Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, μην ψαρωνεις απο τετοια posts.

Εννοω, οτι επειδη δεν κουβαλησε οσο θελει με gay champ pool,

δεν παει να πει οτι καλα κανουμε και λεμε "ειναι κακοι ολοι οι αλλοι".

Τελικα η μεγαλυτερη αληθεια ειναι οντως οτι για να ειναι εκει που ειναι ο καθενας, κατι δεν κανει σωστα και δεν ανεβαινει.

Οποτε ξεχνα ολους τους αλλους γυρω σου, και ψαξε να βρεις τον λογο που εισαι κολλημενος σε S2-S1.

νταξει , ειναι λιγα τα ποστ μου στο φορουμ obviously αλλα δεν νομιζω να εριξα ποτε φταιξιμο σε αλλους για το οτι δεν νικαω. προφανως κατι δεν κανω καλα. δεν παιζω σαν challenger για να φυγω απο το silver , which seems pretty legit.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περα απο την "μελετη" του παιχνιδιου, ισως περισσοτερο σημαντικο ειναι η ψυχολογια και η κουραση του παιχτη. Το εχω δει απο τον εαυτο μου οπου καθε μερα αν παιξω πανω απο 4 games θα δω μειωση της συγκεντρωσης μου και της αποδοσης στη ληψη γρηγορων αποφασεων...οχι οτι φτανω σε σημειο να αντιδρω μετα πο 5 secs αλλα εστω και ετσι παρατηρω οτι δεν παιζω καλα. Επομενως θα παιξω 1 normal για ζεσταμα, θα παω σε κανα 2-3 ranked oπου συνηθως θα παρω τα 2 στα 3 με αποτελεσμα να ανεβαινω αργα αλλα σταθερα στα landers και μετα 1 aram για την πλακα μου. Καθενας φυσικα εχει τα δικα του ορια. Προς το παρον μπαινω μονο για να παρω το first win of the day λογο περιορισμενου χρονου και κακης γενικα συνδεσης.

Δημοσ.

Tι μπινελικι εχω ριξει τωρα τελευταια δεν λεγεται!Αναρωτιεμαι πως και δεν εχω φαει ban

Δημοσ.

μπράβο, βοηθάτε πολύ τους συμπαίκτες σας με αυτό τον τρόπο. Πραγματικά αν θεωρείτε πως παίζετε καλύτερα αλλά εκνευρίζεστε και δεν μπορείτε να συμβουλέψετε προς τη σωστή κατεύθυνση και τους άλλους, τότε mute και καντε εσείς carry το game. just that. 

Δημοσ.

Παίδες μην το ψάχνετε. Στον east κανείς δεν ασχολείται με το tribunal. Τι flame τι rage έχω ρίξει(παλιότερα τώρα έχω ηρεμήσει :P) τίποτα. Ούτε warning δεν μου έχει έρθει. :devil:  Αντιθέτως φίλοι μου στον west 2-3 report να φάνε για τον ίδιο λόγο κατευθείαν warning. 

Δημοσ.

Mute all=Team game????

Mute all=Communication????

:mellow:

ναι, το να λες τον άλλον νουμπά είναι team game..

Επίσης τα pings μπορούν να καλύψουν μεγάλο μέρος της επικοινωνίας

Και ρε παιδιά, αν έχω να πω κάτι αρνητικό για αυτό το παιχνίδι, είναι οι ragers που χαλάνε όλη τη διασκέδαση. Και ειδικά οι Έλληνες flamaroun πολύ, ποιό το νόημα? κερδίζετε το παιχνίδι αν τους βρίσετε όλους? 

συνείδηση mode off// ;p

Δημοσ.

Παίδες μην το ψάχνετε. Στον east κανείς δεν ασχολείται με το tribunal. Τι flame τι rage έχω ρίξει(παλιότερα τώρα έχω ηρεμήσει :P) τίποτα. Ούτε warning δεν μου έχει έρθει. :devil:  Αντιθέτως φίλοι μου στον west 2-3 report να φάνε για τον ίδιο λόγο κατευθείαν warning. 

Μια χαρα τα τρως τα Ban , απλα δεν σε κανουν report

Εμπειρια speaking

Δημοσ.

Pano το νοημα ειναι οτι παιζουν ολοι αυτο το καταραμενο παιχνιδι γιατι ειναι της μοδας,γιατι παιζουν συνηθως οι φιλοι τους και ναι για να βριζουν.Το Lol ηταν ωραιο πριν 1 χρονο,τωρα που εχει μαζευτει ολη η σαβουρα εχει χαλασει το παιχνιδι τελειως.Εγω παντως πιο πολυ περναω ωραια βλεποντας το Lcs παρα να παιζω με το καθε 15χρονο που δεν εχει να κανει τιποτα τωρα που δεν εχει σχολειο και μπαινει για να βρισει...Ειπαμε το ολο νοημα του game ειναι να περνας καλα..αμα σου χαλανε την διαθεση τα ατομα που πεζουν τοτε ή αλλαζεις server ή αν και εκει ειναι τα ιδια πραγματα παρατας τελειως το game και βρισκεις την ηρεμια σου.Και το heroes of newerth και Dota 2 τα ιδια σκατα με το Lol ειναι απο αποψη community.Οσο για τα Ping που ειπες δηλαδη παλια που δεν υπηρχαν ping πως θα εβγαζες ακρη,θα εκανε ο καθενας οτι γουσταρει σε team game??να το βρασω τοτε το LoL αμα ειναι να παιζω για να εχω νευρα.

Δημοσ.

Επειδή το community έχει γίνει τόσο σκατά, και επειδή ο λόγος που παίζω ακόμα το λολ είναι για να το ευχαριστιέμαι τις περισσότερες φορές μπαίνω με φίλους. Μόνος άντε κανα aram να παίξω να πάρω κανα first win. Τι να λέμε παίδες, η πλειοψηφία που παίζει το game είναι 15+- χρονών. Σε τέτοιες ηλικιές ολα σχεδόν τα παίδια είναι μαλακισμένα! :X Μη μιλήσω για ελλαδιστάν.. Το attitude πραγματικά δεν υπάρχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...