Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταματα να μιλας στο chat και λεγε τα τυπικα ss και τιποτα αλλο!

Ε και παλι αν φτασω tribunal punish δεν θα πατανε? Στο 3ημερο που εφαγα μου δειχνει case που εχω φαει punish απο "strong majority", και το χειροτερο πραγμα που ειπα ηταν η απαντηση "0 ganks top" στο rage που εφαγα μολις εχασα ενα turret. Και να μην το λεγα αυτο, αν εφτανα tribunal παλι punish δεν θα παταγαν ολοι? Οπως καταλαβαινω ετσι δουλευει το tribunal.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ωραιο ονομα

Παρακαλω ο φιλος να μπει στο πανθεον με τα ονοματα.Ευχαριστω.

ευχαριστω  ?;!

το όνομα το είχα από το vanilla wow στον δρυίδη μου, και guildies + friends called me Mr Tits.

μόνο οι Άγγλοι δεν το έπιαναν το νόημα. Έλεγα και διάφορα όπως "i am the meaning of life" " when you feel down scream my name" και άλλα τέτοια. 

• Like 1
Δημοσ.

Περι tribunal ο λογος:

Στα low elos που παιζω, ειναι σχεοδν εθιμοτυπικο στην ομαδα που χανει να κανουν ολοι, ολους report. Πως γινεται να ΜΗΝ φτασω tribunal, διοτι με 10% reported games και πανω μπαινεις tribunal και αν μπεις tribunal 99% τρως ποινη, oπως καταλαβαινω. Εχοντας ηδη φαει 3ημερο ban (σε καποια παιχνιδια εκανα rage σε trolls χωρις να βριζω anyway, δικαιο το ban, δε λεω) και εχοντας ηδη ενα ακομη warning απο την δευτερη μερα που μου βγηκε το ban εχοντας πει στο chat  σε 2 παιχνιδια ολα κι ολα "pls dont feed", υπαρχει τροπος να γλυτωσω το account απο το επομενο ban? Ειναι στατιστικα απιθανο να τρωει παιχτης που παιζει με bronze V σε λιγοτερο απο 10% παιχνιδια report. Αρα παει tribunal. Απο κει κι επειτα? Διοτι περα απο ολα τα υπολοιπα στα low elos υπαρχει κι αυτο το θεμα που πεφτει αβερτα reporting χωρις λογο.

Eιμαι στις 157 νικες και 161 ηττες στα ranked, το τελευταιο 10ημερο εχω κανει hotstreaks συνεχομενα (ημουν στις +25 ηττες πριν ξεκινησω τα hotstreaks) και ακομα δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη βελτιωση στο hidden mmr μου. Aπλα εκει που επαιρνα 4points ανα νικη και εχανα καμια 30ρια απο ηττα, τωρα παιρνω 9 με 14 και χανω καμια 20ρια. Δεν με νοιαζουν τα LP ομως, ουτε και το promotion. Ποσο win/defeat ratio πρεπει να σηκωσω ακομα για να με βαζει τουλαχιστον με ατομα του division μου (silver V) , μπας και γλυτωσω αυτο το toxic overdose που υπαρχει στα bronze elos ?

Ποιος σου ειπε οτι τρως ban 99% αν πας Tribunal?

Αυτο που βλεπει το Tribunal ειναι κυριως το chat , το score και τα items

Αν δεν εχεις βρισει ( η βρισια ειναι πολυ μα πολυ υποκειμενικη...) , αν δεν εχεις 0-35 επιτηδες κι αν δεν εχεις Dcap σε Riven δεν θα φας ban

To toxicity και οι κακοι παιχτες δεν ειναι θεμα MMR , ειναι θεμα division

Μετα το Plat V φτιαχνουν λιγο τα πραματα για το πολυ flame , κακοι παιχτες υπαρχουν παντου

Δημοσ.

972248_586279854756956_1110809988_n.jpg

μετα απο κατι τετοια games θελω να ξερασω μεσα στο στομα των συμπαιχτων μου.

- Champion Select adc : i pick vayne!

- εισαι σιγουρος? θα τον πιεις αν δεν εχεις ιδεα (οχι ετσι ακριβως αλλα αυτο ειναι το νοημα)

- οχι ρε , vayne op.

- proceeds to feed bot hardcore.

- ετρωγα καμπ στο τοπ απο τσο και ντιανα. κερδισα το λειν.

- πηγα 2 φορες στο μποτ εφαγα τον εζ και πεθαναν και οι 2 οι δικοι μου.

- πηραμε μπαρον , τοπ περνω και το τελευταιο τουρετ αλλα δεν προλαβαινω το ινχι και φευγω. τους λεω DONT FIGHT. εκαναν φαιτ.

-  α ναι , ειχαμε και TF στην ομαδα... αν δεν τον εβλεπα δεν το θυμομουν. το ουλτι του το ειχε για φιγουρα.

rip

Δημοσ.

Απο 90 LP για Diamond V σημερα , με πηγε +4 + 2 +2 +1 κ κατεληξα 99 , παλι καλα ηταν ευκολα games

ZzZ

1v1 tourney σημερα με Swag κ Locko , πειτε ιδεες τι να παιξω

Ιn mind , Nunu , Riven , Cait ( θα γινει Banned ) , Sion

Blind pick , first blood/tower wins

Δημοσ.

Εγω τον sion παντως τον ψηνω

Δεν εχω καταληξει ακομα κ μαλλον οτι κατσει εκεινη την ωρα θα παρω

Sent from my GT540 using Insomnia

Δημοσ.

Όντως, κάντε ένα post εδώ να κάνουμε spectate την Τιτανομαχία :P

Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με το Silver 2, κάτι πρέπει να ρίχνουνε στο νερό ή να τους τσιμπάει καμιά μύγα. Έχω 3 νίκες - 3 ήττες. Οι 2 νίκες ήταν χαλαρές και στα ίσα, η 1 πιο αγχώδης απ'όσο θα'πρεπε αλλά την πήραμε. Οι 2 ήττες ήταν τραγικές (3- 15 στο 13ο λεπτό ξέρω γω, άτομα που δεν ήξεραν τα βασικά) και στην τρίτη όταν είχαμε σπάσει inhibitor πάει AFK ο Talon. Έφαγε dc, ξενέρωσε γιατί τον πιάσανε 4 στη ζούγκλα και του αλλάξαν τα πετρέλαια, δεν ξέρω και δε με ενδιαφέρει. Το περίεργο είναι πως Silver 3, που δεν έχει καμία διαφορά, κάνω carry αρκετά συχνά με support. Δεν ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.

Γίνονται μόνο επιλεγμένα παιχνίδια stream, οπότε όποιος θέλει να δει inspect :P

Επίσης με τον Attalo είμαστε σε διαφορετικά μισά του bracket, οπότε δεν πρόκειται να παίξουμε μαζί σήμερα.

Δημοσ.

<p>Ένα link παιδιά να σας καμαρώσουμε!!!</p>

<p>Να πω και εγώ σαν άσχετος?</p>

<p>Draven,Twitch δεν είναι καλοί για 1 vs 1?</p>

Μονο απο spectate λογικα γιατι στα stream οπως ειπε ο locko δειχνουν επιλεγμενα

Ο twitch μια χαρα ειναι, draven δεν παιζω οποτε dunno

Sent from my GT540 using Insomnia

Δημοσ.

Draven μετά το rework στην passive δεν έχει νόημα σε 1vs1 γιατί αυτή την passive δεν πρόκειται να την αξιοποιήσεις ποτέ.

Overall πάντως για solo queue παραμένει δυνατό pick.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...