Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες να bannάρετε τον Udyr?

Στερείται από όλα τα 15αχρόνα μογγολάκια την ευκαιρεία να χαρούν τα λεφτά που τους έχει δώσει ο μπαμπάς και ξόδεψαν στο LoL! :-D

Δημοσ.

Εάν αποφασίσουν να φτιάξουν ποτέ το bug με το last hit όπου δεν σου δείχνει τα gold παρ' όλο που το παίρνεις το creep, κάτι θα γίνει. Αν και τελευταία προτιμώ να τον παίζω με το TPA skin για αλλαγή. B)

Δημοσ.

Δεν ντρέπεστε ρε αλήτες να bannάρετε τον Udyr?

Στερείται από όλα τα 15αχρόνα μογγολάκια την ευκαιρεία να χαρούν τα λεφτά που τους έχει δώσει ο μπαμπάς και ξόδεψαν στο LoL! :-D

Γιατί κάποιος να μπανάρει τον Udyr;Ναι,είναι πολύ ικανός jungler(εώς και καταστροφικός στα χέρια pro) και μπορεί να κάνει πολύ άνετα disrupt στο αντίπαλο team αλλά και πάλι κάποιος που ξέρει από τακτικές και counter,θα αγνοήσει τον udyr στις μάχες και δεν έχει και κάποιο άμεσο gap-closing ability αλλά ενα συχνό speed/stun buff.

Δημοσ.

Η καλύτερη τακτική στο banάρισμα είναι να banάρεις όχι αυτό που είναι (ή που εσύ θεωρείς ότι είναι) OP αλλά αυτό που ξέρεις ότι θέλει να παίξει ο άλλος. Στο solo q δε γίνεται να το ξέρεις αυτό. Στα τουρνουά στοχεύουν συγκεκριμένους champ γιατί ξέρουν ότι αυτούς θέλουν να παίξουν (ban sona πχ). Όταν βγαίνει ένα νέο γαμάτο skin (και legendary κιόλας) ξέρεις ότι όλοι θα θέλουν να παίξουν με αυτό απλά γιατί είναι coooooool! Οπότε το banάρεις και του έχεις γαμήσει την ψυχολογία από το champ select κιόλας.

Δημοσ.

Η καλύτερη τακτική στο banάρισμα είναι να banάρεις όχι αυτό που είναι (ή που εσύ θεωρείς ότι είναι) OP αλλά αυτό που ξέρεις ότι θέλει να παίξει ο άλλος. Στο solo q δε γίνεται να το ξέρεις αυτό. Στα τουρνουά στοχεύουν συγκεκριμένους champ γιατί ξέρουν ότι αυτούς θέλουν να παίξουν (ban sona πχ). Όταν βγαίνει ένα νέο γαμάτο skin (και legendary κιόλας) ξέρεις ότι όλοι θα θέλουν να παίξουν με αυτό απλά γιατί είναι coooooool! Οπότε το banάρεις και του έχεις γαμήσει την ψυχολογία από το champ select κιόλας.

Δηλαδη στοχος σου ειναι να γαμησεις την ψυχολογια του 15χρονου που θελει να παιξει με το σκιν του udyr επειδη ειναι cool?Γιατι αυτο που ειπες μονο τα 15χρονα θα το εκαναν.

• Like 1
Δημοσ.

όχι δεν αλλάξανε κάτι στον udyr. Και ένα 15χρονο δε θα σκεφτόταν ποτέ να banάρει πχ leblanc ή zyra απλά γιατί θέλει να την pickάρει ο άλλος. Θα σου έλεγε "banαρε amumu ρε μαλάκα, θα μας κάνει μία ulti και τελειώσαμε!!! @#$%^ duuuuh....."2czo8bn.png

Δημοσ.

Banάρωντας Udyr αυτή την περίοδο βελτιώνεις την εμπειρία του παιχνιδιού γιατί θα αποφύγεις παίκτες που απλά θα τον επιλέξουν για να μην κλαίνε τα 1950 RP που έδωσαν, χωρίς να ξέρουν να τον παίζουν.

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη στοχος σου ειναι να γαμησεις την ψυχολογια του 15χρονου που θελει να παιξει με το σκιν του udyr επειδη ειναι cool?Γιατι αυτο που ειπες μονο τα 15χρονα θα το εκαναν.

Όχι ρε συ, αυτό που είπε ο locko επιδιώκεις.Προσπαθείς να αποφύγεις τους παίχτες του σαββατοκυριακάτικου udyr.Εγώ πάντως χθες σε ότι νορμαλ και να είδα, υπήρχε στάνταρ ο τύπος.Και σε 3 από τα 5 ranked που είδα φίλου μου.Δε νομίζω μια βδομάδα πριν να συνέβαινε αυτό.Οπότε πας για να διαφυλάξεις τα νεύρα σου.

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν εχω πετυχει udyr στα ranked μου?Ουτε να τον επιλεξει καποιος αλλα και ουτε να τον bannaroun!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...