hashashin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Οντως πολλα premade failaroun αγρια και δεν μπορω να το καταλαβω.Εγω οταν ειμαι premade με φιλαρακι τα κανουμε π....α κατω. Δεν το λεω για να παινευτω απλα υπαρχει πολυ καλη επικοινωνια + καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον και αντιδραμε γρηγοροτερα.... Αυτο με τα premade πρεπει να ισχυει για bronze-silver αντε και gold πιο πανω εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι ετσι.
Fulgore1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Βασικα δεν φταει το lol αλλα το μυαλο των ατομων που παιζουν το παιχνιδι.Οταν πχ ο jungler σου κανει gank και χαλασει το flash ειναι τοσο δυσκολο να γραψεις στο chat ''jungler no flash΄'' πχ?Πρεπει να εισαι σε ομαδα του lcs ή σε hardcore guild σε καποιο mmo για να ξερεις τα βασικα???Το chat για πιο λογο υπαρχει για να βριζει ο ενας τον αλλον?Τα ιδια και στο HoN ξεκιναω το παιχνιδι να το δοκιμασω βλεπε Lol lvl 1 account.Παιζω 2 παιχνιδια και επειδη ειχα αρνητικο score 3/9 γραφανε κατι τυποι report the noob και να τους λες sorry και ολας που τωρα ξεκινησα να παιζω,δηλαδη αρχαριος ειμαι και να απαντανε uninstall the game δηλαδη αμα ο αλλος εχει ψυχολογικα προβληματα οτι παιχνιδι και να παιζεις οτι elo και να ειναι προκοπη δεν θα δεις.Ειδικα με Premade Ελληνων και Ρωσσων και ειδικα σε Normal καλυτερα να leavαρεις απο το champion select.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Συγγνώμη ρε παιδιά, Bronze, Silver, Gold, Platinum, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε? Μήπως να περιμένουμε να ανοίξουν τα σχολεία? σε θεμα νοοτροπιας ναι ειναι τα ιδια σκατα.Σε θεμα καθαρα σκιλλ οχι ,αν ηταν τα ιδια θα ειχα φτασει challenger.Απλα θελω να πω οτι και σε αυτα τα ελο ,δοκιμαζουν παικτες και ειδικα αν πιασουνε μαξιλαρακι[pat 5 ,diamond 5],μετα δεν τους νοιαζει. Οταν ειδα τον tf μας[0-3] να κανει ulty bot χωρις μανα επαθα σοκ.Λεω αυτο δεν γινετε.,Ηταν καθαρα θεμα το οτι δεν ηξερε τον παικτη του[γιατι ειχε πολυ καλο creep score ,warding κτλ]. Φτάσαμε plat 1 επιτέλους. Λέτε να αρχίσουν τα +/- 3 lp τώρα; Εμενα μου δινει +10 και μου κοβει περιπου 6-9 lp.Ειμαι στο +30 νικες.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ειναι εξαιρετικο στην vayne.attack speed + passive botrk+ damage + true damage.must have item. Αυτό ακριβώς Ρε παιδιά, ακόμα και από εποχής WoW το παιχνίδι είναι απλά μαθηματικά. διαβάζεις τα σκιλλ τα Passive και μετά θέλει λογική. botrk δεν θα έβγαζα σε Ashe 1ο πχ. αλλά στην Βαυνε λόγο του W είναι Super Duper Must. Ναι ρε παιδιά, δε λέω, απλά μαθηματικά και κοινή λογική, απλά δεν αναφέρομαι σε όλες τις περιπτώσεις.Ίσως δεν έγινα και σαφής.Για να κάνει δουλειά το botrk, η passive του και το w πρέπει να ρίξεις 3 χτυπήματα.Εγώ όμως μιλάω για φάση που το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς!Ότι δε μπορείς να ρίξεις ούτε δεύτερο.Τι να το κάνεις το passive λοιπόν και το as, όταν είναι μεγάλο ρίσκο να πας έστω και για 2ο hit, είτε σε minion είτε στον αντίπαλο.Όταν στην καλύτερη των περιπτώσεων να κάνεις q-aa/q-e-aa στον αντίπαλο;Εξάλλου το tumble και το e σκειλάρουν με το ad.Θέλω να πω μήπως όταν σε έχουν πουσάρει τόσο, όταν ο αντίπαλος (draven) έχει 211 ad με bt (λέγε με τρως 3 aa και ένα q και ψοφάς από δαύτον), εσύ δεν πας για πρώτο item botrk να έχεις 130 ad;Μήπως πας κι εσύ σε κανένα bt;Ή έστω από τη στιγμή που έχεις βγάλει bilgewater και πασχίζεις να μαζέψεις άλλα 1800 για να ολοκληρώσεις το botrk, θα ήταν προτιμότερο να τα διαθέσεις για κανα bf ή ας πούμε για κανα pickaxe και zeal και βλέπεις πώς θα βγει το game για να πας σε botrk στη συνέχεια;Από vayne δεν έχω μεγάλη παικτική εμπειρία και γι αυτό ρωτάω, απλά σαν support που ήμουν είδα ότι του draven του κλάναμε το γκιώνη πραγματικά, ενώ αυτός με ένα q της έκοβε το 1/4 και παραπάνω.Εμένα η γνώμη μου πάντως είναι πως από τη στιγμή που κανείς δεν έχει στακάρει hp στο 15' που πασχίζεις να κρατήσεις το 2ο turret δεν πας για as/%hp dmg, αλλά για flat dmg.Και ξαναλέω στη vayne το q scalaρει με το ad, και κυρίως με q και πλιάτσικο μπορούσαμε να παίξουμε.
hashashin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το botrk δινει dmg,as,lifesteal και ενα πολυ καλο passive μαζι με μια καλη active.Η vayne χρειαζεται as λογω της w .Ειναι βασικα το καλυτερο dueling item οποτε ειναι μονοδρομος για vayne.Εγω σε vayne βγαζω botrk+phantom αμεσως και κανει παπαδες.Αυτο με τον draven που λες ειναι ακυρο.Αν ο αλλος ειναι πολυ feedarismenos δεν μπορεις να κανεις πολλα μην ξεχνας οτι ο draven ειναι πολυ δυνατος 1v1 ιδιαιτερα νωρις στο παιχνιδι.Εσυ δεν ντυνεσαι για να αντιμετωπισεις τον draven αφου στα teamfights δυσκολα θα τον κανεις focus.To botr ειναι item φτιαγμενο για vayne και κατα την γνωμη μου ειναι απαραιτητο.
headbanger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 δεν έχω πολλά παιχνίδια απέναντι σε Draven. θα έπαιζα ανάλογα το support μου. Αν είχα support με sustain ( σονα φιντλ κτλπ) poke από μένα και στο ντου τα καις ολα (να πάρει exhaust το support αλλιώς θα του τινάξω τα δόντια) positioning Και Map awareness Παίζουν τον ρόλο τους μιας και δεν θες να σου σκάσει η αντίπαλη ζούγκλα για το νταμπλ κιλλ.... δεν υπάρχουν στρατηγικές που ακολουθείς ΚΑΘΕ φορά. ανάλογα τι έχεις απέναντι και μαζί σου. Αυτα γιατί My common sense is tingling.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Iστορικες στιγμες. Μετα απο 15 μερες εντατικων προσπαθειων κι ενω ειχα 25 ηττες περισσοτερες απο νικες, σημερα τις ισοφαρισα. Honor to trynda champion φυσικα (90 games συνολο, wins τα 57). Οι ηττες ειναι υπετρολλαρισμενα παιχνιδια/υπερfeedαρισμενα/afk/leaves και ΦΥΣΙΚΑ παιχνιδια που τα εχασα ΕΓΩ ενω η υπολοιπη ομαδα θα μπορουσε να τα κερδισει αν δεν χαλαγα εγω το παιχνιδι με σοβαρα λαθη.Κατα τ'αλλα στο Silver V μου δινει 15-18 LP και χανω 25+ με την ηττα. Θελει κι αλλο ανεβασμα το hidden mmr μου, αλλα εχοντας παρει εργολαβια το top με trynda νομιζω οτι δε θα αργησω πολυ. Καποτε επαιρνα 4points με τη νικη και εχανα πανω απο 30 με την ηττα Tα ηθικα διδαγματα:Α. Σε premade bot, leave picking. Χωρις 2η σκεψη. 8 στις 10 φορες ruin-αρουν το παιχνιδι. 1 στις 10 το γυρνανε στο trolling με το που θα φανε 2-3 ψοφους κι αλλη 1 στις 10 παιζουν αξιοπρεπως. Premade bot να κουβαλαει δεν εχω δει ΠΟΤΕ παντως. Και σαν να μη φτανει η ηττα, φευγεις και με x2 reports απτο game, μιας και αρεσκονται στο να κανουν report οποιον jungler δεν τους κανει babysitting, η τον mid/top που δεν τους ειπε SS μολις χασουν απο το αντιπαλο mid/top, ασχετως αν το game δεν βρισκεται σε φαση laning.Β. Σαββατοκυριακα μονο normal/aram/howling abyss/coop κλπ. Οχι ranked. Ακομα καλυτερα αν συνδυαζεται με προπονηση σε καινουργιο champ.Γ. Στα low elos ενα leave στο picking σε game που φαινεται να πηγαινει για defeat (trollpicks, nicknames τυπου giorgos99, christos2002 κλπ) ειναι πολυ πιο ωφελιμο απο το να μπεις στο game και να βγεις με +1 defeat. Οταν λεμε trollpick εννοουμε χτυπητο, τυπου να μην υπαρχει adc, να μην υπαρχει AP, ή να μην υπαρχει καποιος με ρολο support, δε πα ναναι και garen. Aρκει να εχει αποδεχθει οτι θα φτιαξει tank, θα σπαμαρει cc και δεν θα κλεβει kills και minions απτο adc.Δ. Ποτε surr, ειδικα πρωτου ξεκινησουν τα 5vs5 teamfights. Αν ξεκινησουν και πεφτει χαρτι η μια ομαδα χωρις να ριχνει ουτε εναν, τοτε οκ. E. Oμαδα με 2 Ελληνες και πανω (περα απο μας που υποτιθεται οτι μπαινουμε για trynharding ) ειναι ηττημενη απτα αποδυτηρια.Last but not least: games που ο supp παιρνει nidalee σημαινει 80% κωλοfeedaρισμενο bot για τους αντιπαλους στην αρχη και πολυ αδυναμο adc για το δικο μου team στο late game. Fact Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2013 από MiDi_MiLiZ
Bigi444444 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 δεν έχω πολλά παιχνίδια απέναντι σε Draven. θα έπαιζα ανάλογα το support μου. Αν είχα support με sustain ( σονα φιντλ κτλπ) poke από μένα και στο ντου τα καις ολα (να πάρει exhaust το support αλλιώς θα του τινάξω τα δόντια) positioning Και Map awareness Παίζουν τον ρόλο τους μιας και δεν θες να σου σκάσει η αντίπαλη ζούγκλα για το νταμπλ κιλλ.... δεν υπάρχουν στρατηγικές που ακολουθείς ΚΑΘΕ φορά. ανάλογα τι έχεις απέναντι και μαζί σου. Αυτα γιατί My common sense is tingling. Ναι, εντάξει δε λέω, είναι άπειροι οι παράγοντες που μπαίνουν στη μέση.Απλά εγώ ρωτάω τι αξίζει πιο πολύ από άποψη απόδοσης σε dmg σε φάση που έχεις μείνει πίσω και δεν το πας στα ίσια σε καμία περίπτωση.Προσωπικά με αυτό που είδα στο χθεσινό game πιστεύω πως μάλλον το botrk δε θα προλάβει να λειτουργήσει.Αν κάποιος έχει εμπειρία με vayne σε τέτοιες περιπτώσεις ας μας πει γιατί την ψώνισα πολύ πρόσφατα κι εγώ και θα με ενδιέφερε να δω γιατί υποψιάζομαι ότι σύντομα θα το αντιμετωπίσω και ο ίδιος.
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Απλα δεν υπαρχει καλυτερο item για Vayne αυτη τη στιγμη , το botrk ειναι ακριβως οτι χρειαζεται Μην το σκεφτεσαι ως item που βγαζεις για να ριχνεις τα tanks , επειδη εχει το hp per hit Κανει synergy με το W και με το active σε συνδυασμο με την passive δεν ξεφευγει ισως ουτε και με flash Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παιζεις και αναλογα Η vayne στα περισσοτερα lane matchups χανει , λογω του range και λογω κακου early game , αν πας να μπεις all in σε draven lane το πιθανοτερο ειναι οτι θα χασεις το trade @Midi , τα περισσοτερα που λες ισχυουν μονο σε Bronze/Silver καταστασεις που τα games ειναι για τα πανηγυρια , συμφωνω μονο στο να μην κανεις ποτε surrender . Αν θες να ανεβεις , οχι μονο εσυ , ολοι αλλαξτε σκεπτικο 1
bele Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 H cait παιζει να ειναι απο τα καλυτερα adc's για solo que παντως....καλη και η vayne, απλα επειδη εχει δυσκολο laning phase αν δεν παρει kills, μου φαινεται πως ειναι δικοπο μαχαιρι ωσπου να φτασει mid-late. Εχετε καποια ιδιατερη συμβουλη γι' αυτην περα απο τα items..πιο πολυ για το playstyle?
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Abuse το range σου σε laning phase , deny/harass οποτε ο αλλος παει να παρει cs Αυτη ειναι η δυναμη της
bele Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Τhanks, αλλα δεν θελω για την cait .κατι για vayne?
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Whoops νομιζα οτι επειδη ανεφερες την Cait ηθελες για αυτη Για vayne απλα κανεις υπομονη στο lane , παιρνεις οσα πιο πολλα cs μπορεις χωρις να φας ομως απειρο harass , γιατι μετα αυτο θα σου κοστισει ακομα περισσοτερα σε exp αλλα και σε cs Οταν εχεις cutlass/botrk μπορεις να αρχισεις να κανεις fight , πριν δυσκολα Max Q για το lane , αν μπορεις να κανεις force το 3ο hit για το dmg το κανεις με AA ---> tumble ---> Condemn Παει σχεδον με ολα τα supports , προσωπικα μ'αρεσει πολυ με την Nami Για build , Bers Greaves > Botrk > SS > PD > ΙΕ > GA/Mallet/QSS (αναλογα το game )
jonakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια ξεκοληστε λιγο με τους ''μονοδρομος το botrk'' κλπΕιναι απλο.Μαξαρεις q για γρηγορο reposittioning και flat damage,γρηγορο snowball?Πας για bloodthirsterΜαξαρεις w και θελεις να βασιστεις περισσοτερο στο passive proc?Περνεις botrk Και τα δυο δουλευουν πολυ καλα μονο που το δευτερο ειναι ο ''τεμπελικος'' τροπος και ο πιο οικονομικοςΟ doublelift πχ κανει rush bt γιατι πεζει με q και λεει οτι σου επιτρεπει να εχεις μεγαλυτερη κινητικοτητα στα tfs και duels.Παιξτε με οποιον τροπο θελετε αρκει να αποδιδειEdit:Και παντα farm αμα μεινεις πισω
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν χρειαζεται να maxαρεις W με botrk , δεν θα βγαλεις τοσα hits στο lane ωστε να κανεις max W Και η Vayne δυσκολα θα κανει snowball στο lane για να βγαλει bt, τουλαχιστον αμα μιλαμε για παιχνιδι που ξερει ο αλλος πως να παιξει vs vayne Δεν ειπε κανεις οτι ειναι μονοδρομος Diamond btw YAY , thanks Nami! Τρελο streak atm , κατι 16-4 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2013 από Atallos1 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις