Manos112 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 6/7 νίκες με τον udyr και συνεχίζουμε! <3 (ranked)
TheOneGandalf Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 όχι δεν αλλάξανε κάτι στον udyr. Και ένα 15χρονο δε θα σκεφτόταν ποτέ να banάρει πχ leblanc ή zyra απλά γιατί θέλει να την pickάρει ο άλλος. Θα σου έλεγε "banαρε amumu ρε μαλάκα, θα μας κάνει μία ulti και τελειώσαμε!!! Μπορεί να μην είμαι 15χρονο αλλά και εγώ αυτής της λογικής είμαι. Κάποιοι champ όπως ο amumu αν παιχτούν σωστά νικάνε πολύ εύκολα τα games. Οταν ειμαι πρώτο pick πάντα τον κάνω ban. Όταν ήμουν silver βέβαια banara και τον blitz συχνά γιατί τον παίρνανε οι δικοί μας και μας γαμάγανε το game Έχω φάει κόλλημα με fizz. Ignite barrier και άντε γεια. Πολύ assassin combo . Όταν φεύγει και η τσιπούρα(ulti), ρίχνω κάτι γέλια Υπερβολικά δυνατός, και fun2play champ. 2
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Με την ιδια λογικη ολα αν παιχτουν σωστα τοτε θα κερδισουν Ολα ειναι viable ετσι κι αλλιως , αν ξερεις πως να τα παιζεις Απλα στα χαμηλα elo CC > everything Για αυτο βλεπεις Amumu/Malphite 24/7 banned και ποναει η ψυχη σου Κι ενα range graph με τα Range των AD ( η Marksmen πλεον ... ) Και αλλιως
TheOneGandalf Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κάποιοι champs έχουν όμως ένα παραπάνω πλεονέκτημα λόγω skill. Amumu/malphite είναι ανάμεσα σε αυτούς. Με τα ulti τους μπορούν να γυρίσουν και το πιο χαμένο game.
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Και τα 2 ειναι situational picks για team comps , το να παρω εναν Amumu/Malphite οταν δεν σκοπευω να εχω ομαδα με Aoe δεν εχει νοημα Κανεις δεν γυρναει τιποτα με ενα ulti και κανεις δεν εχει ενα παραπανω πλεονεκτημα , αμα εισαι 10k gold πισω κανενα ulti δεν θα σου κερδισει game , ειδικα στο solo queue Απλα οπως ειπα CC > everything στο solo queue Το Cloth5.com κανει πολυ καλη δουλεια με αρθρα για το game , αξιζει να του ριξετε μια ματια
Locko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Επίσης, τον Amumu & τον Malphite τους κάνουν OP τα λάθη των αντιπάλων. Γιατί εάν κάθονται spread μεταξύ τους και να κάνεις ulti τι θα stunάρεις? 1, 2 άτομα? So fucking what...και η Sona έχει ulti με stun αλλά δεν βλέπω να την bannάρουν bronze, silver, gold. Ο Malphite φέρνει και λίγο utility εναντίον heavy AD comps και χρησιμοποιείται γι' αυτό το λόγο αλλά ο Amumu πέρα από την ulti του που γίνεται εύκολα counter με βασικό positiong δεν προσφέρει τίποτα άλλο. TL, DR: Don't facking ban Amumu, Malphite 3
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ε ντάξει, ο gandalf θέλει να πει (και εγώ θεωρώ πως ισχύει αυτό που λέει) ότι έχουν ultis που μπορούν να καταφέρουν πλήγμα αν οι αντίπαλοι δε νιώθουν ιδιαίτερα και το κάνουν έστω και περιστασιακά οι δικοί σου.Όταν δηλαδή ο amumu σου κρατάει για 4 sec έστω και 3 άτομα, ε θεωρώ πως αναγκαστικά σε ένα χαμηλού προς μέτριο elo game η ομάδα του θα έχει πλεονέκτημα στο να κερδίσει το tf.Όταν εγώ στα τελευταία παιχνίδια που παίζω ως adc έχω έναν malphite που σε κάθε tf θα σκάσει ulti πάνω μου και θα με εξαφανίσει για 1,5-2 sec (πόσο είναι τελοσπάντων), οι πιθανότητες είναι οι αντίπαλοι να με καθαρίσουν.Αν ήμουν στο επίπεδο κι εγώ και η ομάδα μου να το αποφύγω είτε με πιο σωστό positioning είτε με πιο σωστό itemisation ίσως να μην θεωρούσα κι εγώ τις ulti τους τόσο δυνατές.Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν ζημιά σε ένα μέσο game.
