Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακραιε βλεπω και το αντιπαλο support πολλα ward ειχε....Καλα ι AP teemo με τις αχαστες bers greaves κλασικα,,,

και κλασικα report ο ενας τον αλλο..

Δημοσ.

Link με τις θεωρίες του attalos1 ζήτησα.Κάποιο επίσημο link το οποίο να υποστηρίζει αυτά που μου ανέφερε και όχι απλές θεωρίες. Ξαναλέω πάλι όμως ότι δεν θέλω να ασχοληθώ πλέον με αυτό το θέμα οπότε είναι το last ποστ μου περί αυτού του θέματος.

Δημοσ.

Link με τις θεωρίες του attalos1 ζήτησα.Κάποιο επίσημο link το οποίο να υποστηρίζει αυτά που μου ανέφερε και όχι απλές θεωρίες. Ξαναλέω πάλι όμως ότι δεν θέλω να ασχοληθώ πλέον με αυτό το θέμα οπότε είναι το last ποστ μου περί αυτού του θέματος.

Προσωπικη του γνωμη και αντιληψη για το πως βλεπει το παιχνιδι ειναι!!Αν τα θες σε λινκ απαραιτητα καπως θα το κανουμε.Platinum i ειναι λες να μην εχουν βαση αυτα που λενε ή αποτελεσμα?Δεν ξεκινησε απο platinum i και βρισκεται εκει απο την αρχη!

Δημοσ.

Εγώ θέλω link ότι τα normals έχουν νόημα και ότι είναι για να tryhardάρεις διαφορετικά είσαι σκουπίδι και ανήκεις wooden V και δεν πρέπει να παίζεις για να μην ενοχλείς του επαγγελματίες που πετυχαίνεις σε αυτά.

Δημοσ.

ο μάνος tryhardarei σε normals!  (ξέρει ο lock0 τι ενοώ) 

apart from that, σε λίγο θα πρέπει να try hard και στα custom και στα vs bots έτσι όπως το πάτε... 

Δημοσ.

Απλά κάποιοι είναι tryharders εκ φύσεως. Εγώ ας πούμε το παλεύω ακόμα και στα arams. Δε μ'αρέσει να χάνω. Τόσο απλά.

Δε θα ragάρω (ιδιαίτερα) αν ο άλλος παίζει τον maokai σαν δέντρο αλλα δε θα πατήσω και surrender μέχρι να σπάσει το nexus (πέρα απο 3v5 ή τίποτα extreme). Αυτό έχει ένα μικρό alteration στα premades. Αλλα τεσπά ο καθένας όπως το βλέπει.

• Like 1
Δημοσ.

Και καλά κάνεις και tryhardάρεις.

Απλά δεν πρέπει να περιμένουμε να tryhardάρουν όλοι σε αυτό το επίπεδο στα normals και όταν δεν συμβαίνει να κατηγορούμε την Riot που μας trollάρει.

Δημοσ.

Και εγώ κάτι τέτοιο αντιμετωπίζω στα normal. Έχω χάλια mmr γιατί απο παλιά έπαιζα με φιλαράκια for fun οι οποιοι έπαιζαν τελείως για την πλάκα τους. Όχι ότι τρολλαραν, απλά δεν ήξεραν να παίζουν με αποτέλεσμα να έχω + 40 defeats :P.
Γι αυτό τα έχω σταματήσει τελείως. Δεν μπορείτε να φανταστείτε με τι plastic VIII τυχαίνω. Πραγματικά.. Μόνο κανα ranked/aram παίζω. Και normal μόνο αν μαζευτούμε 3+ άτομα. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...