paularas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 pink ward / ward / sightstone solari(aegis) / μπότα / pot (ή ότι θες για 6ο slot) κάπως έτσι είναι στο support
blackpete Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Εδώ έχω δει guide με boots of mobilty να προτείνει. Εγώ αυτό που προτιμώ είναι ms μοβ runes. Και αξίζει πολύ. Τρέχεις πάνω κάτω τον χάρτη σε πολύ λίγο χρόνο. Καλύπτεις βλακείες συμπαικτών σου όταν μπορείς να βρίσκεσαι κοντά τους τόσο γρήγορα. Πιο γρήγορα recalls για wards κτλπ και δεν χάνεις xp. Πιο εύκολο aggresive game. Και συνήθως παίρνω πρώτο το item για hp regen του philo αλλά πάω για sight stone. Έτσι κερδίζεις λεφτά, αλλά και το πλεονέκτημα του vision. και αν το αντίπαλο support δεν τα πάει καλά με τη μάχη με τα ward τον baitαρεις και χαλάει άδικα τα vision ward του χωρίς εσένα να σε νοιάζει που θα σου φάει το ward. Και αν έχεις sighstone και vision wards και το αντίπαλο support δεν έχει sighstone τότε συνήθως αποκτάς πολύ καλό πλεονέκτημα.
jonakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 τι εχετε να πειτε για κατι μπασταρδοπεριεργα build σε elise support (haunting guise,magic pen boots,solari,bulwark,sightstone+?)το ειδα απο εναν παιχτη που ειναι στο competitive scene(NA) αλλα δεν θυμαμαι ποιος
sistah Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Την elise support την παιζουν με λιγο magic pene αν θες να κανεις poke.Μετα το sightstone αν δεν εχει παρει bulwark ο jungler, με την μασκα και το solari ειναι μια χαρα τουμπανη.Mπασταρδοπεριεργο build δεν θα το ελεγα παντως.
kuzko21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Πάντως το philo πχ μπορεί να παραληφθει εαν υπαρχουν gp10 runes μιας και όπως έλεγε και ο xpecial κάθε ward που γλυτώνεις είναι +75g...οποτε πολλές φορες rush sightstone. Και το παραπανω build θα μπορούσε να είναι ενα κλασικ jungle Elise build δεν είναι και τόσο περιεργο
jonakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Πάντως το philo πχ μπορεί να παραληφθει εαν υπαρχουν gp10 runes μιας και όπως έλεγε και ο xpecial κάθε ward που γλυτώνεις είναι +75g...οποτε πολλές φορες rush sightstone. Και το παραπανω build θα μπορούσε να είναι ενα κλασικ jungle Elise build δεν είναι και τόσο περιεργο αλλου παπα ευαγγελιο.για SUPPORT μιλησα.δηλαδη γιατι τοσο aggro items για ρολο support.με αυτην την λογικη το κανω και σε leona αυτο
Locko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Η διαφορά είναι ότι το dmg της Elise scalάρει καλύτερα με αυτά τα items από ότι της Leona.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 To μεγαλυτερο τρολοπαιχνιδο που εκανα ever (ευτυχως νορμαλ και οχι ranked): Εμεις tryndamere, teemo, kog maw, shen, katarina. Οι αλλοι kassadin, lee sin, tryndamere, teemo, twisted Παιχνιδι που διηρκεσε 65 mins, το ειχαμε ανετα, αφου κατεβαζα εγω τη μιση αντιπαλη ομαδα solo με trynda(+guardian angel last build item) στα ελαχιστα teamfights που γινανε, αλλα με ενα βασικο θεμα. Κανεις απο τους teammates μου δεν ηθελε να εχει αλλον teamate διπλα του. Εφτασα να τους γραφω με