Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις επεσα απο silver iii σε silver iv.Μ εβγαλε μηνυμα πως ημουν ανενεργος κατω δεξια και για αυτο επεσα αλλα εχω παιξει 500 ranked.Με δουλευει η απο τοτε που χανεις πολλα και σε ριχνει λογο lp σου βγαζει αυτο το μηνυμα?

Το έπαθα και εγώ στο 2ο μου account ακριβώς το ίδιο.Έπεσα από Silver III σε Silver IV λόγω defeat streak και κάτω δεξιά έβγαζε μήνυμα ότι έπεσα από inactivity και μάλιστα ότι έπεσα Silver III και όχι IV που έπεσα πραγματικά.

Κάποιο bug λογικά!

• Like 1
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως με απλά βήματα ανεβαίνεις στο solo queue.

Go top lane
Get 2 kills
Type /all "Sorry for your feeder"
Wait for the ragequit
Win game

:ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οχι παντα.Το ιδιο ειχε κανει ενα αντιπαλος fizz ,που δεν ηταν στο lane Μου.Ελεγε σορρυ για τον bronze Που εχετε κτλ,τους εκανα ολους ignore και τελικα εκανα carry, με το περισσοτερο creep score ,περισσοτερα κιλλ και περισσοτερο damage σε παιχνιδι.Μετα τους κοροιδευα ,λεγοντας οτι ειμαι bronze και φυσικα δεν μιλαγε κανεις ,τι να πουν[τους εβγαλα απο ignore list στο τελος]

Δημοσ.

Οχι και οι 2 εχουν δωσει τα account για boost.

Ακυρο Doublelift vod με unranked smurf account :http://www.azubu.tv/channel/live_small.do?cn_id=2125982474001&vod_id=

Η κοιλια μου ποναει απο τα γελια και τα ματια μου κλαινε αιμα απο τους αντιπαλους.

Καταλαβα.thx για το λινκ

Δημοσ.

Περι tribunal ο λογος:

Στα low elos που παιζω, ειναι σχεοδν εθιμοτυπικο στην ομαδα που χανει να κανουν ολοι, ολους report. Πως γινεται να ΜΗΝ φτασω tribunal, διοτι με 10% reported games και πανω μπαινεις tribunal και αν μπεις tribunal 99% τρως ποινη, oπως καταλαβαινω. Εχοντας ηδη φαει 3ημερο ban (σε καποια παιχνιδια εκανα rage σε trolls χωρις να βριζω anyway, δικαιο το ban, δε λεω) και εχοντας ηδη ενα ακομη warning απο την δευτερη μερα που μου βγηκε το ban εχοντας πει στο chat  σε 2 παιχνιδια ολα κι ολα "pls dont feed", υπαρχει τροπος να γλυτωσω το account απο το επομενο ban? Ειναι στατιστικα απιθανο να τρωει παιχτης που παιζει με bronze V σε λιγοτερο απο 10% παιχνιδια report. Αρα παει tribunal. Απο κει κι επειτα? Διοτι περα απο ολα τα υπολοιπα στα low elos υπαρχει κι αυτο το θεμα που πεφτει αβερτα reporting χωρις λογο.

Eιμαι στις 157 νικες και 161 ηττες στα ranked, το τελευταιο 10ημερο εχω κανει hotstreaks συνεχομενα (ημουν στις +25 ηττες πριν ξεκινησω τα hotstreaks) και ακομα δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη βελτιωση στο hidden mmr μου. Aπλα εκει που επαιρνα 4points ανα νικη και εχανα καμια 30ρια απο ηττα, τωρα παιρνω 9 με 14 και χανω καμια 20ρια. Δεν με νοιαζουν τα LP ομως, ουτε και το promotion. Ποσο win/defeat ratio πρεπει να σηκωσω ακομα για να με βαζει τουλαχιστον με ατομα του division μου (silver V) , μπας και γλυτωσω αυτο το toxic overdose που υπαρχει στα bronze elos ?

Δημοσ.

Μπήκα ενα aram πριν με j4 και το κουβάλησα τελείως ομως. Όταν τελείωσε το game o nunu μας να λέει "dat jarvan honor him". Τι να πεις μετά, όταν υπάρχουν τέτοια άτομα(1/10000). Πολύ όμορφο συναίσθημα πάντως :P

• Like 1
Δημοσ.

Περι tribunal ο λογος:

Στα low elos που παιζω, ειναι σχεοδν εθιμοτυπικο στην ομαδα που χανει να κανουν ολοι, ολους report. Πως γινεται να ΜΗΝ φτασω tribunal, διοτι με 10% reported games και πανω μπαινεις tribunal και αν μπεις tribunal 99% τρως ποινη, oπως καταλαβαινω. Εχοντας ηδη φαει 3ημερο ban (σε καποια παιχνιδια εκανα rage σε trolls χωρις να βριζω anyway, δικαιο το ban, δε λεω) και εχοντας ηδη ενα ακομη warning απο την δευτερη μερα που μου βγηκε το ban εχοντας πει στο chat  σε 2 παιχνιδια ολα κι ολα "pls dont feed", υπαρχει τροπος να γλυτωσω το account απο το επομενο ban? Ειναι στατιστικα απιθανο να τρωει παιχτης που παιζει με bronze V σε λιγοτερο απο 10% παιχνιδια report. Αρα παει tribunal. Απο κει κι επειτα? Διοτι περα απο ολα τα υπολοιπα στα low elos υπαρχει κι αυτο το θεμα που πεφτει αβερτα reporting χωρις λογο.

Σταματα να μιλας στο chat και λεγε τα τυπικα ss και τιποτα αλλο!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...