Manos112 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 silver 4 και bronze 3 οι παίκτες είναι σχεδόν ίδιοι...απο τα σκατά ήρθα στα σκατά!
Locko Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Όχι φίλε μου κάνεις λάθος! Ήρθες από τα σκατά στα πιο σκατά! Γιατί bronze ξέρεις ότι είσαι για τον πούτσο. Στο silver ενώ είσαι για τον πούτσο, νομίζεις ότι θα έπρεπε να είσαι challenger και σε ομάδα του LCS. 6
paularas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 έως και μέσα gold πάλι σκατά σίγουρα βλέπεις. παίζει από plat 3 ξέρω γω να αρχίζεις να ΜΗΝ βλέπεις σκατά
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Νομιζεις Την κυριακη γινεται ενα 1v1 tourney , μπηκα να γελασω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Κι εκει που νομιζα οτι εχω φτιαξει αρκετα το hidden mmr μου, εχοντας μειωσει απο το -25 στο -5 τη διαφορα νικων/ηττων, σκαει 1η ηττα μετα απο 10 σερι νικες (με μια soraka να λεει μολις μπηκαμε summoners rift οτι θα τρολαρει και θα feedarei οσο μπορει γιατι της αρεσει να "ruined the games") και να σου τα -26 LP (+9 περιπου παιρνω με τις νικες). Αρα θελω πολλη δουλεια ακομα για να το κανω καπως πιο balanced:D
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Οσο εισαι ειδικα negative το mmr σου παραμενει κακο και η αναλογα νικων/ηττων εχει να κανει με το ποσα games εχεις παιξει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Koινως μετραει περισσοτερο το % νικων-ηττων (αναλογικα με το division που εισαι φυσικα), οπως καταλαβαινω. Eχω κοντα στα 300 ranked games και το win/defeat ratio ειναι κοντα στο 50% πλεον (5 ηττες παραπανω). Αλλα οσονουπω θα ειμαι με +10 νικες αφου αφενος βγηκα απο το elohell που με εβαζε να παιζω με bronze V μονο (αρα εχω πολλα games που παλευονται πλεον) αφεταιρου κουβαλαω (και βρηκα την υγεια μου). Ελπιζω καπου εκει στο +10 να εχει φτιαξει πια το hidden mmr μου και τα LP να ειναι πιο balanced οσον αφορα ποσα κερδιζω και ποσα χανω απο νικη/ηττα. Θελω να ανεβω λιγο elo για να αρχισω να παιζω αυτο που εχω καημο, supports (βαρεθηκα το farming, αλλα δεν εμπιστευομαι ακομα τα adc του bronze για να παιξω supp, συνεπως πρεπει να συνεχισω το κουβαλημα μεχρι νεωτερας)
ssns Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 εγω γιατι πετυχαινω καλους συμπαικτες και οι νικες μου ειναι στο +20 απο τις ηττες μου???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι μονο θεμα συμπαικτων, προφανως εισαι καλος παικτης και εχεις κουβαλησει πολλες απτις νικες ή τουλαχιστον εχεις κουβαλησει παραπανω νικες απο ηττες (γιατι καλως η κακως ολοι μας κουβαλαμε και σε ηττες την ομαδα ). Παντως λιγο βελτιωσα το mmr ωστε να μη με βαζει με bronze V των 0 βαθμων και η ποιοτικη διαφορα στον κοσμο και στα games στα trolls/afkers κλπ ειναι αξιοπροσεκτη. Αρκετα μικροτερο ποσοστο τετοιων φαινομενων και νομιζω οτι οφειλεται στο γεγονος πως το Bronze II-III πχ πρωτα απολα δε θελει να φαει relegation και επειτα θελει να παει για promotion. Eνω τα V division δε το εχουν σε τιποτα να τρολαρουν ενα παιχνιδι. ΥΓ. Μετα απο 50 games με trynda, εχω 70% wins! Πολλες, αν επαιζα οπως επαιζα με αλλα champs παλιοτερα θα ηταν ηττες ευκολα. Και θα ηταν ακομα μεγαλυτερο το ποσοστο αν δεν εκανα παιδαριωδη λαθη σε καποιες απτις ηττες (η και τις νικες). Αρα παιζει τεραστιο ρολο η προσωπικη αποδοση του καθενος, ηταν κατι που δεν αποδεχομουν ευκολα οσο επαιζα με bronze V οπου 1/2 games ηταν trolled, αλλα ισχυει.
ssns Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δεν με θεωρω καλο παικτη.εχει τυχει να με κουβαλησουν κιολας επειδη ειμαι κακος και αλλες φορες να πηγαινουμε ολοι καλα σαν ομαδα και να νικαμε.Μολις καταφερα και ανεβηκα silver iii.Πριν 2-3 μερες καταφερα να πιασω το silver iv και τωρα πηγα silver iii.Πολυ περισσοτερο απο οτι ειχα σκεφτει οτι μπορω να πιασω.Ισως καταφερω να παω και κανενα gold αν και το βρισκω αρκετα δυσκολο.Περισσοτερο με εχω για παικτη του silver.
mihachris Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Νομιζεις Την κυριακη γινεται ενα 1v1 tourney , μπηκα να γελασω Υπάρχει κάποιο λινκ;
jonakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δεν με θεωρω καλο παικτη.εχει τυχει να με κουβαλησουν κιολας επειδη ειμαι κακος και αλλες φορες να πηγαινουμε ολοι καλα σαν ομαδα και να νικαμε.Μολις καταφερα και ανεβηκα silver iii.Πριν 2-3 μερες καταφερα να πιασω το silver iv και τωρα πηγα silver iii.Πολυ περισσοτερο απο οτι ειχα σκεφτει οτι μπορω να πιασω.Ισως καταφερω να παω και κανενα gold αν και το βρισκω αρκετα δυσκολο.Περισσοτερο με εχω για παικτη του silver. δεν ειναι τιποτα πραγματικα.αμα ξερεις το game φτανεις μεχρι platinum. Εγω περασα ολο το σιλβερ μεσα σε μια εβδομαδα.(5-1)Εφτασα 98 βαθμους και εκανα το λαθος να μπω μεσημερι........Dem polish kidz.Ητανε και η διαθεση μου ητανε και οι συμπαικτες μου επεσα silver 3. Αλλα περα απο την πλακα πραγματικα το silver ειναι αστειο
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) 4 χρόνια LoL τώρα πήρα το πρώτο warning. Και να πεις δεν τους την λέω. Btw ωραία παρουσίαση για τον Udyr Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από Dakonblackblade
Alchemist` Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Απόσπασμα από τους όρους χρήσης του LOL: (ναι, βαριόμουν τόσο πολύ μέχρι να τελειώσει το update) "Επιπλέον αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν θα έχετε κανένα δικαίωμα κυριότητας ή άλλο ιδιοκτησιακό συμφέρον επί του λογαριασμού σας και αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι όλα τα δικαιώματα επί του λογαριασμού είναι και παραμένουν διαπαντός στην κυριότητα και προς όφελος της Riot Games". Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου κάθετε "κάπως" το όλο ζήτημα περί κυριότητας. Φαντάζομαι προσπαθεί να αποφύγει αθέμιτα φαινόμενα της φάσης "πουλάω 100 ευρώ τον λογαριασμό μου", αλλά... οποιαδήποτε στιγμή εν ολίγης η Riot μπορεί να κάνει τον λογαριασμό μου ότι θέλει.
Tobajara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πού να διαβάσεις τους όρους χρήσης από το Diablo 3 ή κανένα MMORPG. Η φρίκη η ίδια, και μιλάμε για πραγματικά χρήματα εκεί (σε περιπτώσεις με συνδρομή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις