Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

adc/ap

caitlyn/miss fortune/vayne ανάλογα τα γούστα και με τα ρέστα μπορείς να πάρεις annie/ryze/morgana

Λιώνεις και με katarina που είναι free αυτή τη βδομάδα

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιξε οτι free champion υπαρχει καθε εβδομαδα και δες τι σου εκατσε καλυτερα.
Μετα παρε αυτον/αυτη που σου αρεσε περισσοτερο.

Και οπως ειπαν οι αλλοι, μην αγοραζεις runes ακομα.

Δημοσ.

Γιατι δε βλεπω guides για ap tristana mid; Δε ειναι καλη; Εμενα μου φαινεται οτι η ulti της ειναι Instant kill! Και τρελο damage επισης με w,e.

Ποσο μαλλον που το w κανει και refresh σε καθε Kill/Assist! OMG!

Δημοσ.

Θέλω επειγόντως tips για rengar! build, gameplay, runes! Δυσκολεύομαι πολύ να νικήσω το lane μου με rengar, πιο πιθανό να το χάσω ειδικά σε κάτι περιπτώσεις που έχω teemo αντίπαλο και μένω outfarm για την πλάκα!

Δημοσ.

Θέλω επειγόντως tips για rengar! build, gameplay, runes! Δυσκολεύομαι πολύ να νικήσω το lane μου με rengar, πιο πιθανό να το χάσω ειδικά σε κάτι περιπτώσεις που έχω teemo αντίπαλο και μένω outfarm για την πλάκα!

Δυσκολος να παιχτει , δεν τον συνιστω

Aλλα

AD Marks

Armor seals

Mr glyphs

AD Quints

Masteries 21/9

1-2 Dorans αν εχεις θεμα στο lane

Botrk για dmg η Hydra για pushing

Brutaliser που αργοτερα θα γινει Cleaver

Bonetooth Necklace

Last Whisper

Spirit Visage για MR/CDR , GA/Randuins για τα υπολοιπα

Max Q για single target dmg , αλλιως Ε για safer laning και harass

Utilise τους θαμνους και last hit μονο απο εκει

Παιξε με το ferocity μεχρι να μαθεις τα combos

Δημοσ.

Λογικα τα nerfs πιστευω. 

Αρχιζω να πιστευω πως τα nerfs που γινονται κατα καιρους, γινονται απλα και μονο για να μην ειναι τα αυτοματα picks ολων των ομαδων στο LCS. Γενικα τα high pick rates ειναι και τα πιο δεδομενα να γινουν rebalanced καποια στιγμη.

Δημοσ.

Μόνο εμένα ο Lucian μου θυμίζει Alucard ή Brandon Heat(o οποίος θυμίζει Alucard :P)  ?? αλλά ειδικά το e-r combo θυμίζει πολύ Brandon Heat :P (για όποιον τα έχει δει)

Δημοσ.

Δε καταλαβα τι ακριβως σημαινει αυτο : Previously, champions whose attacks applied a secondary source of physical damage (we're looking at you Jarvan), could unintentionally gain additional stacks of Black Cleaver's shred with one hit. Characters like Shyvana or Renekton that can apply multiple basic attacks at the same time will still stack up shreds as normal.

Black Cleaver

Can no longer apply more than one stack of Armor Shred in a single basic attack

Και τι σχεση εχει ο jarvan;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...