Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω το passive του Jarvan εδινε ενα extra stack οταν ειχες φτιαξει Black Cleaver

Αυτο που λεει με παραδειγμα την Shyvanah και τον Renekton που εχουν skills που στην ουσια κανουν 2 auto attacks ειναι οτι θα κανουν proc 1 stack και οχι 2

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε καταλαβα τι ακριβως σημαινει αυτο : Previously, champions whose attacks applied a secondary source of physical damage (we're looking at you Jarvan), could unintentionally gain additional stacks of Black Cleaver's shred with one hit. Characters like Shyvana or Renekton that can apply multiple basic attacks at the same time will still stack up shreds as normal.

Black Cleaver

Can no longer apply more than one stack of Armor Shred in a single basic attack

Και τι σχεση εχει ο jarvan;

o j4 στο hit που κανει κανει δυο διαφορετικα ειδη phisical dmg ενα απο το attack που εχει και ενα απο την passive του ετσι στο 1 aa που εκανε επειδι ειχε δυο διαφορετκα ειδη phisical dmg το cleaver επερνε 2 stacks νομιζω αυτο ισχυει και για τον zed.

υσ τον jayce τον πεθαναν

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω το passive του Jarvan εδινε ενα extra stack οταν ειχες φτιαξει Black Cleaver

Αυτο που λεει με παραδειγμα την Shyvanah και τον Renekton που εχουν skills που στην ουσια κανουν 2 auto attacks ειναι οτι θα κανουν proc 1 stack και οχι 2

νομιζω οτι στην shyvana kai στον rene ακομα δυο stack θα μετραει

Δημοσ.

Ακούγεται οτι ο yi θα γίνει ακόμα πιο op απ'ότι ήταν. Alpha strike που θα κάνει μόνο physical damage και μπορεί να κάνει crit. True damage στο "Ε". Ελπίζω να μην έχει resets πλέον με την ulti του. Βέβαια άμα δεν δούμε το τελικό αποτέλεσμα, μόνο assumptions μπορούμε να κάνουμε.

Δημοσ.

Ακούγεται οτι ο yi θα γίνει ακόμα πιο op απ'ότι ήταν. Alpha strike που θα κάνει μόνο physical damage και μπορεί να κάνει crit. True damage στο "Ε". Ελπίζω να μην έχει resets πλέον με την ulti του. Βέβαια άμα δεν δούμε το τελικό αποτέλεσμα, μόνο assumptions μπορούμε να κάνουμε.

http://na.leagueoflegends.com/news/champion-rework-master-yi-wuju-master

ότι απορία έχεις το γράφει... και δεν ήταν op, ξεκίνησε adc και κατέληξε να είναι "πατάω q και αν σας φάω σας έφαγα"

• Like 1
Δημοσ.

Το μεγαλυτερο nerf ειναι η αλλαγη με το tear , οπου πλεον δεν stackαρει με την αλλαγη melee/ranged

Οπως κ το οτι δεν θα spamαρεις καθε 3 sec poke για 1/3 hp

Κι ερχονται κι αλλα nerfs

Δημοσ.

Jayce πλεον , Mid με constant blue και spirit visage. :P

σωστη η αλλαγη στο tear , ισως θα μπορουσαν να δωσουν διαφορετικα cd/lvl στο acceleration gate.

η nida αμφιβαλλω εαν θα καταλαβει αλλαγη με το leap spam σε cougar form.

Δημοσ.

Random Tip of The Day # 25

Για οσους εχουν προβλημα στα teamfights , ενα μικρο κολπακι για να μην χανεστε και να μπορειτε να βλεπετε την health bar σας πιο ευκολα

Δεξι κλικ ---> Save As ---> Αυτο το link

Παμε και βρισκουμε το path LOLINSTALLPATH\rads\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.236\deploy\DATA\menu\hud

ΠΡΙΝ το κανουμε save κανουμε rename το αρχειο σε GeneralCharacterData_Legacy.ini

απο GeneralCharacterData.ini 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : O Φακελος δεν υπαρχει μεχρι να βαλουμε εκει το αρχειο

Και η health bar γινεται ετσι

T6Tpq6g.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια ο Jayce τελικα πηγε ακλαφτος?Απο τους main μου ρε γμτ.

Ντάξει άκλαφτος όχι. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πώς να stackάρω το tear τώρα πια. Πριν το patch, μέχρι να πάω στο lane είχα τουλάχιστον 10 stacks. Τώρα δεν ξέρω πώς να το stackάρω (πώς να κάνω abilities βασικά)για να μην χάσω stacks

Δημοσ.

Ντάξει άκλαφτος όχι. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πώς να stackάρω το tear τώρα πια. Πριν το patch, μέχρι να πάω στο lane είχα τουλάχιστον 10 stacks. Τώρα δεν ξέρω πώς να το stackάρω (πώς να κάνω abilities βασικά)για να μην χάσω stacks

Eτσι κι αλλιως θα το κανεις γρηγορα manamune , οποτε με AA

Δημοσ.

Eτσι κι αλλιως θα το κανεις γρηγορα manamune , οποτε με AA

waaaaaaaaaat? Παίρνει stacks και όταν κάνεις AA?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...