TheOneGandalf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Παίδες το lol ειναι cancer. Και τα ranked τελείως toxic. Πριν 2 μερες, στο 2ρο μου game στο gold 5 div είχαμε annie mid. Feedare καπου στο 2/8 και μετά πουλάει τα items γεμίζει τη βάση με wards και απειρο trolling. Ειχα καιρό να πετύχω τέτοιο άτομο. Ξενέρωσα τη ζωή μου. Αυτό που μου τη σπάει περισσότερο όμως είναι να βλέπω άτομα που έχουνε άπειρα games και να μην γνωρίζουν βασικά πράγματα για το game. Να έχουμε kennen ρε παίδες στο team και να μένει ΠΑΝΤΑ πίσω απο όλους. Να μπαίνει στο teamfight αφού όλοι ψοφάμε. Να τον τρώει στο mid και να του λέμε ήρεμα και ωραία buy wards και να μας λεει " that's not my role ". Leona να κάθεται πίσω απο adc/apc και να μην κάνει ποτε initiate fights. Αυτά μου τη σπάνε περισσότερο και απο τους "trollers". Η μόνη συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να παίζεται πάντα duo ranked. Με φιλαράκι σας. Οχι αγνώστους κλπ. Έτσι και θα το ευχαριστηθείται και έχετε πιο πολλές πιθανότητες να νικήσετε. Μην rage-άρετε, δεν αξίζει να χαλιέσται για ενα game. Αν έχετε φτάσει στο αμην, αποχή 1 εβδομάδα και μετά ξανα, και χαλαρά. Έχω αρχίσει το lol 2χρονια+. Ο μόνος λόγος που παίζω ακόμα είναι η αποχή. Μπορεί δηλαδή να ξενερώσω πολύ, unistall και μετά απο κανα μηνα+ πάλι. Όσο για αυτό που λέτε μερικοί αν είσαι καλός θα ανέβεις. Ισχύει, όχι πάντα. Έχω φίλους που έχουνε παγιδευτεί σε κάτι bronze leagues στον εαστ. Και πραγματικά υπάρχουν ΤΟΣΟ άχρηστοι, που τέτοια games και challenger να είσαι δεν μπορείς να τα κάνεις carry με τίποτα. Υπάρχει έλλειψη συννενόησης, οργάνωσης κλπ.
afentiko Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Αυτό ισχύει άμα είσαι plat-diamond και παίζεις σε smurf bronze-silver ρε. Μιλάμε γενικά πώς να ανέβεις. Όπως εσύ δεν μπορείς να κάνεις αυτό το early domination στο plat 2 έτσι δε μπορεί να το κάνει και αυτός στο silver 3 γιατί εκεί ανήκει προς το παρόν. Πρέπει (ο καθένας) να εστιάσει να γίνει καλύτερος (στα πάντα) και όχι να προσπαθεί να βρει το cheap way-pass out of elo hell (ελληνάρες μου όλοι σας )
Tobajara Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 και random comments οπως παντα απο καποια ατομα οπως ο Tobajara.. Τι να πω, συγγνώμη που διέκοψα τη συνεδρία...
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Παίδες το lol ειναι cancer. Και τα ranked τελείως toxic. Πριν 2 μερες, στο 2ρο μου game στο gold 5 div είχαμε annie mid. Feedare καπου στο 2/8 και μετά πουλάει τα items γεμίζει τη βάση με wards και απειρο trolling. Ειχα καιρό να πετύχω τέτοιο άτομο. Ξενέρωσα τη ζωή μου. Αυτό που μου τη σπάει περισσότερο όμως είναι να βλέπω άτομα που έχουνε άπειρα games και να μην γνωρίζουν βασικά πράγματα για το game. Να έχουμε kennen ρε παίδες στο team και να μένει ΠΑΝΤΑ πίσω απο όλους. Να μπαίνει στο teamfight αφού όλοι ψοφάμε. Να τον τρώει στο mid και να του λέμε ήρεμα και ωραία buy wards και να μας λεει " that's not my role ". Leona να κάθεται πίσω απο adc/apc και να μην κάνει ποτε initiate fights. Αυτά μου τη σπάνε περισσότερο και απο τους "trollers". Η μόνη συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι να παίζεται πάντα duo ranked. Με φιλαράκι σας. Οχι αγνώστους κλπ. Έτσι και θα το ευχαριστηθείται και έχετε πιο πολλές πιθανότητες να νικήσετε. Μην rage-άρετε, δεν αξίζει να χαλιέσται για ενα game. Αν έχετε φτάσει στο αμην, αποχή 1 εβδομάδα και μετά ξανα, και χαλαρά. Έχω αρχίσει το lol 2χρονια+. Ο μόνος λόγος που παίζω ακόμα είναι η αποχή. Μπορεί δηλαδή να ξενερώσω πολύ, unistall και μετά απο κανα μηνα+ πάλι. Όσο για αυτό που λέτε μερικοί αν είσαι καλός θα ανέβεις. Ισχύει, όχι πάντα. Έχω φίλους που έχουνε παγιδευτεί σε κάτι bronze leagues στον εαστ. Και πραγματικά υπάρχουν ΤΟΣΟ άχρηστοι, που τέτοια games και challenger να είσαι δεν μπορείς να τα κάνεις carry με τίποτα. Υπάρχει έλλειψη συννενόησης, οργάνωσης κλπ. Nταξει , αμα παιξεις 1002 διαφορετικα πραγματα και δεν ξερεις κατι καλα δεν θα ανεβεις Οπως εχω πει , παιξτε champs , οχι Lanes Aκουω τωρα στο silver που παιζω με 2ο account και μου λενε mainαρω mid/top και γελαω Δεν mainαρεις τιποτα , γιατι αν Mainαρες και ησουνα καλος σε αυτο θα ειχες φυγει απο εκει Παιξτε συγκεκριμενα πραγματα , καντε καγκουριες και μαθετε τα ορια σας , για ποσο σας παιρνει και για ποσο οχι Μονο ετσι καταλαβαινετε το full potential ενος champion Παντως και το Plat 1 δεν εχει τραγικες διαφορες Ναι μεν δεν εχεις το τοσο κακο flame κτλ και βλεπεις κ καλυτερους παικτες αλλα αυτα που γινονται μερικες φορες ειναι ακατανοητα
