Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για trynda που απεχει αρκετα απο τα teamfights και αναλωνεται πρωτιστως σε splitpushing το

bersrker greeves/statik shiv/infinity edge/bloodthrister/last whisper/guardian angel πως σας φαινεται για build?

Το guardian ειναι τελευταιο build item και το επιλεγω γιατι ισοδυναμει de facto με ~1-2kills επιπλεον ανα fight που εχω γεματο το passive του, ενω με βοηθαει απειρα και στο splitpushing αν μου την πεσουν 2-3 μαζι, χωρις να χρειαστει να παω για escape/recall/death.

YΓ. Στοχος μου ειναι αποκλειστικα το carry-win ακομα κι αν τελειωσω το game με 5/8 score πχ (και εχω κανει carry αρκετα παιχνιδια με τετοιο σκορ, απλα με spam απο splitpushing και αποδιοργανωνοντας τους αντιπαλους απτα teamfights τους).

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαι αλλη μια ερωτηση. Τυχαινει σε καποια παιχνιδια οι αντιπαλοι να ειναι μονo ΑD και να μην εχουν τιποτα απο ΑP. Σε τετοια παιχνιδια λοιπον, ενα adc πχ, ή ενας AP, αξιζει να παει για 1ο-2ο item thornmail και γενικα αξιζει να το κανει build ή καλυτερα να παει για ενα κλασσικο attack item?

Δημοσ.

sunfire θα έλεγα για τα προνομια του HP , 1 Πρέπει να έχει και omen

σαν μικρός που είμαι και γω ας συνεισφέρω

Δημοσ.

Πωπω το screenshot απο πανω σε ολα τα carry BOTRK βγαζεις :confused: ,ελπιζω να το ξερεις οτι το εχουν nerfαρει και οτι αξιζει κυριως μονο σε vayne.

Δεν το βγαζω τοσο για το ποσο "σπασμενο" ηταν... αλλα επειδη στο solo QQ του silver tier δεν περιμενεις απο κανεναν να σε προστατεψει , το βγαζω για να μπορω να κανω kite.:)

Δημοσ.

Παιζω με Silver 1 Account , τα πραγματα που βλεπω δεν λεγονται

Απο builds μεχρι fights που κανεις δεν ξερει τι να κανει , η γιατι κανει fight

Παρολο που δεν εχει τους champs που παιζω , δυσκολευομαι απιστευτα να κουβαλησω

/First qq post signed

• Like 3
Δημοσ.

/First qq post signed

ΧΑ!

Welcome to my support world! :D :D

Δημοσ.

/First qq post signed

Αν θυμαμαι καλα εισαι ή diamond ή platinum σωστα? Το ποστ σου αυτο , αν ισχυει με κανει να νιωθω ακομα καλυτερα με τον εαυτο μου. (@@ γτ προφανως για να μενω σιλβερ 1-2 συνεχως ειμαι scrubαρος) αλλα οπως και να εχει... για εσενα ειναι ζητημα ημερων/ωρων να το ξεπερασεις αυτο.

Δημοσ.

Nah απλα το ολο θεμα σε αυτα τα παιχνιδια ειναι να κερδισεις το early game και να κανεις snowball και με τους champ που εχω available δεν γινεται αυτο 

Φτανει το παιχνιδι 30-35 λεπτα και τα fights ειναι σε φαση " στους τυφλους κερδιζει ο μονοφθαλμος "

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι ο ez mid, να κλειβει το blue ( ειμαι Jungler ) ενω εχει 40% cdr και 2000+ mana; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ; ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ!

Δημοσ.

Οχι απλα βρες να παιξεις αλλο game.Το πολυ Lol καταντα σε πολλα νευρα που δεν κανει καλο στην υγεια χωρις πλακα.Παλια δεν ηταν ετσι τωρα το τελευταιο εξαμηνο εχει παραγινει το κακο..

Δημοσ.

/First qq post signed

Ετσι ειναι δυστυχως και δεν ξερω τι να κανω... Either delete or migrate ston West.. 

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι ο ez mid, να κλειβει το blue ( ειμαι Jungler ) ενω εχει 40% cdr και 2000+ mana; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ; ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ!

muramana.Ο μονος λογος γιατι ρουφαει το μανα πολυ γρηγορα.

Δημοσ.

Eγω απλα κλαιω καθε φορα π βλεπω την Cait μου να βγαζει Thirster - Infinity. Συνεχιζει να μενει 2 items Μακρια απο actual damage.

Επισης κατι που ειδα και εκλαψα ηταν SotD στην Cait. Σε ranked. Στα Series μου για D3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...