ssns Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Darius που πήρε το Blue καταλάθος απο τον Jungler και ο jungler έδινε Kills στους αντιπάλους (τρόλλαρε για ένα blue) με το έτσι θέλω καθώς οι αντίπαλοι έλεγαν θα τον κάνουν honor για το free elo. Τι κάνουμε εδώ? αυτός ο τύπος πως γίνεται να τιμωρηθεί? report καθαρο για assistin enemy team και γραψε και δυο λογακια απο κατω!!ολο το team σου ομως να κανει report οχι μονο ενας!Ε θα παει στο tribunal οπου εκει θα υπαρχουν και τα κιλλς και η ολη συζητηση
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 και που θα τον κάνεις report τι θα πάθει νομίζεις ? Στο λολ το μόνο πράγμα που δεν ισχύει είναι η δικαιοσύνη. Αν τρολλαρεις 10 παιχνίδια δεν θα φας ban.Αν πεις κάποιον noob ή ότι είναι άσχετος και feedarei τότε είναι σίγουρο ban.Χώρια ότι έχουνε και την γνωστή καραμέλα μέχρι και όλοι οι rioters. Everyone can have a bad game.Μόνο που γίνετε τα 3/4 να είναι bad games για το λολ? Επίσης το tribunal κάνει pardon ή punish χωρίς να ξέρει τη case είναι .. Από την στιγμή που ο μέσος όρος στο λολ είναι 15 το πολύ μην περιμένουμε πολλά... 1
Alchemist` Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 και που θα τον κάνεις report τι θα πάθει νομίζεις ? Στο λολ το μόνο πράγμα που δεν ισχύει είναι η δικαιοσύνη. Αν τρολλαρεις 10 παιχνίδια δεν θα φας ban.Αν πεις κάποιον noob ή ότι είναι άσχετος και feedarei τότε είναι σίγουρο ban.Χώρια ότι έχουνε και την γνωστή καραμέλα μέχρι και όλοι οι rioters. Everyone can have a bad game.Μόνο που γίνετε τα 3/4 να είναι bad games για το λολ? Επίσης το tribunal κάνει pardon ή punish χωρίς να ξέρει τη case είναι .. Από την στιγμή που ο μέσος όρος στο λολ είναι 15 το πολύ μην περιμένουμε πολλά... Μπορείς να σταματήσεις να παίζεις αν δεν σου αρέσει το community 15χρονων που έχουν μονίμως bad games... 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 και που θα τον κάνεις report τι θα πάθει νομίζεις ? Στο λολ το μόνο πράγμα που δεν ισχύει είναι η δικαιοσύνη. Αν τρολλαρεις 10 παιχνίδια δεν θα φας ban.Αν πεις κάποιον noob ή ότι είναι άσχετος και feedarei τότε είναι σίγουρο ban.Χώρια ότι έχουνε και την γνωστή καραμέλα μέχρι και όλοι οι rioters. Everyone can have a bad game.Μόνο που γίνετε τα 3/4 να είναι bad games για το λολ? Επίσης το tribunal κάνει pardon ή punish χωρίς να ξέρει τη case είναι .. Από την στιγμή που ο μέσος όρος στο λολ είναι 15 το πολύ μην περιμένουμε πολλά... Εχεις δικιο σε αυτα που λες,αλλα ο καλυτερος τροπος να μην μπαναριστεις ποτε σου,ειναι να μην μιλας.Μην ξαναμιλησει ποτε και οποις σε κανει flame ή ειναι κακος παικτηες καντον ignore.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ban θα φατε μονο αν εχετε πει κατι στο chat Ισως και αν εχετε αγορασει οτι να ναι items η εχετε πεθανει 35 φορες που κανει μπαμ οτι γινεται επιτηδες Μην κανετε report χωρις λογο , μην κανετε report επειδη καποιος εχασε το lane του και feedαρε γιατι τσαμπα το κανετε Shit happens , το να παιζεις ασχημα δεν ειναι λογος για report 2
Bigi444444 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 sksrarxidi το πιο lol summoners name που έχω συναντήσει. Btw τελευταία παίζω κανα 3αρι παιχνίδια την ημέρα, ξαναβρήκα τη φόρμα μου και άρχισα τα 20+/5 k/d ξέρω γω.
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 AlchemistΈχω σταματήσει εδώ και λίγο καιρό για αυτό το λόγο και σαν δεύτερο λόγο γιατί δεν έχω κάτι άλλο να αγοράσω ή να κάνω μιας και τα έχω όλα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Eχουν γινει τελευταιως πιο αυστηρα τα πραγματα με το tribunal η ειναι ιδεα μου? Warnings και bans για πλακα νομιζω.
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 το tribunal είναι πέρα βρέχει πολλές φορές, λίγα άτομα ασχολούνται σοβαρά με τις υποθέσεις
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Για να πας tribunal , σημαινει οτι εχεις φαει reports και μαλιστα μπολικα , δεν πας επειδη σου εκανε ενας μια φορα Το οποιο σημαινει οτι κατι κανεις
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Έχει τύχει να πάω χωρίς flame και με scores 6-1 πχ μόνο και μόνο γιατί η ομάδα μου feedare και τους είπα stop feed please.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αν τα reports ειναι πολλα ναι καποια στιγμη θα πας , αν δεν εχεις πει/κανει τιποτα δεν θα φας ban/warning/w/e
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 το θέμα είναι ότι στο tribunal πάρα πολλοί πατάνε punish χωρίς να ξέρουν καν τι έγινε στην υπόθεση και βρίσκεσαι με ban χωρίς να έχεις κάνει τίποτε. Ενώ ο κύριος που feedare σαν τρελός δεν θα πάθει τίποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις