Deponakias Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 ρε παιδια μην υπερβαλεται...τα ιδια σκατα ειναι..παιξτε το παιχνιδι σας (αμα εχετε premade ακομα καλυτερα) και αμα ειστε καλοι τις περισοτερες φορες θα νικατε... στον server east ειναι οι ρωσσοι στο west ειναι οι γαλλοι...παντου μπορεις να βρεις δικαιολογιες για τις ηττες σου....
Tmark Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι να μην παίζεις μόνος, αλλά να βρεις 2-3 παιδιά που σκέφτονται πριν κάνουν κάτι και να μπαίνετε παρέα. Πχ έπαιξα το ΣΚ 4-5 games με τον klainmaingr και τον headbanger και πρέπει να τα κερδίσαμε και τα 5.
Daemonos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 κάθε φορά που μπαίνω με Randoms με βάζει με ζώα!
Radiatedsoul Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εντυπώσεις από κανέναν που παίζει στο Δυτικό server? παιζω ανατολικο σερβερ ενταξει κλασικα γ@μ@αω με Fiddle, αναμενομενο ομως, τοσες σερι νικες που κανω καθε μερα, δε ξερω, με κουραζει λιγο η μονοτονια της νικης.
Silver_blade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πρώτο μου ποστ στο site, και φυσικά αφορα το LoL. Απλά και περιεκτικά, όποιος ψήνεται για game, add me : Elinor (in game) Για όλα τα παραπάνω , quoting Akali...: So many noobs...will matchmaking ever find true balance? xD
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Παιζει κανεις με gangplank.Αν ναι θεωρειται το built atmas wordog μετα τρινιτυ καλυτερο απο το φουλ attack[trinity,infinity]?
Silver_blade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αν και δεν παίζω προσωπικά GP, νομίζω ότι μετά τα τελευταία buffs, το στανταρ build για AD champions, υπερέχει.
grouspen Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 το premade σώζει τα νεύρα μου. 2-3-4 άτομα. είμαι με real φίλους ο καθένας ξέρει τον άλλο . ξέρουμε τι και πως πρέπει να κάνουμε και μοιράζουμε πόνο. χωρίς υπερβολές. τις τελευταίες μέρες παίζουμε σε ένα internet cafe τώρα που έχουμε μαζευτεί όλοι για καλοκαίρι. έβγαλα μια 30αρα μια μέρα παίζοντας λολ . ενάντια σε άτομα με 150-200 νίκες παραπάνω. μιλάμε για μπετόβλακες έτσι. καθόντουσαν πάνω από τα pc μας και μας έβριζαν προκαλούσαν κτλ. αφού μας έσπασαν τα @@ μπήκαμε μαζί τους 4v5 και τους ξεφτιλίζαμε. με ap/tank Nunu solaρα τοπ και όχι μόνο δεν με πίεζαν αλλά τους έσπρωχνα και έσπασα και tower πρώτος αφού έκανα double kill με την ulti. 3/3 νίκες εμείς.flame μέσα στο internet cafe οι αλλοι. τι να πω....
hd95 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Olaf Build ty να ρωτησω κατι ακομα ξερει κανεις αν και ο Wukong θα εχει 6300?
Tmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Συνήθως όλοι οι νέοι ήρωες έχουν τόσο, αρχικά τουλάχιστον.
Pankar95 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Παιδια κανένας πορωμενος με malzahar; Ο αγαπημενος μου Τσαμπιον, και γαματος caster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις