Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά νομίζω είναι κοινή λογική ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παίζεις. Για να έχω καλό win streak λογικά κάτι θα κάνω καλά. Τώρα θα μου πείς, είσαι silver I. Δίκιο θα'χεις :P

Btw 18 armor* (0/9/21). Όπως επίσης πρώτο full item solaris.

LOL, δεν έχει poke η janna? θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. το τελευταίο με τα ηλίθια engage, δεν το κατάλαβα οφείλω να ομολογήσω.

sry  ρε φιλε αλλα δεν εχει poke η janna το q δεν το χαλας για poke τωρα αν εννοεις poke τα αα με 475 range που εχει απλα δεν κανεις θα φας τρελλο ξυλο .τωρα για τα engage παει και χωνετε το carry  σου σε 4 ατομα ε πατας ενα r και τον σωζεις αυτο εννοω

και μην θεωρεις οτι κακολογο την janna την θεωρω  καλη για σολο q

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε χαμηλα elo οταν ακους premade κανεις leave στο picking. Αμεσα.

Τελευταιο premade bot στο οποιο εκατσα να παιξω ηταν 2 τυποι που πηραν varus-yi στο κραξιμο που φαγαν στο picking λογω yi, λεγανε you will see, we carry, we play good κλπ, και ingame κανανε 2/27 και οι 2 μαζι. Μολις το game ειχε χαθει οριστικα και αμετακλητα και τρωγαν rage, λεγανε ´wait, we are winning now, look´ και γενικως το διασκεδαζαν με την ψυχη του;. Δεν ξαναεκατσα σε game με premades εκτοτε.

Τέτοια αντίδραση βλέπω εγώ και τσατίζομαι. Εγώ παίζω μόνο premade bot γιατί παίζω main adc και το support μου main support (τώρα τελευταία ξεκίνησα και εγώ λίγο support). Δηλαδή είναι να πάω να παίξω με άσχετο στο botlane είναι καλύτερο;

Δημοσ.

Τέτοια αντίδραση βλέπω εγώ και τσατίζομαι. Εγώ παίζω μόνο premade bot γιατί παίζω main adc και το support μου main support (τώρα τελευταία ξεκίνησα και εγώ λίγο support). Δηλαδή είναι να πάω να παίξω με άσχετο στο botlane είναι καλύτερο;

Δεν αναφερθηκα προσωπικα σε καθε premade duo, λεω πολυ απλα οτι τα περισσοτερα premade bot που μου τυχαν ηταν απο trolls εως feeders. Ετυχε κανα 2 φορες και επαιξα με καλους premades, αλλα σε σχεση με οσες φορες μου ετυχε το αναποδο δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ρισκαρω να πεσω σε ξερα επειδη υπαρχουν και λιγα χλωρα, πχ εσυ με τον φιλο σου.

Παντως κατα κανονα, το bot ειναι το πιο "ευαισθητο" lane στα low elo. Ειναι δηλαδη σχεδον βεβαιο οτι το bot της μιας απτις 2 ομαδες θα feedarei γρηγορα αυτο της αλλης. Σπανιοτατα να δω balanced laning και απτις 2 πλευρες. Συνηθως ψαχνονται απτο πρωτο εως το τελευταιο λεπτο του laning για pvp και ετσι καταληγει το 1 bot να feedarεται μεχρι αηδιας και το αλλο να feedαρει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο φιλος απο πανω εχει δικιο.Ολο το match history μου ειναι defeat.Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο.Ενταξει σε 1 απο αυτα ηταν καθαρα καποια missplay δικα μου.Σε ΟΛΑ τα υπολοιπα premade ελληνες premade πολωνοι,premade μογγολοι.Πραγματικα χθες εφτυσα αιμα.Δεν ειναι τυχαιο να με ριχνει απο 96 ποντουςsilver I σε silver II. Πραγματικα αυτο το λαθος που οταν χανω 2-3 παιχνιδια στην σειρα και μετα ξαναπαιζω δεν παιζει να διορθωθει ποτε.

Και το αστειο ειναι οτι σε ολα τα games που ειχαμε premade ΦΥΚΙΑ με κανανε report επειδη τους ελεγα οτι feedarane και σε καποια αλλα το mid ενοχληθηκε λεγοντας οτι αμα ragareis (λεγοντας οτι ο αλλος feedαρει ειναι rage?) τους κανεις να παιζουν χειροτερα.Low self  esteem του λεω?Μ λεει they are like babies.ΤΙ να πεις...

Επεξ/σία από jonakos
Δημοσ.

Για τα gp10. O CCC, η diamond solo streak sona χρησιμοποιούσε 4 seals για να πάει 4gp10 (σχεδόν ένα item). Sona!! Είναι που είναι minion με spells. Το δοκίμασα και γω σε ένα page και τα 2-3 games που έπαιξα ήταν αρκετά easy mode μιας και ήμουν πιο άνετα και στο πρώτο gp5 (γύρισα σε χρόνο ρεκόρ για το philo) και απο κει και πέρα στα items. Να μου πείτε το 1gp10 θασε σώσει; Idk.

