Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικα εδωσαν τα 1000 ip :-D:-D:-D

Μολις μπηκα...

σίγουρα? γιατί εγώ έχω ακόμα τα ίδια με χθες...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
σίγουρα? γιατί εγώ έχω ακόμα τα ίδια με χθες...

Noμιζω ναι,χθες ειχα 5,5 και σημερα 6,5 κ ip

Μπορεις να μας πει καποιος αλλος αν πηρε τα 1000 ip?

Δημοσ.
Τελευταία σκαλώματα warwick jungle-pubstomp και xin zhao

Άκουσα πως βγήκαν bots για αυτούς τους 2 champs. Μπορείς να φεύγεις και AFC και να μην είναι ανάγκη να κλικάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Άκουσα πως βγήκαν bots για αυτούς τους 2 champs. Μπορείς να φεύγεις και AFC και να μην είναι ανάγκη να κλικάρεις.

Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;Έχω δει πολλές φορές να λένε συμπαίκτες μου ότι θα πάνε bot αλλά δεν ξέρω τι παίζει.

Edit:Μου βάλαν κι εμένα 1000ip.

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

@Big444444 αυτό που λένε οι συμπαίκτες σου είναι ότι θα πάνε στην κάτω μεριά του χάρτη

top lane = πάνω μεριά (σύντομα top)

bottom lane = κάτω μεριά (σύντομα bot)

Σ' εμένα ακόμα δεν εχουν μπει τα 1000ip

Δημοσ.

:lol::lol:

True story. Τι να κάνω, τώρα τους έπιασα πρώτη φορά, που είναι free και μ'άρεσε το αραλίκι :P Όχι οτι μπορεί ο οποιοσδήποτε βέβαια να τους παίξει. Αν δεν χωθείς τη σωστή στιγμή και εκεί που πρέπει (όπως οι περισσότεροι νέοι players) ναυαγείς.

+το jungling θέλει και κάποια λογική κτλ. Δεν θυμάμαι πόσες φορές είδα αυτή τη βδομάδα "got killed by a minion" απο τύπους που είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους lvl1 στα woods χωρίς smite και pots. :P

Τέλος για τα παιχνίδια που γυρίζουν. Πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με dota που αν ναυαγούσες στην αρχή τελείωνε και το game. Χάζευα κάτι φίλους πρίν μπω χθές με 30-30-28-25-22 arranged να χάνουν οικτρά 4-20? απο κάτι τύπους. Μία καλή συνεννόηση, 2-3 gang, το thrill της ανατροπής και με τα πολλά το φέρανε στα ίσα και το πήρανε. Οι άλλοι arranged full 30ρηδες. Για γερά νεύρα. Πω..πως σκάλωσα έτσι με το κωλοπαίχνιδο :P

Δημοσ.

Το Junglin με τον warwick είναι πανεύκολο και συμφερει πολύ διότι σε λίγα λεπτά παιχνιδιού καταφέρνεις να χεις στο team σου 3 παίκτες με ulti ενώ ο αντίπαλος μόλις έναν (αν δε κάνει κ απο αυτούς κάποιος junglin) .

Απλά θέλει προσοχή ο bottom/top lane που θα ναι 1v2 .

Δημοσ.

Απλά θέλει προσοχή ο bottom/top lane που θα ναι 1v2 .

Α μπράβο, πρέπει ο άλλος να μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, αλλιώς πάει μια πλευρά.ace πότε γίνεται ρε σεις;Εγώ νόμιζα όταν καταφέρεις να έχεις όλους τους αντιπάλους νεκρούς για μια στιγμή.Χθες μου βγαλε όμως, ενώ είχα φάει μόλις έναν.

Δημοσ.
Δηλαδή εσείς αγοράζετε runes που δίνουν πχ 20hp;Εγώ γιατί τις θεωρώ τις πιο πολλές εντελώς ασήμαντες; :P

Τα περισσοτερα runes, ειναι για το early game.

Αν ξεκινησεις με +150 health παραπανω εχει μεγαλη διαφορα στο 1 lvl.

ολα τα runes καλα ειναι, αρκει να τα χρησημοποιησεις σωστα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...