Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ντάξει στον talon επειδή έχει auto attack resets κάτι μπορεί να κάνει... Στον Σπαρτιάτη όμως δεν νομίζω...

Off topic των fail builds: C9 vs Vulcan τρομερό comeback!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

o σπαρτιατης σκαει critical  αν ο αλλος ειναι κατω απο  το 30%(νομιζω) 15% της ζωης του αμα εχει snowballιασει δεν ειναι και ακυρο

Επεξ/σία από nasos o psaras
Δημοσ.

Βασικά ο Σπαρτιάτης νομίζω σκάει crit όταν είναι κάτω από 10%....

Άκυρο αλλά πόσο υπεργαμάτος είναι ο Blitz στα ARAM. Είχα κάνει build SotAG,Frozen Heart,CDR Boots και πήγαινα για Lich Bane και Rabadons. 

Με capped CDR έχεις σχεδόν απεριόριστα W, και hooks κάθε 9 sec. Έτρεχα με 500 MS και έριχνα flash+hook από το πουθενά :D Τρελή πόρωση!

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα εισαι ή diamond ή platinum σωστα? Το ποστ σου αυτο , αν ισχυει με κανει να νιωθω ακομα καλυτερα με τον εαυτο μου. (@@ γτ προφανως για να μενω σιλβερ 1-2 συνεχως ειμαι scrubαρος) αλλα οπως και να εχει... για εσενα ειναι ζητημα ημερων/ωρων να το ξεπερασεις αυτο.

Μπα, μην ψαρωνεις απο τετοια posts.

Εννοω, οτι επειδη δεν κουβαλησε οσο θελει με gay champ pool,

δεν παει να πει οτι καλα κανουμε και λεμε "ειναι κακοι ολοι οι αλλοι".

Τελικα η μεγαλυτερη αληθεια ειναι οντως οτι για να ειναι εκει που ειναι ο καθενας, κατι δεν κανει σωστα και δεν ανεβαινει.

Οποτε ξεχνα ολους τους αλλους γυρω σου, και ψαξε να βρεις τον λογο που εισαι κολλημενος σε S2-S1.

Δημοσ.

Eγω απλα κλαιω καθε φορα π βλεπω την Cait μου να βγαζει Thirster - Infinity. Συνεχιζει να μενει 2 items Μακρια απο actual damage.

Δηλαδή τι έπρεπε να βγάζει? BT σε ισορροπημένο παιχνίδι είναι στάνταρ πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτή την σειρά προτεραιότητας imo:

Elise, Renekton, Kennen, Tryndamere, Riven, Zac, Rumble, Ryze, Vladimir,

Αναλόγως το team composition στο top lane μπορείς να παίξεις σχεδόν ό,τι θες.

Επιπλέον στο solo queue ένας καλός top laner ανοίγει πολύ τις επιλογές της ομάδας του γιατί εάν αρχίσει το snowball θα τραβήξει τον αντίπαλο jungler με αποτέλεσμα τα αντίπαλα mid & bottom lanes να μένουν ευάλωτα σε ganks και objectives όπως ο dragon να μένουν uncontested από τους αντιπάλους.

P.S: Δεν έβαλα Jayce γιατί μένει να φανεί πόσο επηρεασμένος είναι από το nerf.

Δημοσ.

πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος δεν θέλει να παίζει carry/ tank όταν υπάρχουν τόσο ωραίοι χαρακτήρες (leona, thresh, sona, soraca , malphite, ramus etc etc etc) και φαγόνονται για mid και adc όπου ειδικά στο mid εκτός εάν δεν είσαι με ward και έχεις κανέναν aggressive jungler να κάνει baby sit τον midder τους μπορεί να σου κάνει την ζωή κόλλαση. Ενώ σαν support, και την δουλεία σου κάνεις, και δεν έχεις το τρομερό άνχος για engage / dive solo και ουσιαστικά λύνεις τα προβλήματα αντί να τα δημιουργείς.  

Δημοσ.

Bronze 4 Caitlyn που πάει afk στο 10λεπτο επειδή ξέρασε ο σκύλος της σε παιχνίδι Silver 2...

Τι θα γίνει με αυτό το match up, θα το φτιάξουν καμιά φορά?

EDIT - Α, και 4 νίκες - 8 ήττες σε ranked.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...