bele Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δυο παρατηρησεις...αν σας παρουν τη θεση στο champion select μην νευριαζετε....παρτε το αμεσως επομενο που μπορειτε να παιξετε καλα, και ο rammus ειναι πολυ καλος για ζουγκλα τουλαχιστον μεχρι gold επιπεδο. Επισης δεν ειναι ευκολο η riot και η καθε riot να αντιμετωπισει το flaming. Ηδη η υπαρξη του tribunal ειναι καλη κινηση, ασχετως αν χρειαζεται βελτιωσεις για να λειτουργησει πιο καλα. Σε καθε multiplayer παιχνιδι που εμπλεκονται πολλα ατομα υπαρχει βρισιμο και απειρο harassment....μαθετε να τους κανετε ignore
Fulgore1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 ''Πας να παιξεις σοβαρα games στο normal?'' Δηλαδη τα normal γιατι υπαρχουν,για να εχεις τον καθενα να σου περνει ακυρο champion να feedαρει να πηγαινει afk,να βριζει και εσυ μετα να αναρωτιεσαι γιατι δεν εχεις κανει uninstall το game??Το γεγονος οτι το Lol ειναι πολυ δημοφιλες δεν σημαινει οτι και το επιπεδο των παικτων στο συνολο εχει ανεβει πχ απο περυσι..Ισα ισα που ειναι χειροτερο και αυτο που ειδα με το ignore,δηλαδη παιζω TEAM game για να βαζω ολη την ομαδα μου σε ignore,τοτε λυπαμαι αλλα λαθος game παιζουμε με αυτη την λογικη..
nasos o psaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 περυσι αν καποιος ηθελε σολο τοπ και επερνες jungle σε normal σου ελεγε και ευχαριστω φετος αμα εχουν κανει call ολα τα pick και δεν παρεις support τρως report.δεν νομιζω στα νορμαλ να εχει αλλαξει το επιπεδο απλα εχει γινει ποιο απετιτικο σε θεματα τι θα παιξεις γιαυτο υπαρχει ποιο πολυ trolling
sistah Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εγω προσωπικα δεν ειπα οτι το επιπεδο των παικτων εχει ανεβει.Τι παει να πει "ακυρος champion"?To feeding υπαρχει στο παιχνιδι, τι να κανουμε, συμβαινει και στους καλυτερους.Τα normal κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι για να περασει η ωρα, να χαβαλεδιασεις με παρεακαι να κανεις κανα ακυρο build.Αμα κατσει κανα καλο game εχει καλως, αν οχι shit happens και παμε παρακατω.Εαν θελεις πιο σοβαρο game, υπαρχει το draft και το ranked.Κατα τα αλλα ignore κανω στο μυαλο μου, δεν παταω σχεδον ποτε το button για λογους συνεννοησης.Σε προσφατο game, επαιξα κακο jungling και το mid flamaρε ασταματητα.Εγω απλα δεν ασχοληθηκα ουτε 1 λεπτο μαζι του.
GiannisWalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Γιατί κάτι μου λέει ότι ο κύριος sistah τρολλαρει άνετα? Αυτό το σκεπτηκό οτι τα normal games είναι για να παιρνάς την ώρα σου και να τρολλαρεις ποιός σου τα έχει μάθει ? Η πλάκα είναι ότι όταν ακούω κάτι τέτοιο φαίνεται κατευθείαν το επίπεδο του αντιπάλου.Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλες γνώσεις για να καταλάβει ότι το λολ πάει από το κακό στο χειρότερο μιας και όπως αναφέρθηκε πιο πριν, όλα τα παιχνίδια ΠΡΕΠΕΙ να είναι σοβαρά. Αν θέλεις να κάνεις την πλάκα σου ή κάτι τέτοιο γιατί δεν παίζεις με bots να τρολλαρεις όσο θέλεις . Τον σύμμαχο σου δεν τον λυπάσαι ? Μιλώντας γενικά πάντα για να μην παρεξηγηθούμε.Το λολ το βλέπεις όταν φεύγεις απο platinum και πάνω. περνάς *
Maldino Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Στα normal δεν παιζεις παντα συμφωνα με το meta. Με αυτο το σκεπτικο κανεις οτι θελεις και pickareis οτι θελεις. Και φυσικα με το pick και μονο, δεν τιθεται θεμα report for troll pick. Το flame ειναι διαφορετικο και πρεπει να τιμωρειται.
