jonakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Για πάρε trynda με ravenous hydra να πάθεις πλάκα Πλέον έχει αρχίσει να μαρέσει πολύ το hydra σαν πρώτο rushed item (voyboy style) σε πολλά top champs. Late game χάνει πολύ όμως το active κυρίως. το θεμα ειναι οτι trynda δεν παιζω καθολου εκτος απο s1 που ειχα φαει σκαλωμα.Απο εκει που ηταν ξεχασμενος ξαφνικα βλεπεις να τον pickaroun ολο και πιο συχνα μεχρι και στο lcs(βλεπε zionspartan).Τωρα θυμηθηκανε οτι κανει split push σκοτωνει 1-2 ατομα που θα ερθουν για να του το σταματησουν και φευγει κυριος? Rush it on lee mah brah!Op farmin με τριτη και το active.Επισης μου αρεσει σε zed αντι για bt.
panos2171 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Λέω να πάρω καναν ήρωα μιας και μάζεψα 6300. Έλεγα για τον Βαρους, έχετε κατι άλλο να μου προτείνετε, αυτό μου με ενδιαφέρει είναι να βαράει από απόσταση.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μπορείς να μας πεις κάτι πιο συγκεκριμένο ? Όπως τι role παίζεις για να σου πούμε ?
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Oλα τα AD απο αποσταση βαρανε... Ψαξε πριν 1-2 σελιδες που ειχα βαλει το graph με το range των AD , τωρα μετα ειναι αναλογα πως θες να παιζεις
Tobajara Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Οταν κανετε duo q για να boostaρετε τον φιλο/φιλη σας plz σκεφτειτε αν θα την παλεψει. Ειναι κριμα για ολη την ομαδα. Ειχα ενα Plat V με Silver 1 και τα διαλυσανε ολα. Επίσης όταν το κάνετε αυτό, ειδικά όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα divisions, να ξέρετε ότι ξεσκίζετε το matchmaking οπότε βγαίνει μπούμερανγκ. Προτιμότερο το solo queue. Επίσης, όταν το κάνετε και ταϊσετε, δε σας φταίνει ούτε το support που εσείς ψοφάτε όταν έχει κάνει recall για wards ούτε ο jungler που δε σας κάνει babysit top επειδή είστε Bronze 1, ο απέναντι Silver 2 και σας έχει κάνει άλογο. Μην πάτε να φορτώσετε την ανικανότητά σας σε άλλους. ΟΚ καλά μου παιδιά? (προφανώς δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εδώ μέσα, απλά είναι συμπεριφορές που τις βλέπω συνέχεια τις τελευταίες μέρες και έχει αρχίσει να μου τη βιδώνει)
Locko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Λέω να πάρω καναν ήρωα μιας και μάζεψα 6300. Έλεγα για τον Βαρους, έχετε κατι άλλο να μου προτείνετε, αυτό μου με ενδιαφέρει είναι να βαράει από απόσταση. Varus και μαλακίες! Πάρε Teemo βαράει απο απόσταση...in fact κάνει dmg σε όλο το map με τα shrooms
dNt^ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ziggs is moar fun! Lich Bane Ziggs is even moar fun! Splitpushing like a bohss
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Έβλεπα ένα βιντεάκι και κάποιος είχε όνομα ''Ayaya Coco Jambo''. Γιατί δεν τα σκέφτομαι εγώ αυτά? Το αφήνω εδώ για future reference.
leftis95 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Γελάω 5 λεπτά τώρα μόνος μου με αυτό το name! Εγώ είχα κλάψει με έναν τύπο που είχε όνομα "Leftest Nut NA"
leftis95 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Έχω καλύτερο. "ISwearIthoughtSheWas18" Καλά αυτό είναι πολύ classic. Φάση έχουν και κάτι άλλα σε στύλ "iFeedandTroll" και όντως τρολλάρουν. Ή "Worst Volibear EU" και όντως παίζουν χάλια,
Manos112 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ρε γαμώ με αυτούς τους premades που φέρνουν bronze φίλους τους στα games μου και τα κάνουν όλα μπουρδέλο! 50 cs fizz στο 20! άντε γεια!
ssns Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ρε γαμώ με αυτούς τους premades που φέρνουν bronze φίλους τους στα games μου και τα κάνουν όλα μπουρδέλο! 50 cs fizz στο 20! άντε γεια! Δεν εχεις δει gold v να κουβαλαει bronze i και να γινεται πανικος!!και να ειναι bronze i λογο του φιλου και να μην ξερει πως να παιξει
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 έχω 1 μήνα να παίξω και το βλέπω να γίνεται μόνιμο μίας και δεν υπάρχει πλέον παιχνίδι με τόσο τρολ έχω 1 μήνα να παίξω και το βλέπω να γίνεται μόνιμο μίας και δεν υπάρχει πλέον παιχνίδι με τόσο τρολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις