Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια μην υπερβαλεται...τα ιδια σκατα ειναι..παιξτε το παιχνιδι σας (αμα εχετε premade ακομα καλυτερα) και αμα ειστε καλοι τις περισοτερες φορες θα νικατε...

στον server east ειναι οι ρωσσοι στο west ειναι οι γαλλοι...παντου μπορεις να βρεις δικαιολογιες για τις ηττες σου....

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην παίζεις μόνος, αλλά να βρεις 2-3 παιδιά που σκέφτονται πριν κάνουν κάτι και να μπαίνετε παρέα. Πχ έπαιξα το ΣΚ 4-5 games με τον klainmaingr και τον headbanger και πρέπει να τα κερδίσαμε και τα 5.

Δημοσ.

Εντυπώσεις από κανέναν που παίζει στο Δυτικό server?

παιζω ανατολικο σερβερ

ενταξει κλασικα γ@μ@αω με Fiddle, αναμενομενο ομως,

τοσες σερι νικες που κανω καθε μερα, δε ξερω, με κουραζει λιγο η μονοτονια της νικης.

Δημοσ.

Πρώτο μου ποστ στο site, και φυσικά αφορα το LoL.

Απλά και περιεκτικά, όποιος ψήνεται για game, add me : Elinor (in game)

Για όλα τα παραπάνω , quoting Akali...: So many noobs...will matchmaking ever find true balance? xD

Δημοσ.

το premade σώζει τα νεύρα μου. 2-3-4 άτομα. είμαι με real φίλους ο καθένας ξέρει τον άλλο .

ξέρουμε τι και πως πρέπει να κάνουμε και μοιράζουμε πόνο. χωρίς υπερβολές.

τις τελευταίες μέρες παίζουμε σε ένα internet cafe τώρα που έχουμε μαζευτεί όλοι για καλοκαίρι.

έβγαλα μια 30αρα μια μέρα παίζοντας λολ :P . ενάντια σε άτομα με 150-200 νίκες παραπάνω. μιλάμε για μπετόβλακες έτσι.

καθόντουσαν πάνω από τα pc μας και μας έβριζαν προκαλούσαν κτλ. αφού μας έσπασαν τα @@ μπήκαμε μαζί τους

4v5 και τους ξεφτιλίζαμε.

με ap/tank Nunu solaρα τοπ και όχι μόνο δεν με πίεζαν αλλά τους έσπρωχνα και έσπασα και tower πρώτος αφού έκανα double kill με την ulti.

3/3 νίκες εμείς.flame μέσα στο internet cafe οι αλλοι. τι να πω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...