Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να μου δώσεις και ένα επίσημο link που τα λέει αυτά ή τα βγάζει από το μυαλό του ένας από τους πολλούς play for fun guy μόνο και μόνο για να καλύψει το χαμηλό του επίπεδο ? 

αναφέρομαι στον atallos1 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν κάποιος μπαίνει σε normal games

* Για να δοκιμάσει ένα χαρακτήρα

* Για να μάθει μια θέση που δεν την ξέρει

* Για να δοκιμάσει ένα build

* Για να πάει trololol duo top Thresh - Xin και να ξεπατώσουν ένα φουκαρά solo top Cho που βρέθηκε απέναντί τους (true story :P)

* Γιατί θέλει να παίξει ένα ματς χωρίς συνέπειες στην ήττα

Δεν πάει να πει ούτε ότι μπαίνει να τρολλάρει αλλά ούτε και ότι δεν παίζει για να κερδίσει. Απλά όλα τα παραπάνω τον κάνουν να μην παίζει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Κι εγώ τσαντιζόμουν με τους τραγικούς που έβλεπα σε normals - είμαι από τους πιο γκρινιάρηδες στο thread - αλλά ανεξάρτητα από το κόμπλεξ του κάθε τυχαίου που θέλει να βγάλει τα απωθημένα του κατανοώ πως ο άλλος απέναντι μαθαίνει ή δεν πολυενδιαφέρεται κιόλας. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι είναι, όποιος θέλει καλύτερα ματς βελτιώνει το MMR του, και ας μη βγει κάποιος και πει "εγώ όταν μάθαινα adc δεν τάισα ποτέ". Μια χαρά τάισες και έσπασες τα νεύρα των άλλων με τις κουλαμάρες σου, άλλο αν δεν το έκανες επίτηδες. Αν υπάρχει κάτι που έχει χειροτερέψει τα πράγματα είναι η "δε με νοιάζει" χύμα λογική του ARAM που έχει αρχίσει και περνάει και στο Rift. Όσοι δεν την παλεύουν στο Rift ή θέλουν να πάρουν τα KEELZ-ah παίζουν ARAM, βέβαια, αλλά αυτό ισχύει εδώ και λίγους μήνες, όχι από πάντα.

Τώρα, όποιος θέλει meta, σοβαρό παιχνίδι κλπ απλά παίζει ranked και προσπαθεί να ανέβει. Δε βλέπω το λόγο της διαφωνίας.

Δημοσ.

Στα bot game τι ακριβως να δοκιμασεις? Και χωρις item να παιξεις θα κερδισεις αν ξερεις γιατι τα bot ειναι απλα χαζα.

Αν θελω να δοκιμασω για πλακα 5 phantom dancer vayne θα το κανω σε νορμαλ. Δε θα τρολλαρω, θα παιξω σοβαρα και δε θα κανω χαζομαρες επιτιδες, αλλα δε θα μου πεις εσυ πως θα παιξω το ΠΑΙΧΝΙΔΙ, που παιζω πρωτα για να διασκεδασω και δευτερων να ανταγωνιστω.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα πρεπει να καταλαβουν μερικοι οτι το παιχνιδι αρκετοι ανθρωποι το βλεπουν διαφορετικα.Δεν πανε να γινουν ουτε Voyboy ουτε Dyrus κτλ.Παιζουν γιατι πολυ απλα τους αρεσει και θελουν να το ευχαριστηθουν.Στα νορμαλ σιγουρακι ειναι πως θα δοκιμασεις κατι καινουργιο εκει δεν με πειραζει ουτε εμενα αλλα το να δοκιμαζεις καινουργιο παικτη σε ρανκ ειναι για πολλες σφαλιαρες ο αλλος.Ο καθενας εχει την δικια του αντιληψη για το παιχνιδι.Νορμαλ ειναι χαλαρα θα παιξει.Τωρα αν ο αλλος κανει συλλογη απο νικες στα νορμαλ φυσικο ειναι να πειραχτει αν χασει.Καλυτερο επιπεδο σιγουρα εχει το draft και μετα το ranked αν θες να πεις οτι επαιξες παιχνιδι.Φυσικα αυτο μπορει να γινει και στα νορμαλ αν εχεις καλο mmr και να παιζεις με platinum και gold παικτες οπως παιζω και εγω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως normal παίζω για να δοκιμάσω καινούργιους champs & builds.

Και επειδή pushάρω στο limit των char για να δω μέχρι που με παίρνει και που όχι, πολλές φορές failάρω.

Αλλά έχοντας ένα αρκετά καλό MMR, το troll που αντιμετωπίζω είναι αμελητέο θα έλεγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακουω προβλεψεις και σχολια!!οτι μπηκα

αφηστε θα σας πω εγω..επειδη ο αλλος πηρε cassio πρωτη φορα σε ranked και δεν εχει ιδεα πως να παιξει.φιλακια!!!αυτα ειναι τα ομορφα!!

Και το τελικο αποτελεσμα!!

post-238009-0-61271300-1374441013_thumb.png

post-238009-0-04147400-1374443143_thumb.png

Επεξ/σία από ssns
Δημοσ.

αλλα το να δοκιμαζεις καινουργιο παικτη σε ρανκ ειναι για πολλες σφαλιαρες ο αλλος.Ο καθενας εχει την δικια του αντιληψη για το παιχνιδι.

Μοδα που φοριεται πολυ τελευταιως ειναι πολλοι απο αυτους που κανουν join ranked να λενε οτι δεν ξερουν να παιξουν καποιο role/lane (μαντεψτε ποιο ειναι το πιο συνηθισμενο που δεν ξερουν :D ) οταν το μπαλακι πεφτει πανω τους στο να παρουν lane/role που δεν γουσταρουν. Και τις περισσοτερες φορες, λενε αληθεια. Ετσι, ειτε κανουν trollpick, ειτε παιρνουν champ που δεν εχουν ουτε καν masteries και build καπου προχειρα και μπαινουν να παιξουν ranked. Οπως επισης η αλλη μοδα ειναι μολις δουν Malphite/shen/kassadin/amumu να μην ειναι banned, αρχιζουν το spam "PICK AMUMU/PICK AMUMU/SOMEONE PICK AMUMU FAST", τελικα τον pickarei καποιος που δεν εχει ξαναπαιξει τον champ ουτε με bots και την συνεχεια την ξερετε.

Και νταξει ο amumu παει στο διαολο. Ο Malphite το ιδιο. Με ενα στοιχειωδες build αυτοι οι 2 μπορουν να κανουν εστω το τανκαρισμα για την υπολοιπη ομαδα, να βαρανε με autoattack και να πατανε το ulti εστω και random. Αλλα ελα που εχει 10χρονα που πανε και παιρνουν kassadin γιατι νομιζουν οτι επειδη banαρεται συνεχως παει να πει οτι γραφει 35-0 σκορ. Και κανουν pick και καταληγουν να εχουν περισσοτερα deaths απτα minion kills τους... Αυτο το εργο με kassadin το εχω δει τουλαχιστον 4-5 φορες.

Δημοσ.

@attalos1 δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις καν το νόημα των λέξεων μου . Εσύ νομίζεις ότι εγώ butthurt και τα σχετικά όπως ανέφερες ποιο πάνω.Να στο κάνω πιο απλά. Με 2150+ wins normals που έχω (έπαιζα μόνο με το team μου και ελάχιστες φορές solo) και platinum 1 σε ranked κάτι φαίνεται να ξέρω και εγώ. Μιας και ήμουν και 2k elo s2 . Αλλά όπως μου δείχνεις να καταλάβω εσύ μπορεί να ξέρεις καλύτερα. Τεσπα, καλή συνέχεια να έχεις .

Δημοσ.

Tα normal wins δεν μου λενε κατι 

Κι εγω εχω 2400 , απλα λενε ποσο καιδι ειμαι 

Επισης δεν μου λεει κατι το plat 1 γιατι δεν μιλαμε για κατι συγκεκριμενο πανω στο παιχνιδι , αλλα γιατι κατι που ειναι υποκειμενικο , εσυ το βλεπεις ετσι και εγω και αλλοι 15 αλλιως , δεν εχει να λεει κατι

Το να θες να μου δειχτεις παντως δεν εχει να κανει με αυτο που συζηταμε

Την εχεις μεγαλη?Congrats για το epeen , χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...