caps "stick together" 2-3 φορες, κανεις δεν συγκινουταν ομως. Πηγαιναν ολοι ενας-ενας, αλλος τοπ, αλλος bot, αλλος jungle κλπ. Σε καποια φαση καπου στο 55' σκοτωσαμε τους 3 καλους τους (kassa/teemo/lee) και μειναν ο trynda με twisted που αμφοτεροι ειχαν ενα σκορ τυπου 5/10 ο καθενας τους. Ειχαμε 4 ζωντανους (πεθανα εγω) και μολις τελειωσε το teamfight κοβανε βολτες στο map ο καθενας αλλου χωρις να κανουν τιποτα. Ουτε pushing, ουτε baron, ουτε dragon, no nothing, απλα κοβανε βολτες, γυρναγανε το map χωρις να ακουμπανε ουτε minions. Τελειωσα το παιχνιδι με 22/11/14 , solara baron 2 φορες γιατι δεν ερχοταν κανεις τους, ο επομενος θετικος σε σκορ ηταν ο shen με 10/9 και ολοι οι αλλοι με μειον σκορ. Στα splitpush που δοκιμασα αντιδρουσαν αμεσα (εκει και τα περισσοτερα deaths μου πανω στην απογνωση να παρω inhibitors) καθοτι οι δικοι μου αντι να pusharoun καποιο αλλο lane την ιδια ωρα , απλα κοβαν βολτες χωρις λογο παντου. Εχω χασει (και κερδισει) απειρα games απο διαφορων ειδων τρολλαρισματα, αλλα αυτο το πραγμα να βολταρουν ΚΑΙ οι 4 να ανεβοκατεβαινουν το map σαν να κανουν quest στο lineage δεν το ξαναεζησα ως τωρα ΥΓ. Προφανως και η αντιπαλη ομαδα σε αντιστοιχα επιπεδα τρολλαρισματος κινουνταν, μονο που καταφερα να σολαρω 2 φορες baron χωρις να με ενοχλησει κανεις τους, τα λεει ολα.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εχω 6250. ποιον παιχτη να παρω ναναι ετσι ευκολος? είμαι γενικα νουμπας. παιζω σχετικα καλα teemo και master yi. τι runes να τους βαλω? normal ε...οχι ranked ακομα είμαι 19 lvl
silmarien Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εχω 6250. ποιον παιχτη να παρω ναναι ετσι ευκολος? είμαι γενικα νουμπας. παιζω σχετικα καλα teemo και master yi. τι runes να τους βαλω? normal ε...οχι ranked ακομα είμαι 19 lvl δες lux ή kata. Η δεύτερη είναι και στο champion rotation. Μην πάρεις runes ακόμη. Μετά τα 20 πάρε. Πιο πάνω γράφει περίπου τι χρειάζεσαι. Για τους ΑΡ που αναφέρθηκαν πάρε ability power quints, magic pen marks, armor seals και magic resist glyphs.
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μην αγοράσεις runes ακόμη Τώρα για champ, βοήθα λίγο...θέλεις tank, adc, ap?
nasos o psaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 δες lux ή kata. Η δεύτερη είναι και στο champion rotation. Μην πάρεις runes ακόμη. Μετά τα 20 πάρε. Πιο πάνω γράφει περίπου τι χρειάζεσαι. Για τους ΑΡ που αναφέρθηκαν πάρε ability power quints, magic pen marks, armor seals και magic resist glyphs. lux ευκολοs champ καμια fiora παρε κανα wukong κανα xin zhao παντος το ευκολος ειναι σχετικο
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μην αγοράσεις runes ακόμη Τώρα για champ, βοήθα λίγο...θέλεις tank, adc, ap? adc/ap
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ευκολος champ η lux?Με 3 skillshot? Δεν υαπρχουν ευκολοι champ ,υπαρχουν ευκολοι champ sta skills[οπως η ashe ,trynda],αλλα καθε παικτης θελει γνωσεις,πως θα παιξεις,ποτε θα μπεις κτλ.Η lux δεν ειναι καν ευκολη στα skills. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις