Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να δω Korean OGN VODS χωρις το subscription που ζητάει το twitch, αλλά και soloq Korean and chinese pros? Googlara 4 σελίδες αλλά τζιφος. Πιο πολυ το σολοκιου με νοιάζει.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι στο tribunal πάρα πολλοί πατάνε punish χωρίς να ξέρουν καν τι έγινε στην υπόθεση και βρίσκεσαι με ban χωρίς να έχεις κάνει τίποτε. Ενώ ο κύριος που feedare σαν τρελός δεν θα πάθει τίποτε 

Παμε παλι

99 στις 100 φορες δεν θα φας τιποτα απο tribunal αν ησουν οκ και ο τυπος που feedαρε δεν εχει λογο να φαει ban αν δεν εχει βρισει

Μην λεμε τα ιδια

Sent from my GT540 using Insomnia

Δημοσ.

Πολυ ασχημη τελικα η σημερινη μερα για εμενα.Παντου ηττες!

Ομοιως. Εκανα 6ηττες περισσοτερες μεσα σε 1 μερα και συναντησα οτι ειδους τοξικο αποβλητο υπαρχει σε bronze και silver.

Ηθικο διδαγμα της ημερας, για νιοστη φορα: οταν εχετε premades στο team καντε leave στο picking και μην δοκιμασετε την τυχη σας με το ερωτημα "λες να ειναι καλοι;". Αν δεν ειναι premades για να τρολαρουν και να σπασουν πλακα, θα ειναι premades που ο ενας τουλαχιστον θα ειναι ανιδεος, ενω υπαρχουν και πολλα premades που το combo το αποτελουν 10χρονα. κι απο κει που θα χες ενα 10χρονο, αυτοματως εχεις και 2ο. Υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις premades που η μια ειναι γκομενα που δεν ξερει τι σημαινει ap και ad και παιρνει καταρινα επειδη της αρεσει το main skin και παει bot με τον μδ που την εβαλε σε ranked για να της δειξει ποσο παιχταρας ειναι. Κι αυτο χαμενο παιχνιδι απο χερι.

Δημοσ.

Ομοιως. Εκανα 6ηττες περισσοτερες μεσα σε 1 μερα και συναντησα οτι ειδους τοξικο αποβλητο υπαρχει σε bronze και silver.

Ηθικο διδαγμα της ημερας, για νιοστη φορα: οταν εχετε premades στο team καντε leave στο picking και μην δοκιμασετε την τυχη σας με το ερωτημα "λες να ειναι καλοι;". Αν δεν ειναι premades για να τρολαρουν και να σπασουν πλακα, θα ειναι premades που ο ενας τουλαχιστον θα ειναι ανιδεος, ενω υπαρχουν και πολλα premades που το combo το αποτελουν 10χρονα. κι απο κει που θα χες ενα 10χρονο, αυτοματως εχεις και 2ο. Υπαρχουν και πολλες περιπτωσεις premades που η μια ειναι γκομενα που δεν ξερει τι σημαινει ap και ad και παιρνει καταρινα επειδη της αρεσει το main skin και παει bot με τον μδ που την εβαλε σε ranked για να της δειξει ποσο παιχταρας ειναι. Κι αυτο χαμενο παιχνιδι απο χερι.

και εγω μια απο τα ιδια στο θεμα ηττας.Πετυχα premades ηθελαν να πανε bot πηγα εγω μου εφαγα την παναγια με το συμπαθειο κιολας και μου ελεγαν report κτλ κτλ και παει ο ενας και μ περνει rammus jungle.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που μπορώ να δω Korean OGN VODS χωρις το subscription που ζητάει το twitch, αλλά και soloq Korean and chinese pros? Googlara 4 σελίδες αλλά τζιφος. Πιο πολυ το σολοκιου με νοιάζει.

Τα Vods του OGN ανεβαινουν καποιες φορες στο youtube αλλα και παλι κατεβαινουν γρηγορα

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βλεπεις τις αναμεταδοσεις που κανει το OGN 3 μερες την βδομαδα ( 2 φορες την μερα) , δεν ειμαι σιγουρος για ωρες και μερες .

Solo Queue δυσκολα θα δεις καποιον να κανει stream , βαλε το addon για τα streams στον Chrome και ισως καμια φορα πετυχεις καποιον

Δημοσ.

