ssns Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μπορει να μου πει καποιος ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να γινει η ulti του zed για μεγιστο damage'?
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 R οταν θες να μπεις , E για το slow , Q κατευθειαν ( αν το πετυχεις ) και μετα πατας ξανα R για να βρεθεις πισω απο τον αλλο ( συνηθως τρεχουν πισω εκει δηλαδη που θα ειναι το illusion ) Συνεχιζεις με AA για το passive και Ε Ideally φυλας παντα το W για escape 1
zisis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καταργειται το Bulwrack και πλεον το aegis θα γινεται αναβαθμιση σε solari. Αν και σε πολλους δεν αρεσει εγω την θεωρω σωστη αλλαγη.Βολευει στα λεφτα και γενικα θα εχουμε solari μαζι με την aura του aegis.Ετσι ενας jungler ή το support θα μπορει να αλλαξει λιγο απο το καθιερωμενο must bulwrack&solari. (Εγω θα ηθελα να βαλουνε gp/10 στο emblem of valor...ετσι δινουν την δυνατοτητα σε support οπως η leona να rusharei το emblem και οχι philo που ισως να μην θελει να το βγαλει γιατι θεωρει προτεραιοτητα αλλα items)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Η κύρια διαφορά σε plat+ είναι ότι πέφτει flame τύπου "man you suck, stop playing" κλπ όπου αν όντως έχει δίκιο και ο άλλος παίζει άσχημα το παραδέχεται και λέει σορρυ για το κακό παιχνίδι (όχι πάντα αλλά σε πολλές περιπτώσεις). Σε bronze-gold δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθεί κανείς ότι έκανε μαλακία ή ότι με αυτή την κίνηση του έχασε το lane κλπ. Πάντα φταίει κάποιος άλλος (συνήθως ο jungler ή το support ) Ειμαι Silver V βρισκομενος σε elo hell με 25 ηττες παραπανω απο νικες. Μεσα σε 2 μερες μειωσα την διαφορα αυτη στις 12 ηττες (and growing), ακολουθωντας μια συγκεκριμενη τακτικη. Splitpushing. Με το καταλληλο champ. Εχω κουβαλησει παιχνιδια που το τελικο σκορ ηταν 28/48 υπερ των αντιπαλων, με το splitpushing και με τελικο δικο μου σκορ κατι σε 2/5/2 ας πουμε ΑΛΛΑ με minimun 5 turrets destroyed ανα παιχνιδι και 1-2 inhibitors. Για να ερθω και επι του θεματος που θετεις τωρα. Σε πολλα TETOIA games τρωω report απο τα bronze ως refusing to communicate επειδη συμμετεχω λιγοτερο στα teamfights και αναλωνομαι περισσοτερο στο splitpushing. Χθες σε game που τα αλλα lanes ειχαν κωλοfeedarei τους αντιπαλους και εν τελει το νικησαμε απο το splitpushing στο top, εφαγα x3 τετοια reports απο τα teammates μου (για το rage ingame δε συζηταω καν) και παραλληλα πηρα και 2 honorable opponent απτους αντιπαλους. Θεωρουσαν οτι εφταιγα εγω που χανανε στα teamfights, ακομα κι οταν αυτα τα teamfights ηταν οι 4 τους vs εναν Aatrox + μια soraka (οι αλλοι 3 φευγαν απο το teamfight για να ερθουν top σε εμενα). Aκομα και στην stats screen οι αντιπαλοι γραφαν στους δικους μου οτι εγω πηρα το παιχνιδι και οι δικοι μου δεν παραδεχονταν και επεμεναν να ζητανε report! Ειναι καρκινος αυτο το πραγμα με το raging χωρις λογο. Απολαμβανω πολυ περισσοτερο παιχνιδια που καταληγουν σε ηττες αλλα με ηρεμη ομαδα και συνενοησιμη, με εναν jungler που θα κανει gang στο lane σου και θα σου πει gj αντι για ks ή -το αναποδο- αν feedarei ενα lane να μην τα φορτωνει στον jungler χωρις λογο. Συνεπως, ηθικο διδαγμα, mute. Σωζει νευρα, σωζει παιχνιδια, σωζει και τζαπα reports.
alan2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 League of Legends: Αναγνώριστηκε ως επαγγελματικό άθλημα http://www.zougla.gr/games/article/league-of-legends-anagnoristike-os-epagelmatiko-a8lima
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ειμαι Silver V βρισκομενος σε elo hell με 25 ηττες παραπανω απο νικες. Μεσα σε 2 μερες μειωσα την διαφορα αυτη στις 12 ηττες (and growing), ακολουθωντας μια συγκεκριμενη τακτικη. Splitpushing. Με το καταλληλο champ. Εχω κουβαλησει παιχνιδια που το τελικο σκορ ηταν 28/48 υπερ των αντιπαλων, με το splitpushing και με τελικο δικο μου σκορ κατι σε 2/5/2 ας πουμε ΑΛΛΑ με minimun 5 turrets destroyed ανα παιχνιδι και 1-2 inhibitors. Για να ερθω και επι του θεματος που θετεις τωρα. Σε πολλα TETOIA games τρωω report απο τα bronze ως refusing to communicate επειδη συμμετεχω λιγοτερο στα teamfights και αναλωνομαι περισσοτερο στο splitpushing. Χθες σε game που τα αλλα lanes ειχαν κωλοfeedarei τους αντιπαλους και εν τελει το νικησαμε απο το splitpushing στο top, εφαγα x3 τετοια reports απο τα teammates μου (για το rage ingame δε συζηταω καν) και παραλληλα πηρα και 2 honorable opponent απτους αντιπαλους. Θεωρουσαν οτι εφταιγα εγω που χανανε στα teamfights, ακομα κι οταν αυτα τα teamfights ηταν οι 4 τους vs εναν Aatrox + μια soraka (οι αλλοι 3 φευγαν απο το teamfight για να ερθουν top σε εμενα). Aκομα και στην stats screen οι αντιπαλοι γραφαν στους δικους μου οτι εγω πηρα το παιχνιδι και οι δικοι μου δεν παραδεχονταν και επεμεναν να ζητανε report! Ειναι καρκινος αυτο το πραγμα με το raging χωρις λογο. Απολαμβανω πολυ περισσοτερο παιχνιδια που καταληγουν σε ηττες αλλα με ηρεμη ομαδα και συνενοησιμη, με εναν jungler που θα κανει gang στο lane σου και θα σου πει gj αντι για ks ή -το αναποδο- αν feedarei ενα lane να μην τα φορτωνει στον jungler χωρις λογο. Συνεπως, ηθικο διδαγμα, mute. Σωζει νευρα, σωζει παιχνιδια, σωζει και τζαπα reports. Κανε ignore,δεν θα σε κανουν ban αν δφεν κανεις flame.Απλα οταν σε κανουν report ,η ριοτ θα παει και θα δει το text,θα δει οτι καπου απαντησες [πχ εισαι και εσυ noob ]και θα φας ban για flame.
Locko Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω περνάει από το tribunal και όχι από την Riot. Αλλά πολύ απίθανο να φας ban στον EUNE για τέτοιο λόγο. Όπως έχει αναφερθεί εδώ κάπου προηγουμένως, οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να κάνουν report. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2013 από Locko
silmarien Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Εμένα μου έχει έρθει μήνυμα αρκετές φορές για flame αλλά δεν έγινε τίποτα ακόμη στον EUNE :'D
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Νομίζω περνάει από το tribunal και όχι από την Riot. Αλλά πολύ απίθανο να φας ban στον EUNE για τέτοιο λόγο. Όπως έχει αναφερθεί εδώ κάποθ προηγουμένως, οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να κάνουν report. Σε κανει puish το tribunal αλλα το διαβαζει και η ριοτ για να εναι σιγουρη για το μπαν.Ναι μεν σε κανει punish το tribunal αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα φας μπαν,πρεπει να δωσει τν τελευταια εγκριση η riot.
jonakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μου έχετε πρήξει τα ούμπαλα όλοι οι ADCδες με το tear of the goddess. ¨Αχρηστο. Ακόμα και στο ARAM. Μόνο ο Ezreal. Οι άλλοι βρείτε άλλο αντικείμενο. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεε CORKI!!!!
herkul Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Hack με την κλασσικη εννοια δεν υπαρχει Bots υπαρχουν Macros υπαρχουν Autosmite , autoward , show attack range σε circle , one combo shot καποιον με 1 κουμπι υπαρχουν Αλλα still , δεν εχει νοημα hack για free rp εννοουσα κυκλοφορουν πολλα βιντεακια αλλα αποτελεσμα δεν εχω δει
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Θα δεις αποτελεσμα οταν καποιος θα σου φαει το account
dNt^ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Fiddle support. Discuss. Είδα στο reddit ένα θέμα σήμερα. Και από την συζήτηση κατάλαβα ότι είναι αρκετά δυνατός, ειδικά με ένα adc που μπορεί να κάνει magic damage.
zisis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ειδα τα στατς του τυπα και εχει πολλα deaths.Δεν ξερω αλλα υπαρχουν champs που κανουν τη δουλεια του support πιο ευκολα και χωρις items. Ο fiddle χωρις items τι θα κανει?Ulty 2damage(ειρωνια full) και μετα τι?ψωφος?μονο στο laning phase αξιζει για το fear...μετα δεν τον βλεπω να ειναι καλυτερος απο ενα κλασικο support.Μονο για την πλακα σου ετσι να αλλαξεις παραστασεις. Περιμενω κιαλλες αποψεις γιατι με νοιαζει το θεμα
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ειδα τα στατς του τυπα και εχει πολλα deaths.Δεν ξερω αλλα υπαρχουν champs που κανουν τη δουλεια του support πιο ευκολα και χωρις items. Ο fiddle χωρις items τι θα κανει?Ulty 2damage(ειρωνια full) και μετα τι?ψωφος?μονο στο laning phase αξιζει για το fear...μετα δεν τον βλεπω να ειναι καλυτερος απο ενα κλασικο support.Μονο για την πλακα σου ετσι να αλλαξεις παραστασεις. Περιμενω κιαλλες αποψεις γιατι με νοιαζει το θεμα Peel για το AD σου με 3 sec fear και silence
Προτεινόμενες αναρτήσεις