sistah Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Εγω παντα σοβαρα παιζω.Παιζω για να κερδισω και να περασω καλα.Ομως ποσο σοβαρο ειναι ενα blind pick normal οταν instalockaρουν, οταν δεν υπαρχει jungler ή support?Δεν ξερω απο που εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι το game παει απο το κακο στο χειροτερο.Και τραβα δες 500 σελιδες πισω αν τρολλαρω ή οχι. 2
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Γιατί κάτι μου λέει ότι ο κύριος sistah τρολλαρει άνετα? Αυτό το σκεπτηκό οτι τα normal games είναι για να παιρνάς την ώρα σου και να τρολλαρεις ποιός σου τα έχει μάθει ? Η πλάκα είναι ότι όταν ακούω κάτι τέτοιο φαίνεται κατευθείαν το επίπεδο του αντιπάλου.Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλες γνώσεις για να καταλάβει ότι το λολ πάει από το κακό στο χειρότερο μιας και όπως αναφέρθηκε πιο πριν, όλα τα παιχνίδια ΠΡΕΠΕΙ να είναι σοβαρά. Αν θέλεις να κάνεις την πλάκα σου ή κάτι τέτοιο γιατί δεν παίζεις με bots να τρολλαρεις όσο θέλεις . Τον σύμμαχο σου δεν τον λυπάσαι ? Μιλώντας γενικά πάντα για να μην παρεξηγηθούμε.Το λολ το βλέπεις όταν φεύγεις απο platinum και πάνω. περνάς * Εφοσον το normal δεν αποσκοπει σε κατι , ποιος ο λογος να tryhardaρεις? Normals παιζεις για να μαθεις κατι καινουριο πριν πας ranked , να δοκιμασεις build , να δοκιμασεις διαφορετικα matchups ( οσο αυτο γινεται δλδ ) και να παιξεις χαλαρα . Και στο platinum δεν βλεπεις τιποτα , οι περισσοτεροι κι εκει ειναι κακοι 1
GiannisWalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Τα normals είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα rankeds με την μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχει η κατάταξη.Η καλύτερη επιλογή για test builds kai champs είναι τα bots.Μιας και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξις τους
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Πως ειναι το ιδιο αφου δεν υπαρχει καταταξη αρα δεν υπαρχει σκοπος και παιζεις απλα για να παιξεις? Καποιος ειναι butthurt απο normals i guess
Atallos1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το εξηγησαμε παραπανω , μην λεμε τα ιδια Τα normals δεν αποσκοπουν πουθενα για αυτο και λεγονται normals , τωρα αν εσυ θες να παιζεις 3k elo lvl σε normal games δικαιωμα σου αλλα μην περιμενεις να παιζουν ολοι ετσι γιατι θα απογοητευτεις δυστυχως Αυτα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Τα normals είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τα rankeds με την μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχει η κατάταξη.Η καλύτερη επιλογή για test builds kai champs είναι τα bots.Μιας και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξις τους Mε τα bots παιζει να μην μαθαινεις και τπτ ομως. Ειναι για να παιζεις πρωτη φορα ενα champ να δεις κανα combo στα skills, να δεις αν σ'αρεσει το gameplay του champ πριν μπεις σε παιχνιδι με κανονικους αντιπαλους. Και ευτυχως, τα παιχνιδια για το σκοπο αυτο ειναι τα νορμαλ. Ασχετα που πολλοι παιζουν πρωτη φορα champs μεσα στα ranked ξερω γω. Αλλα για να μαθεις champ ευτυχως υπαρχουν τα νορμαλ, αυτος ειναι και ο σκοπος τους, περα απο το chilling απο την πιεση του ranked. Ποτε δεν με ενοιαξε αν με τρολαραν σε νορμαλ κλπ. Το προβλημα ειναι οτι τρολινγκ ειναι σκαλες περισσοτερο μεσα στα ranked παρα στα νορμαλ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις