edgebono Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Guys, η νικη στο game εξαρταται απο τους summoners κατα 90%, δεν εχει σημασια αν καποιος παιζει sion ad or ap σημασια εχει πως παιζει.Το πως θα παιξεις κ τι built θα κανεις στον champ που εχεις διαλεξει πρεπει να καθοριζεται βλεποντας την ομαδα σου αλλα κ τους αντιπαλους(δεν ενοω να παreiς soraka k na thn kaneis ad).Πολυ champs παιζονται ap κ ad το θεμα ειναι να σου τυχαινουν summoners mates που να εχουν λιγο μυαλο.Ειχα εναν shaco στην ομαδα μου χθες που αρχισε πολυ χαλια feedare συνεχεια εγω ειχα tank του προτεινα ,ενω οι αλλοι τον ειχαν ξεσκισει στο flame, να παει backdoor k εμεις να κανοθμε def, το παλικαρι ξεσκισε τους towers top k bot κ ετσι νικησαμε κ παρολο που επαιζε παρα πολυ εξυπνα τα αλλα ζωα sto team μας συνεχιζαν να τον βριζουν. Το συμπερασμα μου λοιπον απο το game μετα απο 2000+ παιχνιδια που εχω κανει ειναι να παιζεις με εξυπνους summoners. το nick μου στο game ειναι kariotsalis
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 klainmaingr,τραγικό team ,μόνο που βλέπω sion ad γελάω χαχαχα.ο trynd δεν φαίνεται να τα πήγε τόσο χάλια αλλα είναι να απορείς για τα ίτεμς του,εσύ λογικά είχες τόσο λίγα deaths γιατί είσουν πιο τανκ απο τους άλλους και δεν σε υπολογίζανε ,πηγαίναν στο free food,δεν γίνεται να έχουν φινταριστεί τόσο οι opponents και να μην πάρεις deaths αν παίζεις carry.πάντος το μόνο σίγουρο είναι πως είσουν λάθος οτι θα γύριζε "καποτε" αυτό το game,τέτοια παιχνίδια δεν τα παλέυεις τέλος,Surrender και δεν ξοδέυεις τσάμπα χρόνο,0 towers,sion ad,feeders,fed xin(πέρνει το game μόνος του...),χαμηλό cs όλης της team. πιστέυω δεν είναι τυχαίο το 20λεπτο,μπορείς άνετα να υπολογίσεις αν γυρνάει το παιχνίδι ή όχι,φυσικά όταν ο αντίπαλος είναι Overconfindent κάνει λάθη και μερικές φορές γυρνάνε τα αγύριστα αλλα το 99% όταν ένα game πάει κατα διαόλου(full χάλι) θα τελειώσει και έτσι. Είχα λίγα deaths γιατί δεν πήγαινα ποτέ εκεί που δεν πρέπει. Αν δείς το σύνολο kill & assist θα δείς οτι ήμουν σε όλα τα teamfights εκτός απο 5. To θέμα είναι να ξέρεις και τις αντοχές σου. Το feed είναι απο τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται στο παιχνίδι. Δεν αξίζει πάντα να κυνηγήσεις το kill αν είναι να πεθάνεις. Τα περισσότερα carry επειδή είναι trigger happy τρέχουν με 10% life μήπως και τους κάτσει το λόττο. Αυτό όμως ταίζει την αντίπαλη ομάδα ακόμα και σε τσόντα early game παιχνίδι και καταφέρνει να χάνει παιχνίδια on the long run. 2-3 rambo teamfights και ορίστε να αντικειμενάκια τους και το γύρισμα. Προσωπικά πάντα το παλεύω και πολύ δύσκολα πατάω yes σε surrender, εκτός αν έχω απογοητευτεί πάρα πολύ ή τα νεύρα μου είναι πάνω απο το κεφάλι. Και btw στο τελευταίο στο τελευταίο fight (εκτός towers) 5v5 πήραμε και ace γιατί όλοι πάτησαν τα κουμπάκια τους. Αλλα ήταν προφανώς τυχαίο και η πρώτη και τελευταία φορά. Ναι αλλά υπάρχουν και παιχνίδια πχ που χάνει η ομάδα μου 12-19 και το παλεύουμε και πετάγονται 2 πχ και λένε ''fail team'' και τέτοια. Παίδες κάποια game θα τα χάσετε. Το θέμα είναι να το παλέψετε , να γίνετε καλύτεροι , να πατήσετε ignore στα πρώτα δείγματα flame (Δεν ξέρεις πόσο μετράει) . Πάντως έχει επίδραση στα νεύρα σου το παιχνίδι. Εγώ πχ έχω ρίξει τρελό flame στο skype. Αυτό είναι και το χειρότερο. Ή failάρει κάποιος και πάει κάνα 0-3 και βλέπεις gg noob team afk ή flamάρισμα μέχρι θανάτου. Το χρησιμοποιώ πλέον το ignore πλέον πάρα πολύ αλλα τελευταία τα νεύρα μου δεν μπορώ να τα συγκρατήσω με τίποτα. Δε με νοιάζει το κακό game κάποιου, είπαμε όλοι έχουμε άσχημα παιχνίδια. Αλλα να ρωτάς κάτι κάποιον ή να του λές dont go there its a bait στον 0-10 kassadin και να σου λέει fuck off. Ε όχι θα τον γ@μησω στο flame μετά. Δεν μπορώ αλήθεια είναι πλέον over me. Σε real life και skype έχω ατελείωτη ανοχη μιας και αλλιώς δε θα μιλούσα με τους μισούς rl friends για ένα κωλοgame σε άλλη περίπτωση. Guys, η νικη στο game εξαρταται απο τους summoners κατα 90%, δεν εχει σημασια αν καποιος παιζει sion ad or ap σημασια εχει πως παιζει.Το πως θα παιξεις κ τι built θα κανεις στον champ που εχεις διαλεξει πρεπει να καθοριζεται βλεποντας την ομαδα σου αλλα κ τους αντιπαλους(δεν ενοω να παreiς soraka k na thn kaneis ad).Πολυ champs παιζονται ap κ ad το θεμα ειναι να σου τυχαινουν summoners mates που να εχουν λιγο μυαλο.Ειχα εναν shaco στην ομαδα μου χθες που αρχισε πολυ χαλια feedare συνεχεια εγω ειχα tank του προτεινα ,ενω οι αλλοι τον ειχαν ξεσκισει στο flame, να παει backdoor k εμεις να κανοθμε def, το παλικαρι ξεσκισε τους towers top k bot κ ετσι νικησαμε κ παρολο που επαιζε παρα πολυ εξυπνα τα αλλα ζωα sto team μας συνεχιζαν να τον βριζουν. Το συμπερασμα μου λοιπον απο το game μετα απο 2000+ παιχνιδια που εχω κανει ειναι να παιζεις με εξυπνους summoners. το nick μου στο game ειναι kariotsalis +200 Είναι δύσκολο να βρείς ΕΞΥΠΝΟΥΣ summoners που ακόμα και να μήν τους πάει καλά το game να συνεχίσουν να προσπαθούν. Αυτό το παθαίνω πολύ συχνά με tf. Ναυαγούν οικτρά το παιχνίδι αλλα στο τέλος παίρνουν games λόγω bd. Καλά αυτό δεν θέλει και εξυπνάδα βασικά. Τα κουμπάκια σου λίγο να ξέρεις να πατάς. Αυτό που βλέπω και σπάει μούτρα τελευταία είναι ad alistar. Έλεγα wtf στην αρχή αλλα όταν είδα τα εξωφρενικά (καλά) kda τότε έσκασα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δεν μπορω τους μαπακες.Δεν γινεται ρε ,να εισαι στο δεκαλεπτο ,και στην πανω πλευρα να ειμαστε στο 0 και κατω να εχουν και οι δυο 4/4.Παει,μονοι αυτοι θα παιζουν μετα,feedaroyn τους αλλους [feedarontai και οι ιδιοι βεβαια]και μετα αντε να βοηθησεις κατω.Στο τελος βλεπεις κατι σκορ σε 2 απο τους 5 με 13-12 και ολοι οι αλλοι περιπου 3-3 και αν τους πεις κατι θα σου πουν κοιτα το σκορ μου.Τι να πρωτοκοιταξω,που το feerares με 11 deaths?Πως θα τους σκοτωσω εγω τωρα,μονο εσυ μπορεις .Αλλα τα kills ειναι kills
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Το LoL δεν είναι σαν το DotA που και ένας hero μπορεί να πάρει το game, στο LoL ένας να πνίξει, πάει το game......
headbanger Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό και φυσικά η αυτοκριτική είναι νούμερο ένα για όποιον θέλει να βελτιωθεί. ΑΛΛΑ κάποια πράγματα είναι απλά λάθος. Δε μιλάμε τώρα για πότε έπρεπε να πας δράκο πότε να gangάρεις, positions, team comp και σωστά items. Αυτά είναι advanced nuclear physics όταν ο άλλος προλαβαίνει να είναι 0-5 στο δεκάλεπτο ή να έχει 2 towers down. Και όχι τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τίποτα. Μπορείς βασικά αλλα φυσικά υπο πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Επίσης δεν μπορείς να πάρεις τον άλλο απο το χεράκι. Ότι και να κάνεις σωστά αν ο άλλος κόβει βόλτες στο jungle τους με ss all παρότι τον έχεις προειδοποιήσει για 10η φορά ε αυτό το παιχνίδι δεν το κερδίζεις. Σε κάποια παιχνίδια απλά αρνούμαι να πάρω το φταίξιμο πάνω μου. Όλοι έχουμε εντελώς σκατένια/άτυχα/καθυστερημένα παιχνίδια now and then φυσικά αλλα άλλο αυτό και άλλο η πλήρης ανιωθίλα. Εντιτ: Και μόλις έγραψα το πόστ.. το επόμενο game Είμαι ο jarvan. Η katarina ήτανε duo lane με τον tf για 10 λεπτά γιατί μαλώνανε ποιός θα κάτσει mid. O sion τάιζε κάτω ενώ ο tryndamere δεν ήταν σχεδόν σε κανένα fight. H katarina το μισό game ήταν afk και όταν τέλειωσε το game ήταν 9 lvl (εγώ 15 νομίζω). Observe απο τα λίγα. Ο tf έκανε 1 gang (αποτυχημένο) και το παιχνίδι τέλειωσε με surrender στο 20+. Το feed το βλέπεις. Δε δέχομαι οτι φταίω στο ελάχιστο για αυτή την κατάντια. Αντίθετα κάποια στιγμή είχα και την ελπίδα οτι θα γυρνούσε. Αλλα πού.. Αυτά τα παιχνίδια λοιπόν δεν σηκώνουν αυτοκριτική. Και είναι πολλά. ενώ για μένα klain , Μια χαρά μετά το σπλιτ( το χθεσινο τελευταίο game ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ) . είναι απλά σε τι άτομα θα πέσεις.το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ποσταρες, μια καλή team όσο για το flame, σπάνια ασχολούμαι. αρκετή αυτοπεποίθηση έχω Irl, δεν θα βγάλω κόμπλα στο ίντερνετ. Πόσο άλλο μέσω skype. Πιο πολύ κάτι τέτοιους κάνω Ignore,γιατί χαζοί ΥΠΑΡΧΟΥΝ! κάναν τσαμπουκα να ρθει να μου μιλάει χάλια επειδή τα σκατώνω στο χόμπυ μου όμως IRL δεν βρίσκω. Το εποικοδομητικό trolling όμως είναι θεϊκό, όπως και να το δεις.Η κόμπλα όχι.
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ε ναι και σήμερα μας πήγαν γ@ματα όλα τα game αλλα αυτό κατα μεγάλο ποσοστό επειδή ήμασταν premade (αν εξαιρέσεις όντως το χθεσινοβραδυνο ναυάγιο). Και τα υπόλοιπα με τον tmark μια χαρά πήγαν. Όσο περισσότεροι σε premade τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να σου πέσει random μοσχάρι. (πχ η σημερινή sivir) Τώρα για το flaming/trolling είναι ψιλοτεράστιο θέμα αλλα βλέπεις οτι και γώ το αποφεύγω όσο μπορώ. Απλά εντάξει κάποιες φορές.. κάποιες φορές.. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ.
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Online game χωρίς μπινελίκι δε νοείται. Αν είναι να παίξουμε, να ξεδώσουμε και λίγο. Όχι προκαλώντας βέβαια, αλλά περιμένοντας τον πρώτο άτυχο που θα ξεκινήσει QQ.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 In game ignore πως γίνεται;Ή δε γίνεται; Thanatiforos εδώ λέμε.Αν θέλτε προσθέστε με κι εμένα.Παίζω πολύ καλα tristana (για τα δικά μου δεδομένα πάντα ) και καλά θαρρώ mundo.Θέλω να ξανακοιτάξω warwick και eve πάντως που τους έχω αφημένους καιρόοοοο.
Tobajara Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω server και να παίξω EU West. Μετά από αυτά που είδα σήμερα κατέληξα πως το ποσοστό ηλίθιων έχει ανέβει υπερβολικά. Άτομο με 1200+ νίκες να έχει 1 - 7 στο 20λεπτο με Ashe και 2 deaths στο 4λεπτο mid lane ενάντια σε Caitlyn και μετά να γκρινιάζει "δε μπορώ να παίξω mid". Έλληνας ασφαλώς...Τελικά πήραμε το ματς επειδή οι άλλοι έμειναν με 4. Στο επόμενο είδα έναν ανύπαρκτο Rumble που χάλασε και το δικό μου παιχνίδι στο lane - μιλάμε για άτομο που αντιδρούσε ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ με 3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση και μέχρι να μάθει ότι στους θάμνους γίνονται ganks είχε ήδη 3 deaths στο lane... Εντυπώσεις από κανέναν που παίζει στο Δυτικό server?
Bigi444444 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πιστεύω παντού τα ίδια σούργελα μπορείς να βρεις...Θέμα τύχης είναι. Στον αμερικάνικο που έπαιξα 2 παιχνίδια πριν κάτι μέρες απογοητεύτηκα, απλά...Και ας λένε όλοι για καλύτερο επίπεδο.Είναι πως θα σου κάτσει. Απλά εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως μάλλον δεν αξίζει να παίζεις μόνος.Με 2-3 φίλους premade.Αλλιώς φλετράρεις με το αμόκ...
skanjos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 σήμερα έγινε το απίστευτο,Lvl30 παίχτης mordekaiser πήγε mid και πολεμούσε κάτω απο το αντίπαλο turret συνέχεια!!! 0-10-3 στο 20λεπτο ήταν δεν κάνω πλάκα... έφαγε report απο 9 άτομα,την soraka bot να βάζαμε δεν θα το έκανε αυτό....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 σήμερα έγινε το απίστευτο,Lvl30 παίχτης mordekaiser πήγε mid και πολεμούσε κάτω απο το αντίπαλο turret συνέχεια!!! 0-10-3 στο 20λεπτο ήταν δεν κάνω πλάκα... έφαγε report απο 9 άτομα,την soraka bot να βάζαμε δεν θα το έκανε αυτό.... Εμεις ειχαμε εναν fate που χωνονταν μονος του και ειχε στο 20λεπτο 1-14.Τι να πεις.
Tobajara Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Απλά εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως μάλλον δεν αξίζει να παίζεις μόνος.Με 2-3 φίλους premade.Αλλιώς φλετράρεις με το αμόκ... Σοφή κουβέντα αλλά για εμένα δεν έχει εφαρμογή. Επειδή δεν παίζω με φίλους μου από την καθημερινότητα έχω μια friends list από όλη την Ευρώπη. Τώρα με το split έχω χάσει τη μισή και η άλλη μισή αγνοείται, οπότε έχω χοντρό πρόβλημα και παίζω σχεδόν πάντα solo, με τις γνωστές καταστάσεις. Σήμερα, εκτός από τα δύο άθλια ματς που είχα, έπαιξα ένα VS AI για να ζεσταθώ. Κράτησε 45 λεπτά...Είπατε τίποτα?
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 ¨Οχι ρε , το EU West είναι γεμάτο pro παίχτες με καλούς τρόπους. Σκέτος παράδεισος. Καλά ρε παιδιά αυτά τα σκέφτεστε όταν τα λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις