση. Βασικα πληρωνω τα σπασμενα της ιδεας μου να παιξω κατευθειαν ranked με το που εφτασα 30lvl. Χαλασα καμια 50-100 games να μαθω καποια βασικα πραγματα, αλλα τα χαλασα μεσα σε ranked, επεσα elohell, εχασα αλλα 100 μεσα σε αυτο με ολο το toxicity του European East και υπαρχουν αλλα 100 που προσπαθω να παιξω καπως πιο συγκροτημενα και σοβαρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στα νορμαλ, μεχρι το επίπεδο 25 (τώρα είμαι 29) είχα +40 νίκες απο ήττες, απο το επίπεδο 25 και μετά μέχρι τώρα είμαι στο +3. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά, πολλά χαμένα παιχνίδια, που προφανώς φταίω κι εγώ, γιατί κάτι δεν κάνω σωστά. Αλλά στην συντιπτική πλειοψηφία, έχουμε χάσει ενώ έχουμε την νίκη στο χέρι. Τοπ πάιζω και δεν μπορώ να πω πως έχω την εμπειρία να κουβαλήσω τέτοια παιχνίδια. Καμιά συμβουλή;

Δημοσ.

Συμβουλη ως προς τι?

Δες streams/video guides, παιξε καμποσους champs, μαθε διαφορετικα roles (top/jungle/adc/AP/supp) για να εισαι λιγο πιο ετοιμος οταν ερθει η ωρα για ranked.

+40 νικες απο ηττες ειναι εξαιρετικη επιδοση στο 29lvl imho, αρα σημαινει πως ηδη παιζεις πολυ καλα σε σχεση με τους υπολοιπους και οτι κουβαλας παιχνιδια με καλο ποσοστο. Για να αρχισεις να κουβαλας παιχνιδια στα low elo απο τα οποια θα ξεκινησεις ranked, πρεπει να αρχισεις να μαθαινεις carry/hypercarry champs.

Κουβαλημα δε σημαινει μονο 20/3 σκορ. Εχω κουβαλησει παιχνιδια με δικο μου προσωπικο σκορ 3/9. Κι ομως τα εχω κερδισει σχεδον μονος με τοσο κακο σκορ!

Α και εχε υποψιν οτι στα ranked η μιση ομαδα θα θελει/απαιτει/trollpickarei top. Οποτε αν ξερεις μονο τοπ, μαθε επειγοντως κι αλλα lanes τωρα που εισαι 29. Δε χρειαζεται να μαθεις πολλα champ. 4-5 ειναι καλα για αρχη, 1 για καθε lane/role. Kι απο κει και περα να μαθεις φυσικα και τα lanes.

Δημοσ.

Αγόρασα (με πολλή καθυστέρηση) το Thresh.

Απορώ πώς κέρδιζα λωρίδες απέναντι σε αυτό το πράμα. Innate armor - AP, άπειρη διάρκεια στο combo, hook/ gap closing, slow / throw, armor...Μόνο με συστηματικό harass και cover αντιμετωπίζεται.

Δημοσ.

παιδες κανας μαγκας που πεζει west ? ξεκινησα σε αυτον τον σερβερ γιατι ειναι ο καλυτερος σε σχεση με τον "εμετικο" east που επαιζα ειμαι 6 λεβελ. οποιος ξερει να παιζει ας μου στελει μηνυμα inbox για κανα γκειμ και στα 30 για ranked :)

Δημοσ.

Λοιπον εστειλα μηνυμα στην riot και ελαβα το tribunal case μου.Δειτε το και πειτε μου αποψεις

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/549148/#nogo

Ενταξει το rage μου υπηρχε αλλα πειτε μου μια γενικη αποψη

Σε καμια περιπτωση δεν εχω τετοια νοοτροπια, παρανοησες το ποστ μου. Πιο πολυ σαν tips ηταν αυτα που ειπα για οσους ειναι elohell και το πως να βγουν καπως συντομα απο αυτο.

Εγραψα εξαλλου οτι πολλα games τα εχει χασει η ομαδα μου εξαιτιας μου. Και συνεχιζουν και χανουν παιχνιδια εξαιτιας μου. Η νοοτροπια που εχω ειναι οτι τουλαχιστον tryhardaρω ακομα κι οταν το game δεν παει καθολου καλα για μενα ή για την ομαδα μου. Απλα καποιες φορες κανω τετοιες μλκιες που καταστρεφουν το παιχνιδι. Καποιες αλλες φορες τις κανουν αλλοι. Ετσι ειναι το game κι οποιος διαφωνει στο οτι κανει μλκιες τοτε εθελοτυφλει και -κυριως- δεν βελτιωνεται, συνεπως συμφωνω μαζι σου.

ΥΓ. Εχω 300 ranked και ειμαι Silver V και ξερω οτι ειναι μια αρκετα κακη επιδοση. Βασικα πληρωνω τα σπασμενα της ιδεας μου να παιξω κατευθειαν ranked με το που εφτασα 30lvl. Χαλασα καμια 50-100 games να μαθω καποια βασικα πραγματα, αλλα τα χαλασα μεσα σε ranked, επεσα elohell, εχασα αλλα 100 μεσα σε αυτο με ολο το toxicity του European East και υπαρχουν αλλα 100 που προσπαθω να παιξω καπως πιο συγκροτημενα και σοβαρα.

εγω εχω 800 + και ειμαι silver 2 μην μασας :P

Δημοσ.

Έχω δει άτομο με 1000 games και να είναι bronze 5. Where is your god now? :D

Όσο για το case. Εγώ και μόνο από το πρώτο case μπορεί να πάταγα το Punish. Έγινες ενοχλητικός στο chat. No offence

Δημοσ.

Λοιπον εστειλα μηνυμα στην riot και ελαβα το tribunal case μου.Δειτε το και πειτε μου αποψεις

ενοχλητικος , πολυ.

και γενικα , 

δεν γινεται να ανεβαιτε με αυτο το attitude , ειναι απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει αν αλλαξετε.

μετα ερχεστε εδω και κλαιτε , που ειναι τα e-ballz που κουναγατε μεσα στο γκειμ?

Δημοσ.

εγω εχω 800 + και ειμαι silver 2 μην μασας :P

ρε εδω εγω εφαγα μπαν γαιτι ελεγα gg we lost[μονο αυτο] και με εκαναν μπαν.Εσενα δεν θα κανουν που εχεις βρισει το μισο λολ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...