ssns Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μολις ανεβηκα silver v!!!3-2 τελειωσε το promotion series με νικη-ηττα-ηταα-νικη-νικη!!Ξεκινησα απο bronze iv και οποιος εχει υπομονη και διαθεση τα καταφερνει!!
TheOneGandalf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Και εγώ μόλις πήγα Gold V. Στο πρώτο game που νίκησα πήρα 21LP. Λογικά παίρνω τόσα πολλά επειδή έχω λίγα ranked games(?) 60-52. Τελικά μόνο duo αξίζει Το απολαμβάνεις πολύ περισσότερο το game..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ορισμενα ειναι παντως πλατ και δεν ξερουν να παιζουν το παιχνιδι.Πως διολο εφτασαν εκει?Δεν γινετε εσυ να εχεις τους πιο αργους παιτκες στο παιχνιδι ,και ο αλλος να εχει 2 pokers [nida -ez]και την janna κξαι να κανεις chase.Οσες φορες και να τους μιλησεις ,οτι και να τους πεις συνεχιζουν το βιολι τους΄.Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι γραφω στο text,τσαμπα πραγματικα,αν θελει να την κανει την μαλακια ο αλλος ,οτι και να τους πεις θα την κανει,παει και τελειωσε. Παντως εχω φτασει στο σημειο,αν δεν κανω φοβερο σκορ,νικη δεν παιρνω,αντε 1 στα 10 να παρω.Μια φορα να με κουβαλησουν και τι στον κοσμο.
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 waaaaaaaaaat? Παίρνει stacks και όταν κάνεις AA? Unique Passive - Mana Charge: Each time you attack, cast a spell or spend mana, your maximum mana increases by 4 (4 second cooldown). Bonus caps at +750 bonus mana. To tear είναι μόνο με spells/mana
SOADNICK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Garen mid, score 6/12/6, 285 normal wins, 18 ranked wins. Masteries αυτο: και νικησαμε, Ηταν duo με εναν εξισου κακο ww. Πηρα και 25LP ομως :-D αλλα εχω ...99.
nasos o psaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 blue ashe του genja εχει παιξει κανενας?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν νομιζω να αξιζει για solo q αυτο το build.Το θεμα ειναι οτι αρκετοι πλεον καταλαβανε τι πρεπει να βγαλοθυ στην ashe.Damage.Οι περισστεοροι εβγαζαν zeal πρωτο item,η δευτερο.Pure damage και τελος.
dNt^ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Unique Passive - Mana Charge: Each time you attack, cast a spell or spend mana, your maximum mana increases by 4 (4 second cooldown). Bonus caps at +750 bonus mana. To tear είναι μόνο με spells/mana Άρα πρέπει να έχω full muramana (ή όπως λέγεται) για να μπορώ να το stackάρω με AA?
ssns Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν νομιζω να αξιζει για solo q αυτο το build.Το θεμα ειναι οτι αρκετοι πλεον καταλαβανε τι πρεπει να βγαλοθυ στην ashe.Damage.Οι περισστεοροι εβγαζαν zeal πρωτο item,η δευτερο.Pure damage και τελος. Μα πρωτο zeal και ηθελαν να κερδισουν και το lane!!Δεν γινοντε αυτα!
Luxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 H cait θελει πρωτα attack damage ή speed; Λογικα το πρωτο. Μεχρι στιγμης εχω 3/3 ηττες με cait.. Τα χανω λιγο οταν ερχεται η ωρα του 5vs5 με τα spells.
Προτεινόμενες αναρτήσεις