Ρε παιδια για αυτους που λενε για bronze και silver σοβαρα,ποσες φορες πρεπει να τα πουμε οτι μαζευεται ολη η σαβουρα κυριολεκτικα και ολα τα πιτσιρικια???Αντι να παιξουν normal πανε ranked μπας και δουνε προκοπη γιατι η riot ακομα να κανει merge στα nomal στα 30lvl το blind pick με το draft,και νομιζουν οτι θα μπουνε ranked λες και ειναι diamond 1.Ειπαμε το Lol εχει καταντησει πιο πολυ να βριζει ο ενας τον αλλο ολη την ωρα παρα να παιζεις.Ειδικα οι Ελληνες τιμανε τον server και δινουν πονο βριζοντας ολη την ωρα αμα πετυχουν και αλλους μεσα στο game.Δεν ειναι τυχαιο επισης  για πιο λογο δεν βλεπεις να παιζουν δυσκολους skillshot χαρακτηρες και βλεπεις κατι Garen,Teemo,Master Yi και Ashe.

Δημοσ.

Ακριβώς, υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι ο teemo είναι useless champion από την στιγμή που μπορεί να κάνει counter και να νικήσει σχεδόν ότι τοπ λανε έχει αντίπαλο με σωστούς χειρισμούς. Αλλά το βασικό χαρακτηριστικό του Έλληνα στο λολ είναι να κατηγορεί όλους τους υπόλοιπους.Η γνώμη μου είναι ότι το λολ δεν θα έχει για πολύ καιρό ακόμα μέλλον.Αρκετός κόσμος έχει σταματήσει.Δεν μπορείς να λες μπαίνω να παίξω μερικά παιχνίδια σοβαρά και ωραία και έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο βρίσιμο και όλα τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός. Για να γίνει το λολ παιχνίδι πρέπει για μια στιγμή στην ζωή της η riot να φερθεί σαν πραγματική εταιρεία και όχι να εκμεταλλεύεται μόνο.Αυστηροί κανόνες και διαχωρισμός των παιχτών σύμφωνα με το επίπεδο του καθενός έπρεπε να είχαν γίνει . Δεν είναι λογικό να παίζω εγώ πχ normal με 2150 wins που έχω με ένα παλικάρι με 400 wins και να μου trollarei στον θεό 

Δημοσ.

Ακριβώς, υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι ο teemo είναι useless champion από την στιγμή που μπορεί να κάνει counter και να νικήσει σχεδόν ότι τοπ λανε έχει αντίπαλο με σωστούς χειρισμούς. Αλλά το βασικό χαρακτηριστικό του Έλληνα στο λολ είναι να κατηγορεί όλους τους υπόλοιπους.Η γνώμη μου είναι ότι το λολ δεν θα έχει για πολύ καιρό ακόμα μέλλον.Αρκετός κόσμος έχει σταματήσει.Δεν μπορείς να λες μπαίνω να παίξω μερικά παιχνίδια σοβαρά και ωραία και έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο βρίσιμο και όλα τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός. Για να γίνει το λολ παιχνίδι πρέπει για μια στιγμή στην ζωή της η riot να φερθεί σαν πραγματική εταιρεία και όχι να εκμεταλλεύεται μόνο.Αυστηροί κανόνες και διαχωρισμός των παιχτών σύμφωνα με το επίπεδο του καθενός έπρεπε να είχαν γίνει . Δεν είναι λογικό να παίζω εγώ πχ normal με 2150 wins που έχω με ένα παλικάρι με 400 wins και να μου trollarei στον θεό 

Δημοσ.

Ναι πολλοι εχουν σταματησει το LoL, γι'αυτο εγινε επισημο sport στην Αμερικη

και γι'αυτο οι τελικοι θα γινουν στο Staples Center.........

Και 100,000 wins να εχεις, αμα εχεις κακο mmr ακομα και στα normals θα παιξεις με χειροτερους

ή απλα εκατσε μυστηρια ωρα που δεν ειχε ατομα του mmr σου.

Στην τελικη γκρινιαζεις για normal games?

Πας να παιξεις σοβαρα games στο normal?

Μαθε να κανεις ignore οτι σου λενε και θα βρεις την ηρεμια σου.

• Like 2
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το θεμα του τρολλινγκ που παει συννεφο η riot δεν κανει τιποτα για να το αντιμετωπισει. Τα bronze/silver divisions ειναι ενα δραμα για οποιον θελει να παιξει, στα μεγαλυτερα div, δεν εχω ιδεα τι συμβαινει.

ΥΓ. Συνεχιζω το σερι των 6 χθεσινων ηττων και σημερα. Μεχρι στιγμης 2 defeats το 1 με afker το αλλο με σκορ 5/35 (το mid μας ειχε γραψει 0/14/1 και 42minion kills) και surr στο 20. Καποιος με γκαντεμιασε απο τοτε που βγηκα απτο elohell και τυχαινω απο χθες σε τετοια teams συνεχως με αποτελεσμα να αρχιζω τη βουτια προς το elohell και παλι :D

Ασχημη εποχη για lol το καλοκαιρι με κλειστα τα δημοτικα+γυμνασια (απο ηλικιες λυκειου και επειτα, καποιοι νιωθουν, καποιοι οχι οποτε ειμαστε οκ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...