Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω το passive του Jarvan εδινε ενα extra stack οταν ειχες φτιαξει Black Cleaver Αυτο που λεει με παραδειγμα την Shyvanah και τον Renekton που εχουν skills που στην ουσια κανουν 2 auto attacks ειναι οτι θα κανουν proc 1 stack και οχι 2
nasos o psaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δε καταλαβα τι ακριβως σημαινει αυτο : Previously, champions whose attacks applied a secondary source of physical damage (we're looking at you Jarvan), could unintentionally gain additional stacks of Black Cleaver's shred with one hit. Characters like Shyvana or Renekton that can apply multiple basic attacks at the same time will still stack up shreds as normal. Black Cleaver Can no longer apply more than one stack of Armor Shred in a single basic attack Και τι σχεση εχει ο jarvan; o j4 στο hit που κανει κανει δυο διαφορετικα ειδη phisical dmg ενα απο το attack που εχει και ενα απο την passive του ετσι στο 1 aa που εκανε επειδι ειχε δυο διαφορετκα ειδη phisical dmg το cleaver επερνε 2 stacks νομιζω αυτο ισχυει και για τον zed. υσ τον jayce τον πεθαναν Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω το passive του Jarvan εδινε ενα extra stack οταν ειχες φτιαξει Black Cleaver Αυτο που λεει με παραδειγμα την Shyvanah και τον Renekton που εχουν skills που στην ουσια κανουν 2 auto attacks ειναι οτι θα κανουν proc 1 stack και οχι 2 νομιζω οτι στην shyvana kai στον rene ακομα δυο stack θα μετραει
leftis95 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ακούγεται οτι ο yi θα γίνει ακόμα πιο op απ'ότι ήταν. Alpha strike που θα κάνει μόνο physical damage και μπορεί να κάνει crit. True damage στο "Ε". Ελπίζω να μην έχει resets πλέον με την ulti του. Βέβαια άμα δεν δούμε το τελικό αποτέλεσμα, μόνο assumptions μπορούμε να κάνουμε.
Locko Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Η ulti δεν κάνει reset αλλά γίνεται extent το duration της με τα kills/assists.
paularas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ακούγεται οτι ο yi θα γίνει ακόμα πιο op απ'ότι ήταν. Alpha strike που θα κάνει μόνο physical damage και μπορεί να κάνει crit. True damage στο "Ε". Ελπίζω να μην έχει resets πλέον με την ulti του. Βέβαια άμα δεν δούμε το τελικό αποτέλεσμα, μόνο assumptions μπορούμε να κάνουμε. http://na.leagueoflegends.com/news/champion-rework-master-yi-wuju-master ότι απορία έχεις το γράφει... και δεν ήταν op, ξεκίνησε adc και κατέληξε να είναι "πατάω q και αν σας φάω σας έφαγα" 1
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Lucian και Yi ειναι στον PBE + 2 νεα items για MR Lucian Skin Masteri Yi Jungle Clear
hashashin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδια ο Jayce τελικα πηγε ακλαφτος?Απο τους main μου ρε γμτ.
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το μεγαλυτερο nerf ειναι η αλλαγη με το tear , οπου πλεον δεν stackαρει με την αλλαγη melee/ranged Οπως κ το οτι δεν θα spamαρεις καθε 3 sec poke για 1/3 hp Κι ερχονται κι αλλα nerfs
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Jayce πλεον , Mid με constant blue και spirit visage. σωστη η αλλαγη στο tear , ισως θα μπορουσαν να δωσουν διαφορετικα cd/lvl στο acceleration gate. η nida αμφιβαλλω εαν θα καταλαβει αλλαγη με το leap spam σε cougar form.
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Random Tip of The Day # 25 Για οσους εχουν προβλημα στα teamfights , ενα μικρο κολπακι για να μην χανεστε και να μπορειτε να βλεπετε την health bar σας πιο ευκολα Δεξι κλικ ---> Save As ---> Αυτο το link Παμε και βρισκουμε το path LOLINSTALLPATH\rads\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.236\deploy\DATA\menu\hud ΠΡΙΝ το κανουμε save κανουμε rename το αρχειο σε GeneralCharacterData_Legacy.ini απο GeneralCharacterData.ini ΣΗΜΕΙΩΣΗ : O Φακελος δεν υπαρχει μεχρι να βαλουμε εκει το αρχειο Και η health bar γινεται ετσι 2
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 αξιζει για 6 λεπτακια μια περιληψη για τους δεν εχω ιδεα Junglers (including me)
dNt^ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδια ο Jayce τελικα πηγε ακλαφτος?Απο τους main μου ρε γμτ. Ντάξει άκλαφτος όχι. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πώς να stackάρω το tear τώρα πια. Πριν το patch, μέχρι να πάω στο lane είχα τουλάχιστον 10 stacks. Τώρα δεν ξέρω πώς να το stackάρω (πώς να κάνω abilities βασικά)για να μην χάσω stacks
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 επιτέλους με το γαμημένο το acceleration gate και το Poke του jayce. ¨Ηταν σκέτη κοροιδία. 1
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ντάξει άκλαφτος όχι. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω πώς να stackάρω το tear τώρα πια. Πριν το patch, μέχρι να πάω στο lane είχα τουλάχιστον 10 stacks. Τώρα δεν ξέρω πώς να το stackάρω (πώς να κάνω abilities βασικά)για να μην χάσω stacks Eτσι κι αλλιως θα το κανεις γρηγορα manamune , οποτε με AA
dNt^ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Eτσι κι αλλιως θα το κανεις γρηγορα manamune , οποτε με AA waaaaaaaaaat? Παίρνει stacks και όταν κάνεις AA?
Προτεινόμενες αναρτήσεις