Δημοσ.

Φιλτατε Ορκομπεκρουλιακα.

Για μενα τα κιτρινα armor ειναι must αν θες να tradeαρεις επιθετικα. Αν δεν τα θες και σε βολευει as you wish.

Το αληθινο μου παραπονο ειναι, γιατι δε περνεις τις ρημαδες τις μποτες;

Βtw για ολα τα agressive sup εκει εξω. Το Doran's Shield δουλευει υπερωριες

Δημοσ.

Φιλτατε Ορκομπεκρουλιακα.

Για μενα τα κιτρινα armor ειναι must αν θες να tradeαρεις επιθετικα. Αν δεν τα θες και σε βολευει as you wish.

Το αληθινο μου παραπονο ειναι, γιατι δε περνεις τις ρημαδες τις μποτες;

Βtw για ολα τα agressive sup εκει εξω. Το Doran's Shield δουλευει υπερωριες

Ίσως σε μεγαλύτερα elo να μου χρειαστεί το armor. Βλέποντας και κάνοντας. Προς το παρόν δουλεύει, και όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι "if it ain't broke don't fix it".

Μπότες δεν πέρνω σε janna, γιατί δεν τις χρειάζομαι. movement speed έχει πολύ από μόνη της, CDR φτάνω σχεδόν capped με τα items, και armor mr είμαι Ok. Προτιμώ να βγάλω ενα item από το να πάρω μπότα.

Δημοσ.

Το θεμα ποιο ειναι. Εχεις πολλα % Modifiers για ms. Ξερεις τι κανει καλυτερο τα % modifiers?

Το Flat Bonus! Και τι δινει flat bonus; Nαι καλα σκεφτηκες οι μποτες :D

Also, τι item για 325 που θα σου δωσει περισσοτερα; Στη τελικη μη τις αναβαθμισεις, αλλα οι καλτσες απαιτουνται.

Και τα Armor θα δεις οτι τα χρειαζεσαι αν πετυχεις κανενα draven-caitlyn π ξερουν τι πρεπει να κανουν στο Lane. Κι εκει θα υποφερεις.

Τελος, γενικο τιπ, εχε και μια mastery 1/13/16 αν πετυχεις κανα burst  combo (leona graves πχ).

A κι επισης, αυτο με το δε χρειαζομαι μποτε μ θυμιζει παλιες εποχες που κατι shaco/ww ελεγαν οτι δν

χρειαζονται smite για ζουγκλα. Δεν χρειαζεται να εξηγησω γιατι το βρισκω αστειο ε; ^^

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ποιο ειναι. Εχεις πολλα % Modifiers για ms. Ξερεις τι κανει καλυτερο τα % modifiers?

Also, τι item για 325 που θα σου δωσει περισσοτερα; Στη τελικη μη τις αναβαθμισεις, αλλα οι καλτσες απαιτουνται.

Και τα Armor θα δεις οτι τα χρειαζεσαι αν πετυχεις κανενα draven-caitlyn π ξερουν τι πρεπει να κανουν στο Lane. Κι εκει θα υποφερεις.

Τελος, γενικο τιπ, εχε και μια mastery 1/13/16 αν πετυχεις κανα burst  combo (leona graves πχ).

A κι επισης, αυτο με το δε χρειαζομαι μποτε μ θυμιζει παλιες εποχες που κατι shaco/ww ελεγαν οτι δν

χρειαζονται smite για ζουγκλα. Δεν χρειαζεται να εξηγησω γιατι το βρισκω αστειο ε; ^^

Υπάρχουν ακόμα αυτοί οι WW,Shaco στα νορμάλ που βλέπω να παίζουν παιδιά από τα νετ μου ή στα Bronze V games.

Δημοσ.

αφού δεν θα τις αναβαθμίσει, τι bonus θα πάρει τότε? Σε Janna ούτε εγώ παίρνω μπότες αλλά ούτε πολλοί γνωστοί streamers εφόσον maxάρεις 2ο το W. 

Δημοσ.

To % είναι bonus πάνω στο flat. Το flat ανεβαίνει +25 με boots 1. ??? Profit

@zahariel. To θέμα δεν είναι ότι είναι ακριβές. Είναι ότι πιάνουν ένα slot και όταν είσαι sup ακόμα και 1 σλοτ να έχεις για ένα extra pink ward μπορεί να είναι σωτήριο. Τέσπα, θα το δοκιμάσω και με μπότα να δώ τι λέει :D

Τώρα έσκασα ενα 5ευρω και μαζί με κατι remaining rp ΄πηρα την Nami. Ας δούμε τι ψάρια πιάνει η Nami (pun intended)

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο Sightstone και Solari/Aegis οποτε μια χαρα χωρο εχεις

Philo αν εχεις παρει και wards 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...