herkul Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ρε παιδια εχει κανεισ ιδεα τι γινετε με το hack στο lol ελπιζω να μην ξανα εχει ειπωθει αυτο σε αυτο το θεμα γιατι δεν προλαβα να τα διαβασω ολα
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ρε παιδια εχει κανεισ ιδεα τι γινετε με το hack στο lol ελπιζω να μην ξανα εχει ειπωθει αυτο σε αυτο το θεμα γιατι δεν προλαβα να τα διαβασω ολα Hack με την κλασσικη εννοια δεν υπαρχει Bots υπαρχουν Macros υπαρχουν Autosmite , autoward , show attack range σε circle , one combo shot καποιον με 1 κουμπι υπαρχουν Αλλα still , δεν εχει νοημα 1
-Mayhem- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Για να μην ξεχνιόμαστε από χθες 0 στα 16 χωρίς νίκη μέχρι τώρα!!!γιατί να μην είναι στους απέναντι μια γαμημένη φορα και εγώ...δηλαδή έλεος!!!στο τελευταίο mats με Wukong έπαιζα 15 - 6 και είχα Morgana 0-16 Leona 0-17 και Ashe 3-12 που μπήκε στο 18
Bigi444444 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Zaha, θα μας πείς γιατί κλαις με bt και ie στην cait;Τι είναι τόσο λάθος με δαύτα σε δαύτη;
Zahariel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν εχει penetration, και δεν εχει και attack speed. Αρα δεν κανει damage. Αφ ενως το pd ειναι τρελο enabler critical και της passive της. Αφ εταιρου ΟΛΟΙ χρειαζονται τριτο item whisper για να κανουν dmg (τα AD). Oποτε ναι, ειναι δυο items μακρια απο το Dmg. Οι μονες φορες που το εχω δει να δουλευει ειναι οταν εισαι τοσο μπροστα που κλεινεις τριτο αντικειμενο (Pd) οταν ο αλλος παλευει ακομα να κλεισει το πρωτο/ειναι στις αρχες του δευτερου. Εγω παντως λοιπον που ανεβαινω σταθερα συνειδητοποιω οτι στο Solo Queue απλα ακουω παραπονα και γκρινιες. Σταματηστε να εχεται απαιτησεις απο τους συμπαικτες σας. Σταματηστε να γκρινιαζετε για το τι κανουν οι αλλοι. Το πλανο ειναι απλο: Παιξτε ΠΟΛΥ (πολλα games), παιξτε χαλαροι (οτι και να γινει δεν εχει σημασια, παιζω για να παιξω καλα) και παιξτε λιγους ηρωες (για να τους παιζετε με λιγοτερα λαθη). Με αυτη την απλη συνταγη, αν παιζετε σταθερα σχετικα καλυτερα απο τους αλλους 9 θα ανεβετε εν τελη. Και το πιο σημαντικο. Καν'τε οτι περναει απο το χερι σας να αποφυγετε το conflict in team. Τα games χανονται επειδη τσακωνεστε κυριως. Ζahariel out, (παω για d2 τωρα αν αναρωτιεστε)
@_zerocool Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ranked Teams είναι η απάντηση, απλά η συμμετοχή είναι ελάχιστη.
Bigi444444 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν εχει penetration, και δεν εχει και attack speed. Αρα δεν κανει damage. Αφ ενως το pd ειναι τρελο enabler critical και της passive της. Αφ εταιρου ΟΛΟΙ χρειαζονται τριτο item whisper για να κανουν dmg (τα AD). Oποτε ναι, ειναι δυο items μακρια απο το Dmg. Οι μονες φορες που το εχω δει να δουλευει ειναι οταν εισαι τοσο μπροστα που κλεινεις τριτο αντικειμενο (Pd) οταν ο αλλος παλευει ακομα να κλεισει το πρωτο/ειναι στις αρχες του δευτερου. Δηλαδή λες ότι της ταιριάζει καλύτερα πρώτο αντικείμενο pd και μετά bt/ie και lw;Ή δεν καταλαβαίνω σωστά;
nasos o psaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 αν καταλαβα σωστα λεει οτι θελει 3 αντικειμενα για να βγαλει dmg
ssns Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σε περιπτωση που θελει καποιος να κανει stream μεσο του twich for fun και μονο πως μπορει να το κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις