Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι απόλυτο αυτό φίλε. Ισχύει σε silver και κάτω σχεδόν σε κάθε παιχνίδι (μη σου πω και σε gold). Από plat και πάνω υπάρχουν και εκεί τέτοια άτομα αλλά είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Είναι μέχρι να φύγεις από εκεί, μετά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις καλύτερα το παιχνίδι. Εγώ πλέον σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που παίζω οι ηττημένοι λένε nothing to do here you played better ή κάτι τέτοια παρόμοια. Αυτό είναι ικανοποίηση για μένα σε όποια μεριά και να βρίσκομαι γιατί θα πάρω και το ty, you did good too από τον άλλον. Σφίξε δόντια και μη τα παρατάς. Υπάρχει κάτι καλύτερο λίγο παρακάτω στο δρόμο  ;)

Δημοσ.

Μια χαρα τα τρως τα Ban , απλα δεν σε κανουν report

Εμπειρια speaking

Τrue.Μεεεγα true.Φιλαρακι  απο το πολυ μπινελικι εχει φαει 3 ban και τον προηδοποιησαν για perma.To καλο ειναι πως ποτε δεν κανω flame αν δεν με προκαλεσουν οποτε εχουν και εκεινοι λερωμενη την φωλια τους

Δημοσ.

Αυτες οι γενικολογιες πωωωω...Ναι χερω πολυ οτι απο Platinum 3 ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα αν ηταν τοσο ευκολα ολοι Platinum Θα ηταν..Οταν εγω μπενω σε ranked ή normal και αναγκαζομαι να παρω support γιατι κλασσικα το 95% παιζει dps(Mid,top και καπως adc)ή και πριν κατι εβδομαδες πριν το σταματησω για εξεταστικη και Jungler και σχεδον παντα βλεπω το Mid και το top να feedαρουν,τοτε δεν προκειται να ανεβω το εχω παρει αποφαση..Ακομα και αν ειναι οντως εφικτο θα μου προκαλεσει τοσα πολλα προβληματα υγειας που απλα δεν αξιζει τον κοπο και τον χρονο..Απλα τα πραγματα..Τελευταιο παραδειγμα ειναι αντιπαλος Aatrox 2/22 που trollαρε επειδη το last pick δεν πηγε Jungle και πηγε top μαζι με αυτον.

Λοιπον εγω με το καθε ατομο με ψυχολογικα προβληματα που εχει μαζευτει στο lol δεν προκειται να ασχοληθω.Παιζω 1-2 games που και που και αν δω οτι τα πραγματα ειναι τραγικα τοτε απλα κλεινω το client και κανω κατι αλλο..

Το Lol ειναι αποκλειστικα team game και σε αυτο φενονται οι pro ομαδες,εχουν βεβαια diamond ατομα αλλα αυτο που κερδιζει στα tournaments ειναι η συνεργασια...

Δημοσ.

..............δεν προκειται να ανεβω το εχω παρει αποφαση.................

..............Λοιπον εγω με το καθε ατομο με ψυχολογικα προβληματα που εχει μαζευτει στο lol δεν προκειται να ασχοληθω.Παιζω 1-2 games που και που και αν δω οτι τα πραγματα ειναι τραγικα τοτε απλα κλεινω το client και κανω κατι αλλο...........

Αφού το έχεις αποδεχθεί και έχεις σταματήσει να προσπαθείς γιατί δε το σταματάς απλά; Μέση λύση δεν υπάρχει. Ή σταμάτα ή συνέχισε να προσπαθείς. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Παιχνίδι είναι και όσο παίζεις θα γίνεσαι καλύτερος είτε το παιχνίδι είναι ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ είτε lol.

Δημοσ.

Αφού το έχεις αποδεχθεί και έχεις σταματήσει να προσπαθείς γιατί δε το σταματάς απλά; Μέση λύση δεν υπάρχει. Ή σταμάτα ή συνέχισε να προσπαθείς. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Παιχνίδι είναι και όσο παίζεις θα γίνεσαι καλύτερος είτε το παιχνίδι είναι ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ είτε lol.

Δεν θα το ελεγα.Υπαρχουν φιλοι μου με τα διπλασια games απο εμενα γενικα[πιστεψε με εχω παιξει παρα πολλα]και ειναι bronze.Γιατι?Γιατι αντι να δουν ενα stream μια μερα,παιζουνε rank και παραμενουν το ιδιο.Ειναι σαν να πηγαινεις γυμναστηριο και να κανεις το ιδιο βαρος για χρονια.Διαφορα δεν θα δεις,καπου θα σταματησεις

Δημοσ.

Είπαμε να προσπαθήσει. Η προσπάθεια τα εμπεριέχει όλα αυτά. Στο gym ας πούμε υπάρχουν αυτοί που πάνε χρόνια και είναι χοντροί λαπάδες γιατί νομίζουν ότι θα στρώσουν (δε σου λέω να γίνουν τούμπανα) κάνοντας τη ζωή που κάναν πάντα και πηγαίνοντας 3 φορές το μήνα γυμναστήριο και αυτοί που το έχουν πάρει απόφαση πηγαίνουν 3-5 φορές τη βδομάδα, κάνουν μία σχετική διατροφούλα και μετά ανάλογα τους στόχους του καθενός μπορεί να πάρουν συμπληρώματα και φάρμακα και να κάνουν σκληρή διατροφή και ασκήσεις.

Και στη περίπτωση του lol αν θες να ανέβεις (πχ plat) πρέπει να παίζεις καμιά 10 ώρες τη βδομάδα, όταν δεν έχεις τι να κάνεις να δεις κάνα high elo stream, να διαβάσεις κάνα άρθρο ή guide από καταξιωμένους παίχτες κλπ. Αν θες και εδώ να το πας σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο (doublelift) οι 10 ώρες τη βδομάδα θα γίνουν 30-40, οι υπόλοιπες που μένουν θα είναι stream και practice με άλλα άτομα σε scrims κλπ. 

Φυσικά υπάρχουν και τα natural talents που απλά το έχουν, πώς να το κάνουμε τώρα; Δεν είσαι από αυτά; Είσαι στο 99% των παιχτών, τι να κάνουμε; Κατέβαλε σωστή προσπάθεια. Δε χρειάζεται να λιώνεις 10 ώρες την ημέρα, σε ανούσια games που ούτε εσύ δε ξέρεις τι κάνεις.Διάβασε, δες, τέσταρε και μετά πήγαινε για "εξετάσεις".

Δημοσ.

Μα τα ranked  τα εχω σταματησει αφηνω τους ''pro'' να παιζουν.Οσο για το αν προσπαθω ασχολουμαι με το lol εδω και σχεδον 3 χρονια οποτε πιστεψε με εχω προσπαθησει αρκετα αλλα οταν βλεπω σε Normal game gold 1 jungler khazix 4/18 και No jungle items,ή Garen με πρωτα item boots 2 health pots και 1 mana pot,και Katarina και Akali να αρχιζουν το game με Doran Ring,δεν αντεξα αλλο.Βλεπω ατομα με 800,1500,2000 wins και παιζουν λες και ειναι 25 lvl.Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη οτι οι πιο πολυ παικτες στο Lol και ειδικα στον East παιζουν απλα γιατι δεν εχουν να κανουν τιποτα και ποτε δεν βελτιωνονται οπως ειπε ο Socratis.

afentiko αυτα να τα γραψεις στους pro παικτες στον east,να δουν κανα stream να μαθουν τι ειναι τα ward,να μαθουν τι ειναι το focus,τι ειναι το engage,τι ειναι το oracle,τι item πανω κατω να βγαζουν αναλογα με τα αντιπαλα team.

Δημοσ.

Είπαμε να προσπαθήσει. Η προσπάθεια τα εμπεριέχει όλα αυτά. Στο gym ας πούμε υπάρχουν αυτοί που πάνε χρόνια και είναι χοντροί λαπάδες γιατί νομίζουν ότι θα στρώσουν (δε σου λέω να γίνουν τούμπανα) κάνοντας τη ζωή που κάναν πάντα και πηγαίνοντας 3 φορές το μήνα γυμναστήριο και αυτοί που το έχουν πάρει απόφαση πηγαίνουν 3-5 φορές τη βδομάδα, κάνουν μία σχετική διατροφούλα και μετά ανάλογα τους στόχους του καθενός μπορεί να πάρουν συμπληρώματα και φάρμακα και να κάνουν σκληρή διατροφή και ασκήσεις.

Και στη περίπτωση του lol αν θες να ανέβεις (πχ plat) πρέπει να παίζεις καμιά 10 ώρες τη βδομάδα, όταν δεν έχεις τι να κάνεις να δεις κάνα high elo stream, να διαβάσεις κάνα άρθρο ή guide από καταξιωμένους παίχτες κλπ. Αν θες και εδώ να το πας σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο (doublelift) οι 10 ώρες τη βδομάδα θα γίνουν 30-40, οι υπόλοιπες που μένουν θα είναι stream και practice με άλλα άτομα σε scrims κλπ. 

Φυσικά υπάρχουν και τα natural talents που απλά το έχουν, πώς να το κάνουμε τώρα; Δεν είσαι από αυτά; Είσαι στο 99% των παιχτών, τι να κάνουμε; Κατέβαλε σωστή προσπάθεια. Δε χρειάζεται να λιώνεις 10 ώρες την ημέρα, σε ανούσια games που ούτε εσύ δε ξέρεις τι κάνεις.Διάβασε, δες, τέσταρε και μετά πήγαινε για "εξετάσεις".

Μα αυτο λεμε,οτι αν δεν προσπαθησεις ,δες δεις τι κανεις λαθος δνε ψαξεις δεν θα μαθεις,οσο και να παιζεις.

Μα τα ranked  τα εχω σταματησει αφηνω τους ''pro'' να παιζουν.Οσο για το αν προσπαθω ασχολουμαι με το lol εδω και σχεδον 3 χρονια οποτε πιστεψε με εχω προσπαθησει αρκετα αλλα οταν βλεπω σε Normal game gold 1 jungler khazix 4/18 και No jungle items,ή Garen με πρωτα item boots 2 health pots και 1 mana pot,και Katarina και Akali να αρχιζουν το game με Doran Ring,δεν αντεξα αλλο.Βλεπω ατομα με 800,1500,2000 wins και παιζουν λες και ειναι 25 lvl.Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη οτι οι πιο πολυ παικτες στο Lol και ειδικα στον East παιζουν απλα γιατι δεν εχουν να κανουν τιποτα και ποτε δεν βελτιωνονται οπως ειπε ο Socratis.

afentiko αυτα να τα γραψεις στους pro παικτες στον east,να δουν κανα stream να μαθουν τι ειναι τα ward,να μαθουν τι ειναι το focus,τι ειναι το engage,τι ειναι το oracle,τι item πανω κατω να βγαζουν αναλογα με τα αντιπαλα team.

Αν δεν παιζεις ρανκ δεν υπαρχει λογος να μιλαμε,τα νορμαλ οπως εχω ξαναπει ειναι τα Νεα custom games,τρολλ games.Απλα για να δοκιμαζζεις παικτες ειναι.Παιξε ρανκ ,βρες εναν καλο παικτη που κανεις dominate[στα 5 λεπτα να εχει 3 κιλλ,η καποιον που θα κανεις τελεια σκορ]και θα φτασεις plat.Απο πλατ και πανω βρισκεις νορμαλ παιχνιδια να δοκιμασεις νεους παικτες[ακομα και να failaρεις ,αν παιξεις εξυπνα με την ομαδα σου μπορεις να κερδισεις,δεν ειναι ολο το παιχνιδι στα χερια σου].

Δημοσ.

Τι να σου πω. Και εγώ όταν ξεκίνησα τα ranked (season 2) μπήκα 1100 ελο και τον έπινα συνέχεια κλπ. Διάβασα μερικούς οδηγούς "Πώς να βγείτε από το elo hell" κλπ οι οποίοι έλεγαν γενικολογίες όπως εγώ και είπα"δε γαμιέται, ας προσπαθήσω να κάνω ό,τι λέει, κάτι θα ξέρει για να τα λέει και αυτός και άλλοι 100 σαν αυτόν." έσφιγγα τα δόντια και κάθε φορά που έχανα παιχνίδι με παίχτες σαν αυτούς που αναφέρεις, με builds σαν αυτά που αναφέρεις, έλεγα στον εαυτό μου "νταξ η ομάδα μου τον έπινε άγρια, αλλά ίσως αν έκανα αυτό καλύτερα ή αν δεν είχα πεθάνει σε εκείνο το σημείο ή αν έκανα εκείνο αντί για το άλλο, να είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε". Σε μένα έπιασε και τελείωσα season 2 plat και τώρα είμαι ακόμα plat πολύ απλά γιατί δεν το έχω πάρει απόφαση να καταβάλω την προσπάθεια που χρειάζεται για να πάω diamond. Ξέρω τι χρειάζεται να κάνω απλά δε θέλω αυτή τη χρονική περίοδο να διαθέσω το χρόνο μου εκεί. Παίζω το παιχνίδι μου, μία νικάω μία χάνω και μένω σταθερά plat μέχρι εγώ να αποφασίσω πότε θα ξεκινήσω την προσπάθεια για το diamond.

Δημοσ.

Τι να σου πω. Και εγώ όταν ξεκίνησα τα ranked (season 2) μπήκα 1100 ελο και τον έπινα συνέχεια κλπ. Διάβασα μερικούς οδηγούς "Πώς να βγείτε από το elo hell" κλπ οι οποίοι έλεγαν γενικολογίες όπως εγώ και είπα"δε γαμιέται, ας προσπαθήσω να κάνω ό,τι λέει, κάτι θα ξέρει για να τα λέει και αυτός και άλλοι 100 σαν αυτόν." έσφιγγα τα δόντια και κάθε φορά που έχανα παιχνίδι με παίχτες σαν αυτούς που αναφέρεις, με builds σαν αυτά που αναφέρεις, έλεγα στον εαυτό μου "νταξ η ομάδα μου τον έπινε άγρια, αλλά ίσως αν έκανα αυτό καλύτερα ή αν δεν είχα πεθάνει σε εκείνο το σημείο ή αν έκανα εκείνο αντί για το άλλο, να είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε". Σε μένα έπιασε και τελείωσα season 2 plat και τώρα είμαι ακόμα plat πολύ απλά γιατί δεν το έχω πάρει απόφαση να καταβάλω την προσπάθεια που χρειάζεται για να πάω diamond. Ξέρω τι χρειάζεται να κάνω απλά δε θέλω αυτή τη χρονική περίοδο να διαθέσω το χρόνο μου εκεί. Παίζω το παιχνίδι μου, μία νικάω μία χάνω και μένω σταθερά plat μέχρι εγώ να αποφασίσω πότε θα ξεκινήσω την προσπάθεια για το diamond.

Και εγω εκει ειμαι,stack στο πλατ 2 forever.Απλα οι οδηγοι αυτοι ειναι σαπιοι,δεν αξιζουν.λανε μαλακιες.Solo q σε low elo σημαινει carry μεχρι το 20,ultra agressive μ,ε παικτη που τον ξερεις τελεια,dominate your lane και μετα ganks[ward στα buffs και βγαζεις εξω τον jungler του].Ολα αυτα μεχρι το 20.Αν το κανεις για πλακα πας πλατ στον East server

Δημοσ.

Και συκωτάκι με φάβα?

βασικά με smoked cheese και Κρακεράκι. Σήμερα έχει XCOM ενώ παρακολουθούμε LCS στο 2ο μόνιτος. 

Οι μικρές χαρές της ζωής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...