jonakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 @Tobajara Εγω παλι παρατηρω οτι στο silver 2,1 τα ατομα που ειναι αχρηστα ειναι πολυ περισσοτερα γιατι πολυ απλα δεν εχουνε το αχτι να αναιβουν παραπανω ενω οταν επεζα silver 3,4 παρατηρουσα οτι τα παιδια οντων tryhardαρανε ασχημα.Ενταξει δεν λεω ζωα παντου υπαρχουν αλλα silver 1,2 πιο πολλα ειναι.Στο λεω εμπειρικα.Το χειροτερο ειναι οτι καποιοι φτασανε silver 2,1 χωρις να ξερουνα τα βασικα.Top laner jax να ξεκιναει χωρις ward και να εχουν οι αντιπαλοι lee sin jungler.Του λεω παρε ward αλλιως θα σου καψει το flash και μετα εισαι free kill.Η κλασικη απαντηση ''stfu nub''.Εν τελει του καψανε το flash και ψοφησε σαν σκυλι.Εκανε leave αργοτερα Πραγματικα δεν γινεται να φτασεις silver 1 μονο με τυχη.In other news αποφασισα να μην μιλαω καθολου γιατι ετσι πως παει θα φαω permaban και αυτο δεν το θελω...Αυριο το acc θα ειναι free για να παιξω
sistah Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Που να δεις τι γινεται στο Gold.Εχω την εντυπωση οτι στο Silver 1 επαιζα καλυτερα games.Ή θα ειναι πολυ ευκολα τα games ή πολυ χαλια.Προς το παρον δεν εχω παιξει ενα ωραιο παιχνιδι με λιγο challenge. 1
jonakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Που να δεις τι γινεται στο Gold. Εχω την εντυπωση οτι στο Silver 1 επαιζα καλυτερα games. Ή θα ειναι πολυ ευκολα τα games ή πολυ χαλια. Προς το παρον δεν εχω παιξει ενα ωραιο παιχνιδι με λιγο challenge. το καλυτερα ειναι σχετικο.Η θα κανεις παιχνιδαρα με team που ξερει που πανε τα 4 η θα εχεις 3 botακια
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά, λύσ' τε μου μια απορία: botrk σαν πρώτο item σε vayne είναι λογικό να βγάζεις;Πολύ δε περισσότερο όταν χάνεις το lane;Γιατί όλους τους βλέπω να λυσσάνε να το βγάλουν πρώτο κι εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι λάθος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ειναι εξαιρετικο στην vayne.attack speed + passive botrk+ damage + true damage.must have item.
headbanger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ειναι εξαιρετικο στην vayne.attack speed + passive botrk+ damage + true damage.must have item. Αυτό ακριβώς Ρε παιδιά, ακόμα και από εποχής WoW το παιχνίδι είναι απλά μαθηματικά. διαβάζεις τα σκιλλ τα Passive και μετά θέλει λογική. botrk δεν θα έβγαζα σε Ashe 1ο πχ. αλλά στην Βαυνε λόγο του W είναι Super Duper Must. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το πιο απλό πράγμα, ούτε lag ούτε skill, απλή λογική .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σχολαω απτη δουλεια, λεω κι εγω να παιξω ενα ranked ετσι για να παρω ενα win να χαλαρωσω λιγο. Premade ελληνες στο bot ο ενας με nick petrosgr99 και ο αλλος με nick XxXxXkiLLeRxXxXX (τα Χχ δε τα μετρησα αλλα καπου τοσα ηταν). Ο petros ο '99 σπαμαρε καθολη τη διαρκεια του picking "adc". Λεω κι εγω ας μην κανω leave απτο picking γιατι ποιος καθεται να περιμενει να φυγει η ποινη για το leave picking. Ξεκιναει το game παει το bot μας να κανουν οι 2 τους invade στο blue των αλλων. Τα careful pings κλπ τα γραψαν κανονικα και χωθηκαν σαν τσολιαδες για να παρουν penta kill+blue buff. Δινουν first blood+double kill στο lane μου (τοπ). Στη συνεχεια του παιχνιδιου στο laning ο enemy ezreal εγραψε 8/0, ο fizz στο mid ηταν με ενα 3/1 και η fiora στο lane μου με 2/3. Στο 20min το επιμερους σκορ ηταν καπου 6/22 για τους αντιπαλους. Ειχαμε turrets διαλυμενα εκτος απο αυτα πριν το ιnhibitor ενω εμεις τους ειχαμε κατεβασει συνολικα 2. Το bot μας σπαμαρε surrender, η sona μας πηγε afk για κανα 4λεπτο επειδη δεν καναμε surr και εν τελει για λογο που αδυνατω να καταλαβω χασανε 2-3 teamfights στο end game και πηραμε το παιχνιδι. Τελικο σκορ παιχνιδιου 28-45 (κερδισαμε εμεις με τα 28 kills ). Το παιχνιδι αυτο το γυρισε ο yi