Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα τα normals είναι ακριβώς το μέρος για να μάθεις νέους champions. Εγώ διαλέγω από τους free champs ποιον θέλω να μάθω και τον δοκιμάζω, κ δεν με νοιάζει ούτε τι διαλέγουν οι άλλοι, ούτε πως παίζουν. Τον champion μου μαθαίνω, είτε νικήσουμε είτε χάσουμε. Κάποιες φορές δεν θα μου βγει το build ή ο τρόπος που έπαιξα ( ναι μπορεί να σημαίνει να πάω 0-10, u mad?), θα προσπαθήσω να πάρω κάτι από το game όμως. Και εσύ (ο οποιοσδήποτε) που παίζεις καλά αλλά βλέπεις ότι το game είναι χαμένο, δοκίμασε plays που δεν θα τολμούσες, να δεις τι περιθώρια έχεις με τον champion σου. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των normal. Imo πάντα B)   

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις επεσα απο silver iii σε silver iv.Μ εβγαλε μηνυμα πως ημουν ανενεργος κατω δεξια και για αυτο επεσα αλλα εχω παιξει 500 ranked.Με δουλευει η απο τοτε που χανεις πολλα και σε ριχνει λογο lp σου βγαζει αυτο το μηνυμα?

Δημοσ.

Εφ'οσον παιζεις ranked και δεν εχεις 28 μερες inactivity, προφανως εχασες αρκετα, εφτασες 0 LP και συνεχιζες να χανεις
με αποτελεσμα να σε ριξει division.

Δημοσ.

Εφ'οσον παιζεις ranked και δεν εχεις 28 μερες inactivity, προφανως εχασες αρκετα, εφτασες 0 LP και συνεχιζες να χανεις

με αποτελεσμα να σε ριξει division.

To μηνυμα παραμενει ομως να μου το δειχνει οταν μπαινω στο league μου με ενα τριγωνο!!Οτι ειμαι ανενεργος και οτι πρεπει να παιξω ranked

Δημοσ.

To μηνυμα παραμενει ομως να μου το δειχνει οταν μπαινω στο league μου με ενα τριγωνο!!Οτι ειμαι ανενεργος και οτι πρεπει να παιξω ranked

Troll Message: Ε ρε ψηλε τοτε παιξε ρειντζντ (οπως το λεει και ο μικρος αδερφος ενος φιλου)

Δημοσ.

Μολις επεσα απο silver iii σε silver iv.Μ εβγαλε μηνυμα πως ημουν ανενεργος κατω δεξια και για αυτο επεσα αλλα εχω παιξει 500 ranked.Με δουλευει η απο τοτε που χανεις πολλα και σε ριχνει λογο lp σου βγαζει αυτο το μηνυμα?

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πόσο καιρό έχεις να παίξεις ranked?

Δημοσ.

Ρε παιδες με δουλευετε???Καθε μερα παιζω ranked και ακομα αυτο το μηνυμα μου λεει!!!

Μολις βγηκα απο ranked game και εξακολουθει να μου το λεει

post-238009-0-06440000-1374504172_thumb.png

Δημοσ.

Ένας φίλος πριν μερικές μέρες έκανε ενα υπερ-hot streak με 8 ranked defeats, αν θυμάμαι καλά :P Και έπεσε silver 3. Ανέβηκε silver I και τώρα έχει +9 wins αλλά του δίνει 3-4 lp. Πιστεύω αν πάει +12-13 θα φτιάξει λογικά. Τι λέτε?

Δημοσ.

Nah , δεν θα παιρνει παραπανω αμα κανει 3 νικες , κλαιν μαιν

Παραπανω θα παρει οταν φτιαξει το mmr του η μεχρι να φυγει απο το Silver 1

Δημοσ.

Ποσο ωραια αισθηση ειναι να ξεκινας ενα game οπου ο adc σου κανει leave στο 2ο λεπτο του παιχνιδιου, αφου πρωτα εδωσε first blood, οι teammates σου να λενε "surr 20" ,  στη συνεχεια οι enemies να παιρνουν free kills σε διαφορα lanes gankaροντας 3-3 και γραφοντας στο all chat flame τυπου "so easy noob" και στο τελος να νικας, να μετραει loss στον leaver και οι πρωην flamers να τσακωνονται μεταξυ τους στο all chat για το ποιος φταιει για την ηττα τους, ενω εσυ εχεις τη νικη στο σακουλι και απασχολεισαι με το ποιον θα κανεις report εκτος απο το leaver της ομαδας σου. Οσα νευρα προσφερουν τα ranked, καποιες φορες προσφερουν και τοση ευχαριστηση.

ΥΓ. Το game αν εξαιρεσουμε το πρωτο 15λεπτο που μας ειχαν ξεσκισει παντου στα ganks και μαζευαν free kils, το πηραμε αρκετα ευκολα, χωρις να χασουμε ουτε 1 teamfight. Κουβαλησε μια katarina , oι υπολοιποι 3 απλα καναμε σωστα focus/cc/protect στην kata. Η αντιπαλη ομαδα: kennen, malph, ww, gangplank, draven, ολοι τους με ignite. Εξαρχης πηγαινε για νικη , αλλα με εναν afker δεν περιμενα οτι ο κάλος στος εγκεφαλο τους υπερισχυει του ενος afker σε εμας :D

Δημοσ.

25. παίζω χαλαρά και οταν έχω χρόνο χωρίς tryhard. είμαι περίπου σε ίδιες νίκες με ήττες. λέω να το πάρω στα "Σοβαρά" τον χειμώνα μιας και για έξω δεν θα είναι

http://www.lolking.net/summoner/na/40909856#profile

ωραιο ονομα

Παρακαλω ο φιλος να μπει στο πανθεον με τα ονοματα.Ευχαριστω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...