Zimbroghie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Λοιπόν παραθέτω απλές οδηγίες για να βρισκόμαστε χωρίς πολλά πολλά Εγώ μπήκα στο chat του Insomnia αλλά δεν υπάρχει κανένας
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ε βέβαια , αφού το κλείνετε το παράθυρο και δεν κάθεστε στο κανάλι πως να είναι μέσα κάποιος?
p_under Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 το χρησημοποιουσα κ εγω παλια το καναλι αλλα δεν ειχα δει κινηση κ το παρατησα . αντε να μιλαμε απο εκει ρε παιδια , μια κοινοτητα ειμαστε .
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί να το παρατήσεις από τι στιγμή που το έχεις δεν κοστίζει και τίποτα.
Zimbroghie Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εγώ είμαι μέσα έκανα και αυτό με τις εικόνες αλλά τώρα κανένας
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ε μη περιμένεις να γεμίσει σε 1 ώρα, άστο έτσι , και σιγά σιγά όσο περισσότεροι κάνουν αυτό που έκανες, τόσο θα βρισκόμαστε.
p_under Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εγω είμαι ο tetsya όποιος θέλει ας κάνει invite και skype χρησιμοποιώ εννοείται. απο βδομαδα που θα ξεμπλεξω με κατι υποχρεωσεις ,γτ τωρα δεν παιζω-καιγομαι , θα τα πουμε ! Δεν καταλαβαίνω γιατί να το παρατήσεις από τι στιγμή που το έχεις δεν κοστίζει και τίποτα. ρε συ το παρατησα γτ δεν ειχε κινηση , μιλαω για τουλαχιστον 4-5 μηνες πριν , ο Thresh μου το ειχε προτινει κ ηταν μονο 1-2 ατομα μεσα την ημερα κ δεν μιλαγαν
Zimbroghie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 εγώ θέλω άτομα που να το νιώθουν το κωλοπαίχνιδο δεν αντέχω άλλο με τους noobάδες που τυχαίνω ρε παιδιά!!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Όσο παίζεις και ΒΕΛΤΙΩΝΕΣΑΙ θα παρακολουθήσεις τα πράγματα να βελτιώνονται. Βλάκες βέβαια πάντα υπάρχουν
Zimbroghie Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ρε φίλε καταλαβαίνεις υπάρχουν άτομα που σου σπάνε τα νεύρα...το παίζουν τούμπανα και ενώ μπορεί να ξέρουν να παίζουν ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΏΘΟΥΝ. Έχει γίνει το match history μου κόκκινο...δεν αντέχεται άλλο με αυτούς
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Πρώτα πρέπει να σκεφτείς τι κάνεις εσύ λάθος . Θα εκπλαγείς.
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό και φυσικά η αυτοκριτική είναι νούμερο ένα για όποιον θέλει να βελτιωθεί. ΑΛΛΑ κάποια πράγματα είναι απλά λάθος. Δε μιλάμε τώρα για πότε έπρεπε να πας δράκο πότε να gangάρεις, positions, team comp και σωστά items. Αυτά είναι advanced nuclear physics όταν ο άλλος προλαβαίνει να είναι 0-5 στο δεκάλεπτο ή να έχει 2 towers down. Και όχι τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τίποτα. Μπορείς βασικά αλλα φυσικά υπο πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Επίσης δεν μπορείς να πάρεις τον άλλο απο το χεράκι. Ότι και να κάνεις σωστά αν ο άλλος κόβει βόλτες στο jungle τους με ss all παρότι τον έχεις προειδοποιήσει για 10η φορά ε αυτό το παιχνίδι δεν το κερδίζεις. Σε κάποια παιχνίδια απλά αρνούμαι να πάρω το φταίξιμο πάνω μου. Όλοι έχουμε εντελώς σκατένια/άτυχα/καθυστερημένα παιχνίδια now and then φυσικά αλλα άλλο αυτό και άλλο η πλήρης ανιωθίλα. Εντιτ: Και μόλις έγραψα το πόστ.. το επόμενο game Είμαι ο jarvan. Η katarina ήτανε duo lane με τον tf για 10 λεπτά γιατί μαλώνανε ποιός θα κάτσει mid. O sion τάιζε κάτω ενώ ο tryndamere δεν ήταν σχεδόν σε κανένα fight. H katarina το μισό game ήταν afk και όταν τέλειωσε το game ήταν 9 lvl (εγώ 15 νομίζω). Observe απο τα λίγα. Ο tf έκανε 1 gang (αποτυχημένο) και το παιχνίδι τέλειωσε με surrender στο 20+. Το feed το βλέπεις. Δε δέχομαι οτι φταίω στο ελάχιστο για αυτή την κατάντια. Αντίθετα κάποια στιγμή είχα και την ελπίδα οτι θα γυρνούσε. Αλλα πού.. Αυτά τα παιχνίδια λοιπόν δεν σηκώνουν αυτοκριτική. Και είναι πολλά.
whitegaia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια φίλε μου, ένας μαλάκας να σου πέσει τελείωσε το παιχνίδι. Υπομονή!
skanjos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 klainmaingr,τραγικό team ,μόνο που βλέπω sion ad γελάω χαχαχα.ο trynd δεν φαίνεται να τα πήγε τόσο χάλια αλλα είναι να απορείς για τα ίτεμς του,εσύ λογικά είχες τόσο λίγα deaths γιατί είσουν πιο τανκ απο τους άλλους και δεν σε υπολογίζανε ,πηγαίναν στο free food,δεν γίνεται να έχουν φινταριστεί τόσο οι opponents και να μην πάρεις deaths αν παίζεις carry.πάντος το μόνο σίγουρο είναι πως είσουν λάθος οτι θα γύριζε "καποτε" αυτό το game,τέτοια παιχνίδια δεν τα παλέυεις τέλος,Surrender και δεν ξοδέυεις τσάμπα χρόνο,0 towers,sion ad,feeders,fed xin(πέρνει το game μόνος του...),χαμηλό cs όλης της team. πιστέυω δεν είναι τυχαίο το 20λεπτο,μπορείς άνετα να υπολογίσεις αν γυρνάει το παιχνίδι ή όχι,φυσικά όταν ο αντίπαλος είναι Overconfindent κάνει λάθη και μερικές φορές γυρνάνε τα αγύριστα αλλα το 99% όταν ένα game πάει κατα διαόλου(full χάλι) θα τελειώσει και έτσι.
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ναι αλλά υπάρχουν και παιχνίδια πχ που χάνει η ομάδα μου 12-19 και το παλεύουμε και πετάγονται 2 πχ και λένε ''fail team'' και τέτοια. Παίδες κάποια game θα τα χάσετε. Το θέμα είναι να το παλέψετε , να γίνετε καλύτεροι , να πατήσετε ignore στα πρώτα δείγματα flame (Δεν ξέρεις πόσο μετράει) . Πάντως έχει επίδραση στα νεύρα σου το παιχνίδι. Εγώ πχ έχω ρίξει τρελό flame στο skype.
Προτεινόμενες αναρτήσεις