Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 adc/ap caitlyn/miss fortune/vayne ανάλογα τα γούστα και με τα ρέστα μπορείς να πάρεις annie/ryze/morgana Λιώνεις και με katarina που είναι free αυτή τη βδομάδα
sistah Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Παιξε οτι free champion υπαρχει καθε εβδομαδα και δες τι σου εκατσε καλυτερα.Μετα παρε αυτον/αυτη που σου αρεσε περισσοτερο.Και οπως ειπαν οι αλλοι, μην αγοραζεις runes ακομα.
Luxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Γιατι δε βλεπω guides για ap tristana mid; Δε ειναι καλη; Εμενα μου φαινεται οτι η ulti της ειναι Instant kill! Και τρελο damage επισης με w,e. Ποσο μαλλον που το w κανει και refresh σε καθε Kill/Assist! OMG!
Manos112 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Θέλω επειγόντως tips για rengar! build, gameplay, runes! Δυσκολεύομαι πολύ να νικήσω το lane μου με rengar, πιο πιθανό να το χάσω ειδικά σε κάτι περιπτώσεις που έχω teemo αντίπαλο και μένω outfarm για την πλάκα!
hashashin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Σπανια βλεπω Ρενγκαρ πια και οποτε τον συνανταω στο lane θα ειναι πλατινουμ και πανω.
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Θέλω επειγόντως tips για rengar! build, gameplay, runes! Δυσκολεύομαι πολύ να νικήσω το lane μου με rengar, πιο πιθανό να το χάσω ειδικά σε κάτι περιπτώσεις που έχω teemo αντίπαλο και μένω outfarm για την πλάκα! Δυσκολος να παιχτει , δεν τον συνιστω Aλλα AD Marks Armor seals Mr glyphs AD Quints Masteries 21/9 1-2 Dorans αν εχεις θεμα στο lane Botrk για dmg η Hydra για pushing Brutaliser που αργοτερα θα γινει Cleaver Bonetooth Necklace Last Whisper Spirit Visage για MR/CDR , GA/Randuins για τα υπολοιπα Max Q για single target dmg , αλλιως Ε για safer laning και harass Utilise τους θαμνους και last hit μονο απο εκει Παιξε με το ferocity μεχρι να μαθεις τα combos
Maldino Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Lucian και επισημα ως ranged carry. http://na.leagueoflegends.com/news/arm-yourself-lucian-purifier?ref=en_fb_lc01
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Yep ετσι κι αλλιως το ειχανε πει here and there Also 3,9 inc soonish με Kennen/Jayce nerfs Shyvanah/Leblanc buffs Oracle changes
Maldino Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Λογικα τα nerfs πιστευω. Αρχιζω να πιστευω πως τα nerfs που γινονται κατα καιρους, γινονται απλα και μονο για να μην ειναι τα αυτοματα picks ολων των ομαδων στο LCS. Γενικα τα high pick rates ειναι και τα πιο δεδομενα να γινουν rebalanced καποια στιγμη.
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ποτε θα κανουν nerf τον ap yi.. Δε παλευεται με το q..
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ποτε θα κανουν nerf τον ap yi.. Δε παλευεται με το q.. Σε λιγο καιρο που θα γινει reworked
nasos o psaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 o heimer ποτε θα γινει rework απο τον μαρτιο το ακουω και δεν βλεπω να γινεται κατι
blackpete Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μόνο εμένα ο Lucian μου θυμίζει Alucard ή Brandon Heat(o οποίος θυμίζει Alucard ) ?? αλλά ειδικά το e-r combo θυμίζει πολύ Brandon Heat (για όποιον τα έχει δει)
Atallos1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μιας και λεγαμε για τον Yi Μονο Physical dmg πλεον Αναρωτιεμαι ποσο true dmg θα εχει στο Wuju Style http://euw.leagueoflegends.com/news/champion-rework-master-yi-wuju-master?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δε καταλαβα τι ακριβως σημαινει αυτο : Previously, champions whose attacks applied a secondary source of physical damage (we're looking at you Jarvan), could unintentionally gain additional stacks of Black Cleaver's shred with one hit. Characters like Shyvana or Renekton that can apply multiple basic attacks at the same time will still stack up shreds as normal.Black CleaverCan no longer apply more than one stack of Armor Shred in a single basic attackΚαι τι σχεση εχει ο jarvan;
Προτεινόμενες αναρτήσεις