Locko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Όταν δηλαδή ο amumu σου κρατάει για 4 sec έστω και 3 άτομα, ε θεωρώ πως αναγκαστικά σε ένα χαμηλού προς μέτριο elo game η ομάδα του θα έχει πλεονέκτημα στο να κερδίσει το tf. Το stun του Curse of the Sad Mummy είναι 2 seconds btw.
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Όσο είναι βρε παιδί μου, δεν κάθομαι να απομνημονεύσω την ulti του καθενός.Σε κάθε περίπτωση δίνει όλο τον απαραίτητο χρόνο στο adc σου και στο mid σου να πάρουν 2 kills και ας είναι και κουλοί.
Fulgore1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αξιζει να αναφερθει οτι γνωριζω ατομα που κανουν ban τον teemo και την Ashe πχ,οχι για τους αντιπαλους αλλα για την δικια τους ομαδα να μην τους παρει και feed αρει Και btw για οποιον ενδιαφερεται εχει EU LCS τωρα στο Twitch
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αξιζει να αναφερθει οτι γνωριζω ατομα που κανουν ban τον teemo και την Ashe πχ,οχι για τους αντιπαλους αλλα για την δικια τους ομαδα να μην τους παρει και feed αρει Και btw για οποιον ενδιαφερεται εχει EU LCS τωρα στο Twitch Απτην αλλη αν του banareis την Ashe θα παρει caitlyn και λογικα θα feedarei το ιδιο, μπορει και παραπανω! Στα low elo παντως, παιζει πολυ το γεγονος οτι αν δουν amumu/malph/kassadin/shen μη banned τρεχουν να κανουν pick τον super-op champ κι ας μην εχουν παιξει ουτε 1 game με αυτο το champ. Εχω δει απειρους malph/amumu/kassa να κουβαλανε το παιχνιδι για...την αντιπαλη ομαδα Last game που ετυχα με kassa, εκλεισε με ~50 minion kills μετα απο 40 λεπτα game, τα υπολοιπα stats δεν χρειαζεται καν να τα αναφερω. Δεν καταφερνε να σκοτωσει minion, καταλαβαινετε πως τα πηγαινε εναντιον παιχτων...Ο ryze που ηταν στο lane της εκανε παρτυ. Τα ιδια εχω δει ουκ ολιγες φορες με διαφορους malphite/shen.
GiannisWalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 low elo παίρνεις κάτι με cc και παίρνεις το win εύκολα μιας και δεν έχουν ιδέα απο counters και κτλ.Αλλά έτσι όπως έχει πάει η δουλειά με τόσο troll που υπάρχει ειδικά σε silver-gold ότι και να πάρεις αν έχεις flamers-trolls τελείωσε
liopp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 4 premade ελληνες μην τουσ τυχετε την εχετε μαμησει.] avraam13 manosgate zackper fasolas7
ssns Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 low elo παίρνεις κάτι με cc και παίρνεις το win εύκολα μιας και δεν έχουν ιδέα απο counters και κτλ.Αλλά έτσι όπως έχει πάει η δουλειά με τόσο troll που υπάρχει ειδικά σε silver-gold ότι και να πάρεις αν έχεις flamers-trolls τελείωσε Και εσυ πιστευεις οτι εχει σημασια το counter?Ειτε ξερεις να παιζεις τον champ που περνεις ειτε οχι.
GiannisWalker Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Φυσικά και έχει σημασία. Όσο καλά και να ξέρεις έναν champ απο την στιγμή που έχεις γίνει countered ο αντίπαλος έχει "προβάδισμα" εκτός αν δεν ξέρει πως να το εκμεταλλευτεί , κάποιος με πείρα σε high ελο μπορεί να καταλάβει καλύτερα τι εννοώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις