PsarasLoL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 κατι για τα παραπανω που λεγατε για το attitude ,flaming και βρησιμο..πραγματικα θελω να παιζω κ να ειμαι ηρεμος αλλα καποια πραγματα με εξοργιζουν αφανταστα ομως.Δεν ειμαι κ εγω κανας θεος του LOL αλλα βλεπεις τραγικά λαθη που στοιχιζουν ουσιαστικα τα games και λες ρε πουστη μου πως αυτο το ατομο ειναι gold- platinum.Να περιμενω λαθοι απο woodens- bronze-silver ναι αλλα οχι απο κει κ περα...εχω φαει 2 warning για offensive language αλλα πραγματικα δεν πιστευω οτι θα κανει κατι η riot..
nasos o psaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 αμα οι πλατ δεν κανανε χαζα λαθη τα ηταν diamond
afentiko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 seriously? Έχετε δει κανένα challenger game; Τα fails και οι μαλακίες πάνε και έρχονται ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. challenger-diamond-platinum. Υπάρχουν και σχετικά βίντεο στο youtube. Γράψτε challenger fail plays ή κάτι τέτοιο. Άμα στο challenger όλοι έπαιζαν τέλεια χωρίς κανένα λάθος δε θα μπορούσε να νικήσει ή να χάσει κανείς. (και όχι, δεν αναφέρομαι σε outplaying τον αντίπαλο αλλά χαζά, ηλίθια, τρολίστικα λάθη και μαλακίες.) 2
ssns Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 seriously? Έχετε δει κανένα challenger game; Τα fails και οι μαλακίες πάνε και έρχονται ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. challenger-diamond-platinum. Υπάρχουν και σχετικά βίντεο στο youtube. Γράψτε challenger fail plays ή κάτι τέτοιο. Άμα στο challenger όλοι έπαιζαν τέλεια χωρίς κανένα λάθος δε θα μπορούσε να νικήσει ή να χάσει κανείς. (και όχι, δεν αναφέρομαι σε outplaying τον αντίπαλο αλλά χαζά, ηλίθια, τρολίστικα λάθη και μαλακίες.) ενταξει και?ανθρωποι ειναι και αυτοι κανουν λαθοι!!δεν ειναι μηχανες!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ναι ρε απλα για να καταλαβαινουν μερικοι οτι τρολλς afker,σπασταρχιδς κτλ υπαρχουν παντου,απο bronze μεχρι challenger.Ναι σε μικροτερο βαθμο αλλα υπαρχουν. 1
afentiko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Η κύρια διαφορά σε plat+ είναι ότι πέφτει flame τύπου "man you suck, stop playing" κλπ όπου αν όντως έχει δίκιο και ο άλλος παίζει άσχημα το παραδέχεται και λέει σορρυ για το κακό παιχνίδι (όχι πάντα αλλά σε πολλές περιπτώσεις). Σε bronze-gold δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθεί κανείς ότι έκανε μαλακία ή ότι με αυτή την κίνηση του έχασε το lane κλπ. Πάντα φταίει κάποιος άλλος (συνήθως ο jungler ή το support )
ssns Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Η κύρια διαφορά σε plat+ είναι ότι πέφτει flame τύπου "man you suck, stop playing" κλπ όπου αν όντως έχει δίκιο και ο άλλος παίζει άσχημα το παραδέχεται και λέει σορρυ για το κακό παιχνίδι (όχι πάντα αλλά σε πολλές περιπτώσεις). Σε bronze-gold δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχθεί κανείς ότι έκανε μαλακία ή ότι με αυτή την κίνηση του έχασε το lane κλπ. Πάντα φταίει κάποιος άλλος (συνήθως ο jungler ή το support ) Ναι αν το adc δεν νιωθει παντα φταιει το support που μεχρι και ward να του βαζεις θα σου λεει put wards!!
Manos112 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πάντως τώρα πήγα series για silver 4, απο bronze 5 ( ναι είχα πέσει και εκεί) κατάφερα να πάω έστω silver. Γενικά οι bronzers (και οι silver 5) είναι τύποι που δεν ασχολούνται με το game απλά παίζουν για την πλάκα τους και ότι γίνει, δεν έχουν ιδέα για το παιχνίδι, ε λοιπόν για να ανέβεις αυτους τους τύπους πρέπει να τους κάνεις carry με νύχια και με δόντια αν θες να ανέβεις...
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 J4 με Double Dorans και Botrk σε Jungle Tested and works Μοιραζει ξυλο κ κουβαλαει Also Random tip of the Day #26 Μικρο tip που σωνει laning phases ( Applies για Mid και top obviously ) Οταν ενας αντιπαλος επενδυει σε Raw Armor/MR Items τοτε μπορειτε να κανετε swap Αν για παραδειγμα ειστε Top με Riven και ο αντιπαλος stackαρει ΜΟΝΟ armor , τοτε καλλιστα μπορειτε να κανετε swap με το mid lane σας ( αν βεβαια ειναι AP ) Τοτε το κερδος ειναι διπλο γιατι και εσεις θα εχετε ευκολοτερο laning phase με καποιον χωρις armor αλλα και ο αντιπαλος που κανει stack armor θα εχει 0 resists αν βρεθει vs AP ΥΓ Τα tips πλεον θα μπαινουν οταν βρισκω κατι worthy να πω
ssns Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 J4 με Double Dorans και Botrk σε Jungle Tested and works Μοιραζει ξυλο κ κουβαλαει Also Random tip of the Day #26 Μικρο tip που σωνει laning phases ( Applies για Mid και top obviously ) Οταν ενας αντιπαλος επενδυει σε Raw Armor/MR Items τοτε μπορειτε να κανετε swap Αν για παραδειγμα ειστε Top με Riven και ο αντιπαλος stackαρει ΜΟΝΟ armor , τοτε καλλιστα μπορειτε να κανετε swap με το mid lane σας ( αν βεβαια ειναι AP ) Τοτε το κερδος ειναι διπλο γιατι και εσεις θα εχετε ευκολοτερο laning phase με καποιον χωρις armor αλλα και ο αντιπαλος που κανει stack armor θα εχει 0 resists αν βρεθει vs AP ΥΓ Τα tips πλεον θα μπαινουν οταν βρισκω κατι worthy να πω εεεεελα να πεις εσυ στο mid αυτο το πραγμα και αν δεν σου ριξει καντιλακι πες μου!! 3
zisis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ε νταξει λεμε για μεγαλο επιπεδο τωρα που ο αλλος νιωθει...Στο mid που αναφερεσαι εσυ,δεν ξερει καν την λογικη του παιχνιδιου γενικοτερα.
haris013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 παιδιά έχω ενα smurf στον east για να παίζω με φιλαράκια και είμαι 14 lvl. μόλις πήρα xp boost 7 days,ποίος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναίβω όσο αφορά τον συντελεστή χρόνος/xp ?
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πριν καποιο καιρο ηταν Treeline με bots Τωρα δεν ειμαι σιγουρος
haris013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πριν καποιο καιρο ηταν Treeline με bots Τωρα δεν ειμαι σιγουρος custom λες?
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Nope Coop vs AI σε Treeline , δεν μιλησα για custom
Προτεινόμενες αναρτήσεις