Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Treeline με bots πρέπει να είναι πάλι απλά πρέπει να προσέχεις μη το τελειώσεις πριν το 5min.

κατσε βαζω 2 bot στην ομαδα μου και 3 bot στην αντιπαλη ομαδα ή δεν έχει σχέση?

το difficulty εχει σχέση με το xp?

Δημοσ.

Intermediate

Καποιοι λενε πως αυτο ειναι overnerfed τωρα που το εψαξα

Also found this , δεν ξερω κατα ποσο ειναι πιο γρηγορο

Δημοσ.

Το παραπάνω πρέπει να νερφαρίστηκε μαζί με το ΤΤ και απλά είναι πιο βαρετό.

Afaic. 3v3 vs Intermediate AI.

Επίσης keep in mind οτι έπαιρνε 240xp με day ΚΑΙ win boost. Μόνο με day είναι way less (και ιδιαίτερα post nerf). Λογικά κάπου στα 90-100.

Το smite στο video είναι καλή ιδεά αλλα συνήθως πάει με tp ώστε να πάρεις το bf (το έκανα με ad) και να σκάσεις πίσω στο wave σου χωρίς να pusharei το AI back. Τελειώνεις μετά τα 5 λεπτά πάντα. Rinse and repeat. Συνήθως όσοι είναι στα ΑΙ 3v3 είναι για τον ίδιο λόγο οπότε θα είσαι οκ. Μη σου πώ addαρε τους και σπάμαρε games.

Να πώ τέλος οτι τα ip που παίρνεις απο αυτό είναι ΑΣΤΕΙΑ. Οπότε αν σε νοιάζουν και τα ip άστο.

Δημοσ.

Παιδια LCS παρακολουθει κανεις?Μεχρι στιγμης δεν εχω καταλαβει πως θα προκριθουν οι ομαδες στους τελικους της season 3 .Δηλαδη θα ειναι απο αμερικη,ευρωπη και ασια?

Δημοσ.

3 απο κάθε region για eu/na σίγουρα. Έχει κ ένα wildcard και τώρα για asia δεν είμαι σίγουρος πόσοι θα είναι απο ogn/lpl κτλ. Νομιζω 3 απο κορέα λόγω all star, 3 apo china και 2 απο taiwan. Αλλα παίζει να είναι +\-1 σε κάποιο region. Σύνολο 15 ομάδες και τελικός στο staples center.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για support.

Έχοντας βγάλει philo/ sightstone/ κάλτσα, αξίζει να καθυστερήσω το aegis και να αρχίσω να αγοράζω πεντάδες wards ώστε να έχω 5+3? Το party χάνει σε sustain και, θεωρητικά, κερδίζει σε vision και άρα θα κάνει λιγότερες μπούρδες.

/discuss

Δημοσ.

Ερώτηση για support.

Έχοντας βγάλει philo/ sightstone/ κάλτσα, αξίζει να καθυστερήσω το aegis και να αρχίσω να αγοράζω πεντάδες wards ώστε να έχω 5+3? Το party χάνει σε sustain και, θεωρητικά, κερδίζει σε vision και άρα θα κάνει λιγότερες μπούρδες.

/discuss

Depends , θεωρητικα ειναι νωρις για κατι τετοιο

Τα wards τα θες για 2 σκοπους

Για control και για vision σε fights

Για vision σε fight τα θες παλι για 2 σκοπους , για εκει που θα κανεις fight ΑΜΕΣΑ και για εκει που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι θα κανεις fight σε 2-3 λεπτα

Μεχρι το 20-25 δυσκολα γινεται baron , αρα η 5αδα ειναι υπερβολικη και καλυτερα imo να πας για Solari/Aegis.Παρολο που το vision κερδιζει fight πριν αυτα γινουν

Με 3+2 παντως πρεπει να εισαι οκ

• Like 1
Δημοσ.

3 απο κάθε region για eu/na σίγουρα. Έχει κ ένα wildcard και τώρα για asia δεν είμαι σίγουρος πόσοι θα είναι απο ogn/lpl κτλ. Νομιζω 3 απο κορέα λόγω all star, 3 apo china και 2 απο taiwan. Αλλα παίζει να είναι +\-1 σε κάποιο region. Σύνολο 15 ομάδες και τελικός στο staples center.

Βασικα το ειδα στην ιστοσελιδα,Ευχαριστω παντως :-)

Μεχρι στιγμης μου εχουν κανει εντυπωση οι C9 πολυ καλη ομαδα.Και απο Ευρωπη εκτος απο τις γνωστους Gambit,Fnatic οι Alternate ειναι πολυ καλοι.

Απο ασια γενικοτερα δεν εχω ιδεα τι γινεται.

Δημοσ.

παιζει το ποιο ευκολο promotion για silver iv.κανω σερι νικες με draven 3-0 μπαινω series παιζω ενα με garen solo top και το περνω και μπαινω δευτερο με thresh και η αλλη ομαδα πηγαν ολοι adc επειδη τσακωθηκαν.GG

Δημοσ.

Η αλλαγή πλεύσης πάντα βοηθάει.

Δοκίμασα την τακτική που ανέφερα πριν και είδα σημαντική διαφορά στο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα.

http://www.lolking.net/summoner/eune/21295765#history

Τα τρία κάτω κάτω ματς ήταν χτεσινά, οπότε αυτά που έχουν σημασία είναι τα σημερινά. Τα δύο πάνω πάνω είναι από promotion που, ως γνωστόν, @#$#%#$ το σύμπαν. Ο μόνος λόγος που τα έπαιξα ήταν πως ήμουν σε streak και είπα να δοκιμάσω το match up. Στο ματς με το Ryze ήμουν τόσο άθλιος όσο λέει το σκορ μου (ευθύνομαι 100%), στο ματς με τον Taric είτε έβαζα wards είτε δεν έβαζα το ίδιο μοσχάρια ήταν, απλά δεν έκοβε.

Οπότε πρόσημο θετικό και θα εφαρμοστεί πάραυτα. Δε χρειάζονται 3+5 wards, είναι υπερβολή, αλλά καλύτερα να τις έχω από το να μου λείψουν. Επίσης αφαιρεί αρκετό από το άγχος της πρόβλεψης όχι τόσο των αντιπάλων (τους διάβαζα και τους διαβάζω μια χαρά) όσο των δικών μου - αρκεί να κοιτάνε το mini map.

Επίσης έφαγα demotion χτες αλλά θα διορθωθεί γρήγορα, και ίσως είναι προς το καλύτερο για να φτιάξω το win/ lose ratio.

Δημοσ.

Δοκίμασα την τακτική που ανέφερα πριν και είδα σημαντική διαφορά στο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα.

Τα τρία κάτω κάτω ματς ήταν χτεσινά, οπότε αυτά που έχουν σημασία είναι τα σημερινά. Τα δύο πάνω πάνω είναι από promotion που, ως γνωστόν, @#$#%#$ το σύμπαν. Ο μόνος λόγος που τα έπαιξα ήταν πως ήμουν σε streak και είπα να δοκιμάσω το match up. Στο ματς με το Ryze ήμουν τόσο άθλιος όσο λέει το σκορ μου (ευθύνομαι 100%), στο ματς με τον Taric είτε έβαζα wards είτε δεν έβαζα το ίδιο μοσχάρια ήταν, απλά δεν έκοβε.

Οπότε πρόσημο θετικό και θα εφαρμοστεί πάραυτα. Δε χρειάζονται 3+5 wards, είναι υπερβολή, αλλά καλύτερα να τις έχω από το να μου λείψουν. Επίσης αφαιρεί αρκετό από το άγχος της πρόβλεψης όχι τόσο των αντιπάλων (τους διάβαζα και τους διαβάζω μια χαρά) όσο των δικών μου - αρκεί να κοιτάνε το mini map.

Επίσης έφαγα demotion χτες αλλά θα διορθωθεί γρήγορα, και ίσως είναι προς το καλύτερο για να φτιάξω το win/ lose ratio.

εγω ετρεξα ενα σερι 7-1 στα ranked.Πολυ κουβαλημα ομως στο silver.Βλεπω κατι silver i-ii να κουβαλανε bronze ii-i

Δημοσ.

Σε κανενα παιχνιδι δεν εχεις θετικο σκορ. Και μου πεις για τις assists. Tα περισσοτερα supp με τις αυρες και τα buffs, παιρνουν αυτοματα assists, χωρις να κανουν καθολου dmg στον αντιπαλο. Οπως και εγω με WW, εχω σε καθε παιχνιδι πανω απο 20 assists.

Δημοσ.

Σε κανενα παιχνιδι δεν εχεις θετικο σκορ. Και μου πεις για τις assists. Tα περισσοτερα supp με τις αυρες και τα buffs, παιρνουν αυτοματα assists, χωρις να κανουν καθολου dmg στον αντιπαλο. Οπως και εγω με WW, εχω σε καθε παιχνιδι πανω απο 20 assists.

Uhm δεν παιρνεις assists απο τα Aura items

Ειναι πολυ νωρις ακομα για να ξερει κανεις οτιδηποτε για την season 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...