με εμενα (trynda) με σωστα focuses στους feedarismenous τους ez/fizz . Δυο ηθικα διδαγματα: Μακρια απο premade greeks (μακρια απο premade γενικοτερα). Και δευτερο ηθικο διδαγμα, ποτε surrender, ειδικα στα low elos. Aκομα και σε 0-40 σκορ. Διοτι οσο noobia ειναι στο ενα team αλλο τοσο ειναι και στο αλλο και οσο ευκολα κερδιζαν τοσο ευκολα μπορει να χασουν, ενω παντα πρεπει να εξαντλουμε τις πιθανοτητες να κανει καποιος απτην αντιπαλη ομαδα rage quit για ενα ks που του εκανε καποιος ή να του καει το modem, να του κοπει το ρευμα, να μπει η μανα του στο δωματιο και να δει οτι αντι να γραφει το "σκεφτομαι και γραφω" της αυριανης μερας παιζει lol, να γινει σεισμος 32ριχτερ με επικεντρο το σπιτι του κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σημαντικότατος λόγος χαμένων ματς, είναι η έλλειψη επικοινωνίας.Δεν παίζω κατάταξη να ξέρω τι γίνεται εκεί, αλλά δεν νομίζω να πολυδιαφέρει. Ακόμα και κάποιος να έχει feedάρει, με σωστή καθοδήγηση γυρνάει το ματς. Αυτήν την σωστή καθοδήγηση βέβαια, αλλά και την καλή επικοινωνία, δύσκολα την πετυχαίνεις....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Παντως το πλατ 1 ειναι λες και παιζω bronze 5.Η θα κερδισεις υεξκολα η θα χασεις ευκολα.Αδιαφορια ,χεστηκαν.Εχουν παει οι μισοι diamond 5 και επειδη δεν πεφτουν εχουν μαμηθει να δοκιμαζουν παικτες,με αποτελεσμα full fail ,ειδικα οταν δεν παιρνω παικτες που κανουν carry [top -mid adc] χανω κατα 99%
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σημαντικότατος λόγος χαμένων ματς, είναι η έλλειψη επικοινωνίας.Δεν παίζω κατάταξη να ξέρω τι γίνεται εκεί, αλλά δεν νομίζω να πολυδιαφέρει. Ακόμα και κάποιος να έχει feedάρει, με σωστή καθοδήγηση γυρνάει το ματς. Αυτήν την σωστή καθοδήγηση βέβαια, αλλά και την καλή επικοινωνία, δύσκολα την πετυχαίνεις.... Δυστυχως το lol ειναι τετοιο παιχνιδι που δεν επιτρεπει συνενοηση μεταξυ παιχτων. Και θα εξηγηθω. 5 αγνωστοι μεταξυ τους μπαινουν σε μια ομαδα και μετα απο 40 λεπτα θα ειναι και παλι αγνωστοι. Κανεις δε δινει λογαριασμο σε κανεναν για τις ενεργειες του και ακομα πιο δυσκολα θα δεχθει συμβουλη. Ειναι πιο πιθανο να το παρει σαν προσβολη ή να σου πει ενα stfu επειδη θα θεωρησει οτι το παιζεις pro ακομα κι αν του δωσεις μια καλοπροαιρετη συμβουλη που θα βοηθησει τον ιδιο ή την ομαδα. Γενικα αυτη η διαρκειας ~40 λεπτων γνωριμια 5 ατομων δινει τη δυνατοτητα και στους 5 να εχουν τουπε diamond με αποτελεσμα ολοι να βλεπουν ως υποδειξεις οτι δοκιμασεις να πεις. Σε παιχνιδια σαν το l2 που ειχαν μια συνεχεια, αν στο clan υπηρχαν καποιοι noobades, ακουγαν τους αλλους που τους λεγανε τι να κανουν. Αν δεν ακουγαν τρωγαν kick πχ και φροντιζαν να ειναι πιο προσεκτικοι την επομενη φορα. Κι ετσι μια υποτυπωδης συνεργασια υπηρχε και υπηρχε και τεραστιο ενδιαφερον για να αναπτυχθει σωστη επικοινωνια μεταξυ των μελων ενος clan. Το lol επειδη δεν εχει συνεχεια στο κομματι της επικοινωνιας , ειναι επομενο να χανει πολυ σε αυτο το κομματι.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Πόσο δίκιο έχεις...... αν και ομαδικό παιχνίδι το LoL, δεν υπάρχει συνεννόηση ....
afentiko Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Φτάσαμε plat 1 επιτέλους. Λέτε να αρχίσουν τα +/- 3 lp τώρα;
Tobajara Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Παντως το πλατ 1 ειναι λες και παιζω bronze 5.Η θα κερδισεις υεξκολα η θα χασεις ευκολα.Αδιαφορια ,χεστηκαν.Εχουν παει οι μισοι diamond 5 και επειδη δεν πεφτουν εχουν μαμηθει να δοκιμαζουν παικτες,με αποτελεσμα full fail ,ειδικα οταν δεν παιρνω παικτες που κανουν carry [top -mid adc] χανω κατα 99% Συγγνώμη ρε παιδιά, Bronze, Silver, Gold, Platinum, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε? Μήπως να περιμένουμε να ανοίξουν τα σχολεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις