Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα εδωσαν τα 1000 ip :-D:-DΜολις μπηκα... σίγουρα? γιατί εγώ έχω ακόμα τα ίδια με χθες...
Deponakias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 σίγουρα? γιατί εγώ έχω ακόμα τα ίδια με χθες... Noμιζω ναι,χθες ειχα 5,5 και σημερα 6,5 κ ip Μπορεις να μας πει καποιος αλλος αν πηρε τα 1000 ip?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 άσε που κατά πάσα πιθανότητα θα το έγραφαν στις ανακοινώσεις...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Τελευταία σκαλώματα warwick jungle-pubstomp και xin zhao Άκουσα πως βγήκαν bots για αυτούς τους 2 champs. Μπορείς να φεύγεις και AFC και να μην είναι ανάγκη να κλικάρεις.
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Στο smurf μπήκαν τα IP πάντως
Bigi444444 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Άκουσα πως βγήκαν bots για αυτούς τους 2 champs. Μπορείς να φεύγεις και AFC και να μην είναι ανάγκη να κλικάρεις. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;Έχω δει πολλές φορές να λένε συμπαίκτες μου ότι θα πάνε bot αλλά δεν ξέρω τι παίζει. Edit:Μου βάλαν κι εμένα 1000ip. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2010 από Bigi444444
nikopetr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 @Big444444 αυτό που λένε οι συμπαίκτες σου είναι ότι θα πάνε στην κάτω μεριά του χάρτη top lane = πάνω μεριά (σύντομα top) bottom lane = κάτω μεριά (σύντομα bot) Σ' εμένα ακόμα δεν εχουν μπει τα 1000ip
Bigi444444 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Α καλάαααα!!!! Άλλα 'ντ' άλλα νόμιζα εγώ! Tnx for the info.
klainmaingr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Άκουσα πως βγήκαν bots για αυτούς τους 2 champs. Μπορείς να φεύγεις και AFC και να μην είναι ανάγκη να κλικάρεις. :lol: True story. Τι να κάνω, τώρα τους έπιασα πρώτη φορά, που είναι free και μ'άρεσε το αραλίκι Όχι οτι μπορεί ο οποιοσδήποτε βέβαια να τους παίξει. Αν δεν χωθείς τη σωστή στιγμή και εκεί που πρέπει (όπως οι περισσότεροι νέοι players) ναυαγείς. +το jungling θέλει και κάποια λογική κτλ. Δεν θυμάμαι πόσες φορές είδα αυτή τη βδομάδα "got killed by a minion" απο τύπους που είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους lvl1 στα woods χωρίς smite και pots. Τέλος για τα παιχνίδια που γυρίζουν. Πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με dota που αν ναυαγούσες στην αρχή τελείωνε και το game. Χάζευα κάτι φίλους πρίν μπω χθές με 30-30-28-25-22 arranged να χάνουν οικτρά 4-20? απο κάτι τύπους. Μία καλή συνεννόηση, 2-3 gang, το thrill της ανατροπής και με τα πολλά το φέρανε στα ίσα και το πήρανε. Οι άλλοι arranged full 30ρηδες. Για γερά νεύρα. Πω..πως σκάλωσα έτσι με το κωλοπαίχνιδο
Vasilius Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Το Junglin με τον warwick είναι πανεύκολο και συμφερει πολύ διότι σε λίγα λεπτά παιχνιδιού καταφέρνεις να χεις στο team σου 3 παίκτες με ulti ενώ ο αντίπαλος μόλις έναν (αν δε κάνει κ απο αυτούς κάποιος junglin) . Απλά θέλει προσοχή ο bottom/top lane που θα ναι 1v2 .
Bigi444444 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Απλά θέλει προσοχή ο bottom/top lane που θα ναι 1v2 . Α μπράβο, πρέπει ο άλλος να μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, αλλιώς πάει μια πλευρά.ace πότε γίνεται ρε σεις;Εγώ νόμιζα όταν καταφέρεις να έχεις όλους τους αντιπάλους νεκρούς για μια στιγμή.Χθες μου βγαλε όμως, ενώ είχα φάει μόλις έναν.
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή εσείς αγοράζετε runes που δίνουν πχ 20hp;Εγώ γιατί τις θεωρώ τις πιο πολλές εντελώς ασήμαντες; Τα περισσοτερα runes, ειναι για το early game. Αν ξεκινησεις με +150 health παραπανω εχει μεγαλη διαφορα στο 1 lvl. ολα τα runes καλα ειναι, αρκει να τα χρησημοποιησεις σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις