Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και αν δεν κανεις critical?Ενα στακαρισμενο bloothirster δινει 100 damage,τεραστιο νουμερο.Αυτο που θελει η ομαδα σου ειναι να βγαλεις Damage.Ποιος θα σκοτωσει τα τανκ με τα 4 κ health και 250 armor?Ο burst mid laner που θα κανει το combo του στο ατνιπαλο carry?

Δημοσ.

Μεχρι το tank να εχει παει 4000 health και 250 armor, θα εχω βγαλει και εγω full build...

Για πρωτο item μιλαω παντα. Για δευτερο βασικα, πρωτο ειναι το doran's blade.

Δημοσ.

Μεχρι το tank να εχει παει 4000 health και 250 armor, θα εχω βγαλει και εγω full build...

Για πρωτο item μιλαω παντα. Για δευτερο βασικα, πρωτο ειναι το doran's blade.

παραδειγμα εδωσα.Και 2500 να εχει και 150 αρμορ οταν εσυ εχεις phantom, πιστεψε με θα γελαει ολο το team μαζι σου οταν θα τον βαρας και δεν θα καταλαβαινει τιποτα.

Δημοσ.

οχι βρε , εμενα με πρασινα δειχνει παντα το δικο μου team και κοκκινα το αντιπαλο.

να  1003443_151494885039711_2051654578_n.jpgΞερη ηττα λεμε , ασαλιωτη. Δεν ειμαι απο αυτους που κατηγορω συμπαιχτες , αλλα αυτο το παιχνιδι , ηταν απο αυτα που οσες φορες και αν πατησα οχι στο surrender απλα δεν γινοταν να το νικησω. Ολοι οι υπολειποι ειχαν δωσει τρελο κωλο. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

παραδειγμα εδωσα.Και 2500 να εχει και 150 αρμορ οταν εσυ εχεις phantom, πιστεψε με θα γελαει ολο το team μαζι σου οταν θα τον βαρας και δεν θα καταλαβαινει τιποτα.

druid cat form στο vanilla WoW, scratching...

Δημοσ.

druid cat form στο vanilla WoW, scratching...

Καπου υπαρχει ενα βιντεακι οπου ενας vanilla γατουλης oneshotarei ολο το bg. Say no to feral druid racism.

Δημοσ.

Μου έχετε πρήξει τα ούμπαλα όλοι οι ADCδες με το tear of the goddess. ¨Αχρηστο. Ακόμα και στο ARAM. Μόνο ο Ezreal. Οι άλλοι βρείτε άλλο αντικείμενο.

συγνωμη ειμαι χαζος και ντρεπομαι για τις ερωτησεις που κανω σπαταλοντας τον πολιτιμο χρονο σας που εχει ως συνεπεια να σας προκαλει πρηξιματα .ισος θα επρεπε να μ επαναλαβεται την υπαρξη του thread μαλλον εχω παρεξηγησει καποια πραγματα

Δημοσ.

Πωπω το screenshot απο πανω σε ολα τα carry BOTRK βγαζεις :confused: ,ελπιζω να το ξερεις οτι το εχουν nerfαρει και οτι αξιζει κυριως μονο σε vayne.

Δημοσ.

Καλα κανεις και ρωτας,απλα ο φιλος μαλλον βαρεθηκε να ακουει για tear και ξεσπασε πανω σου. :-D :-D :-D

Πωπω το screenshot απο πανω σε ολα τα carry BOTRK βγαζεις :confused: ,ελπιζω να το ξερεις οτι το εχουν nerfαρει και οτι αξιζει κυριως μονο σε vayne.

και σε varus παει πολυ καλα.

Δημοσ.

και σε kog το βγαζουν και σε tristana ειδικα σε adc οπως varus kog που αμα πεσουν πανω τους μια irelia ενας zed ενας noc απο το πουθενα και δεν εχουν πως να φυγουν το active του βοηθαει αρκετα

Δημοσ.

Πώς φαίνεται το παιχνίδι μετά από 10 μέρες παύση.

Το normal είναι ένα άθλιο παρηκμασμένο χάλι σε +20/+30 νίκες. Ο καθένας παίρνει ό,τι του κατέβει, κάνει ό,τι του κατέβει και λογαριασμό δε δίνει. Αυτά που είδα μόνο σαν καραγκιοζιλίκια μπορώ να τα χαρακτηρίσω. Χάσιμο χρόνου και τίποτα περισσότερο.

Το ranked σε silver μια από τα ίδια. Ή εύκολα κερδισμένα παιχνίδια ή εύκολα χαμένα. Στην ίδια ομάδα βρίσκονται Bronze και low Gold παίκτες με τρομερή ευκολία. Δεν αξίζει τον κόπο να σκας, απλά παίζεις με τις πιθανότητες και κοιτάς να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και τίμια.

Κοινώς μια αποτοξίνωση πάντα βοηθάει.

Δημοσ.

Γιαυτο και εγω το σταματησα το ranked γιατι δυστηχως μονο απο platinum 3 τα πραγματα καλυτερευουν,ποιο κατω ολη η σαβουρα μαζεμενη,1/40 games να δεις εναν να παρει support απο μονος του και 4/20 να δεις Jungler ολοι mid και top συνεχεια και γκρινια,παλι καλα που υπαρχουν και αλλα game να παιξεις στο pc.

Δημοσ.

Φιλε παιζω main support & δευτερη επιλογη jungler.Με βολευει αυτη η κατασταση....Δεν μπορεις να φανταστεις πως νιωθω οταν καποιος στο champ select λεει "jungler" και καποιος αλλος λεει "im bot with blabla"...

Μενω μ@λακας...και αρχιζω να παρακαλαω καποιον να παει mid ή top :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...