Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DPS (damage PER second) το AS για μενα ειναι αναποφεκτο.

βεβαια πρεπει να βλεπεις λιγο και το enemy teamset up

τα 3 πρωτα items των adc ειναι πανω κατω αναμενομενα (εκτος vayne , mf κλπ)

enemy team χωρις armor/πανω απο 1 tank? rush IE , PD ,(σηκωνουν αρμορ--->LW , stackαρουν hp---->ΒΤ)

enemy team με armor? BΤ , LW ,PD

enemy team hp/armor stack ? BotRK , IE , LW

βασικα στα παντα bers boots

κλεινεις τα παραπανω build με situational για καθε game.

τα παραπανω εχουν και αμεση σχεση με το πως τα πας στο Lane , δλδ δε μπορεις να χανεις το lane και να περιμενεις  τα 1300 g του IE over BT...

Για την cait συγκεκριμενα , το build αρχιζει με AD.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

blue mf οντος δεν λεει το εβγαλα στο 15 και στακαρε full στο 33

Aν δεν το κανεις Manamune με οτι AD και να παρεις εκτος απο Εζρεαλ/Urgot θα αργησει να stackαρει ως tear

@ Lux Το mono AS item που θες για αρχη πριν κατι αλλο ειναι οι AS boots , οι οποιες σε βοηθανε να κρατας το range και να βγαζεις πιο πολλα headsots . IE η BT ειναι mandatory πρωτα

• Like 1
Δημοσ.

Aν δεν το κανεις Manamune με οτι AD και να παρεις εκτος απο Εζρεαλ/Urgot θα αργησει να stackαρει ως tear

@ Lux Το mono AS item που θες για αρχη πριν κατι αλλο ειναι οι AS boots , οι οποιες σε βοηθανε να κρατας το range και να βγαζεις πιο πολλα headsots . IE η BT ειναι mandatory πρωτα

μα manamune το εκανα αμεσως

Δημοσ.

Μου έχετε πρήξει τα ούμπαλα όλοι οι ADCδες με το tear of the goddess. ¨Αχρηστο. Ακόμα και στο ARAM. Μόνο ο Ezreal. Οι άλλοι βρείτε άλλο αντικείμενο.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραιο game μας linkαρε ο απο πανω jungler jax χωρις jungle items και με απλη μποτα και η Lux 2/9 με Mejais.Αθανατοι Noobs οπως παντα ουτε τα βασικα να μην ξερουν.....Και οντως ας βγαλουν tear μονο σε ezreal,υrgot αντε και corki στην χειροτερη..Επισης σου βγαζω το καπελο που παιζεις ακομα αυτο το αθλιο carry που λεγεται ashe οταν υπαρχουν καλυτερα οπως Draven και Varus/Ezreal...

Δημοσ.

ελληνες premade ηθελαν να πανε bot.Στα αγγλικα τους κανω: sorry guys i go adc.I am only good at adc and supp.Ο ενας πηγε solo και αλλος με εκανε support.Φαγανε και οι δυο στην αρχη του παιχνιδιου 5-6 disconect.Φανταστειτε τωρα να πηγαιναν bot και το ετρωγαν τι θα ειχε συμβει.

Δημοσ.

δεν ηθελα να σχολιασω τα death Atalle :P .Και τα εχω δει και εγω αυτα premade blitz jungler και ashe mid,o blitz 18cs στο 20λεπτο του surrender.

Btw ssns αν ισχυει το παραπανω τροφοδοτικο turbo-x που εχεις,ισως να θελεις να κοιταξεις για καποιο αλλο αμα δεις γενικα στο insomnia τι λενε για τα τροφοδοτικα αυτα,αλλιως παρακαλα να μην σου παθει τπτ.Εμενα προσωπικα μου καηκε καρτα γραφικων με τροφοδοτικο turbo x :mellow:

Δημοσ.

δεν ηθελα να σχολιασω τα death Atalle :P .Και τα εχω δει και εγω αυτα premade blitz jungler και ashe mid,o blitz 18cs στο 20λεπτο του surrender.

Btw ssns αν ισχυει το παραπανω τροφοδοτικο turbo-x που εχεις,ισως να θελεις να κοιταξεις για καποιο αλλο αμα δεις γενικα στο insomnia τι λενε για τα τροφοδοτικα αυτα,αλλιως παρακαλα να μην σου παθει τπτ.Εμενα προσωπικα μου καηκε καρτα γραφικων με τροφοδοτικο turbo x :mellow:

damnit!!!  :P  θα το αλλαξω μολις μαζεψω λεφταααα :P

Δημοσ.

Ωραιο game μας linkαρε ο απο πανω jungler jax χωρις jungle items και με απλη μποτα και η Lux 2/9 με Mejais.Αθανατοι Noobs οπως παντα ουτε τα βασικα να μην ξερουν.....Και οντως ας βγαλουν tear μονο σε ezreal,υrgot αντε και corki στην χειροτερη..Επισης σου βγαζω το καπελο που παιζεις ακομα αυτο το αθλιο carry που λεγεται ashe οταν υπαρχουν καλυτερα οπως Draven και Varus/Ezreal...

για αυτο και το σχολιο για το αθανατο silver tier. ~_~

Σχετικα με την επιλογη των adc, τελευταια αποφασισα οτι θα παιζω Adc οποτε εχω την ευκαιρια. μονο tristana , ashe , vayne , sivir(meh) & corki εχω.

Το οτι κερδισε ενω ειναι 24-40 δεν σε πειραξε :P

δεν κερδισα ρε'συ! δεν βλεπεις το X ? το 2ο game του promotion ηταν.

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι με πράσινους χαρακτήρες εμφανίζεται το score του νικητή.

Επιπλέον σίγουρα μέχρι 1-2 patch στα promotion series σου εμφάνιζε τις νίκες μαζεμένες και τις ήττες μαζεμένες, ανεξάρτητα με τη σειρά που τις έκανες.

Έχω καιρό να παίξω promotion οποτε δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

Yep κανονικα το πρασινο χρωμα σημαινει οτι εσυ εχεις νικησει , εκτος αν ειναι απο spectate και τα εχει βγαλει οτι να ναι

Δημοσ.

Στο promotion, εαν θυμαμαι καλα, βγαζει αριστερα το τελευταιο παιχνιδι που παιχτηκε. Οποτε στο screen πανω, ειναι νικη. Ισχυει και αυτο με το πρασινο χρωμα φυσικα.

Πως γινεται με ashe να παιζω καλυτερα, απ'οτι με cait;

Και γιατι δε προτιματε πρωτο αντικειμενο PD + μποτες; Με το critical Που θα κανει, σχεδον 1/2 φορες , θα εχεις παραπανω damage, απ'οτι θα κανεις με το BT. Βεβαια δεν εχεις lifesteal ετσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...