sistah Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δείτε match history: http://www.lolking.net/summoner/eune/19528827#history . Ότι lose υπάρχει εκεί είναι επειδή είχαμε τραγικό feeder στο team. (ακόμα και στα Lose αμα δείτε έχω αξιοπρεπέστατα score...) Έχω ερωτευτεί τα Mechanics τις janna. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι από τα πιο χρήσιμα support. Εγω απορω πως δεν σε κοβουν κομματια στο lane με 0 armor στα runes σου. Παρ'ολο που εχεις καλο win streak μαζι της.
hashashin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω απορω πως δεν σε κοβουν κομματια στο lane με 0 armor στα runes σου. Παρ'ολο που εχεις καλο win streak μαζι της. Καιρος ειναι να τυχει σε εναν καλο Draven να μην πιστευει το dmg που θα τρωει. Παντως βλεπω καλα σκορ ακομα και στα χαμενα.
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω απορω πως δεν σε κοβουν κομματια στο lane με 0 armor στα runes σου. Παρ'ολο που εχεις καλο win streak μαζι της. Κοίτα, πρέπει να παίζεις ανάλογα με τα runes που έχεις. Έγώ που δεν έχω armor παίζω παθητικά. Αν είχα armor, θα έκανα πιο πολύ poke. Πάντως τα gp5 runes δεν τα αλλάζω με τίποτα. Βοηθάνε παρα πολυ. Άμα ξέρεις τα όρια του champ σου, είσαι οκ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Και τα health yellows ειναι εξαιρετικα,μερικες φορες καλυτερα απο τα armor [εναντιον καποιων παικτων,burst].
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω προσωπικα αν ειχα Janna απεναντι με 15 armor θα ειχα παρει το lane στο lvl 2 Mην τα κανετε αυτα
nasos o psaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Κοίτα, πρέπει να παίζεις ανάλογα με τα runes που έχεις. Έγώ που δεν έχω armor παίζω παθητικά. Αν είχα armor, θα έκανα πιο πολύ poke. Πάντως τα gp5 runes δεν τα αλλάζω με τίποτα. Βοηθάνε παρα πολυ. Άμα ξέρεις τα όρια του champ σου, είσαι οκ τι poke να κανεις με την janna disengage support ειναι και γιαυτο μαλλον εχει καλο score στο σολο q διορθωνει ηλιθια engage
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εγω προσωπικα αν ειχα Janna απεναντι με 15 armor θα ειχα παρει το lane στο lvl 2 Mην τα κανετε αυτα βασικά νομίζω είναι κοινή λογική ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παίζεις. Για να έχω καλό win streak λογικά κάτι θα κάνω καλά. Τώρα θα μου πείς, είσαι silver I. Δίκιο θα'χεις Btw 18 armor* (0/9/21). Όπως επίσης πρώτο full item solaris. τι poke να κανεις με την janna disengage support ειναι και γιαυτο μαλλον εχει καλο score στο σολο q διορθωνει ηλιθια engage LOL, δεν έχει poke η janna? θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. το τελευταίο με τα ηλίθια engage, δεν το κατάλαβα οφείλω να ομολογήσω.
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν αντιλεγω οτι κανεις καλα και χαιρομαι που καποιος παιζει support και το απολαμβανει Απλα αυτο που θελω να σου πω χωρις καμια κακια , απλα σαν συμβουλη ειναι οτι οταν καποιο AD σε καταλαβει οτι φτανεις στο lane με 18 armor και εισαι μια squishy janna στο lvl 1-2 θα μπει να σε φαει Επειδη βλεπω οτι παιρνεις gp/10 σε item και μαλιστα 2 , εισαι υπερβολικος με τα gp/10 seals Το Shard of True Ice ειναι κακο item btw Επισης προτιμω το 1-13-16 και οχι η Janna δεν εχει καποιο poke εκτος απο τα AA
jonakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Τι ωραια! εκει π αρχιζε να μου δινει 15-20 βαθμους φτανω στους 96 silver 1.Kαι απο εκει σερι losses.Ξανα και ξανα και ξανα.Και σε ολα τα games θα υπηρχε ενα premade duo που λεγανε we are from diamond smurfs και καταληγανε με 2-10 και να μην ξερουνε τιποτα απο possitioning.ΣΗμερα εφαγα καλο troll απο την riot.ΩΡΑΙΑ
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν αντιλεγω οτι κανεις καλα και χαιρομαι που καποιος παιζει support και το απολαμβανει Απλα αυτο που θελω να σου πω χωρις καμια κακια , απλα σαν συμβουλη ειναι οτι οταν καποιο AD σε καταλαβει οτι φτανεις στο lane με 18 armor και εισαι μια squishy janna στο lvl 1-2 θα μπει να σε φαει Επειδη βλεπω οτι παιρνεις gp/10 σε item και μαλιστα 2 , εισαι υπερβολικος με τα gp/10 seals Το Shard of True Ice ειναι κακο item btw Επισης προτιμω το 1-13-16 και οχι η Janna δεν εχει καποιο poke εκτος απο τα AA Δεν είναι εύκολο να φας janna lvl 2 όταν έχει knockup, shield, flash, exhaust. Τα seals δεν θα τα έπερνα αλλά τα είδα σε ενα guide και εν τέλει καλά έκανα και τα πηρα κατα τη γνώμη μου. Το SoTI με ποιά λογική είναι κακό? (δεν το λέω ειρωνικά, ρωτάω σοβαρά). Εγώ όποτε έχω στο team champ με καλό engage (βλέπε malph, heca κλπ κλπ) το παίρνω πρώτο item και πραγματικά βοηθάει πολύ. + το ότι δεν χανεις το passive gp/5 όπως συμβαίνει με τα άλλα upgrades. Τέλος, όταν λεω οτι έχει poke δεν εννοώ ότι έχει το καλύτερο poke από όλα τα support. Για μένα το shield στον εαυτό μου και 1-2 άντε 3 auto attacks είναι καλό poke.
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 8/10 φορές που θα μου τύχει premade bot είναι χαμένο το game γιατί συνήθως ο ένας από τους 2 είναι άσχετος φίλος/γκόμενα του άλλου και έχει μπει για κουβάλημα
sistah Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν είναι εύκολο να φας janna lvl 2 όταν έχει knockup, shield, flash, exhaust. Aμα δεν εχεις flash, στην επομενη εισαι dead. Οπως ειπε και ο Atallos, αμα σε παρει χαμπαρι κανεις, εισαι easy kill.
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δεν είναι εύκολο να φας janna lvl 2 όταν έχει knockup, shield, flash, exhaust. Τα seals δεν θα τα έπερνα αλλά τα είδα σε ενα guide και εν τέλει καλά έκανα και τα πηρα κατα τη γνώμη μου. Το SoTI με ποιά λογική είναι κακό? (δεν το λέω ειρωνικά, ρωτάω σοβαρά). Εγώ όποτε έχω στο team champ με καλό engage (βλέπε malph, heca κλπ κλπ) το παίρνω πρώτο item και πραγματικά βοηθάει πολύ. + το ότι δεν χανεις το passive gp/5 όπως συμβαίνει με τα άλλα upgrades. Τέλος, όταν λεω οτι έχει poke δεν εννοώ ότι έχει το καλύτερο poke από όλα τα support. Για μένα το shield στον εαυτό μου και 1-2 άντε 3 auto attacks είναι καλό poke. Με 550 hp και 20 Armor εισαι 4 hits , αν φας ενα stun εχεις τελειωσει . Κι αν προλαβεις να flashαρεις θα πεθανεις την επομενη φορα Εφοσον παιρνεις Gp/10 σε item τοτε τα seals imo ειναι τεραστια υπερβολη αλλα αφου εσενα σ'αρεσουν παω πασο Το SoTi ειναι κακο για αυτα που δινει και για τα λεφτα που κανει . Δεν βλεπω κανενα λογο στο να το παρεις
leftis95 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Με 550 hp και 20 Armor εισαι 4 hits , αν φας ενα stun εχεις τελειωσει . Κι αν προλαβεις να flashαρεις θα πεθανεις την επομενη φορα Εφοσον παιρνεις Gp/10 σε item τοτε τα seals imo ειναι τεραστια υπερβολη αλλα αφου εσενα σ'αρεσουν παω πασο Το SoTi ειναι κακο για αυτα που δινει και για τα λεφτα που κανει . Δεν βλεπω κανενα λογο στο να το παρεις Δεκτό. Σίγουρα υπάρχουν πιο cost effective items, αλλά όλα έχουν τη χρήση τους. Προστέθηκαν +2 wins σήμερα. Πάμε για 3ο EDIT: +3 wins Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2013 από leftis95
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τι ωραια! εκει π αρχιζε να μου δινει 15-20 βαθμους φτανω στους 96 silver 1.Kαι απο εκει σερι losses.Ξανα και ξανα και ξανα.Και σε ολα τα games θα υπηρχε ενα premade duo που λεγανε we are from diamond smurfs και καταληγανε με 2-10 και να μην ξερουνε τιποτα απο possitioning.ΣΗμερα εφαγα καλο troll απο την riot.ΩΡΑΙΑΣε χαμηλα elo οταν ακους premade κανεις leave στο picking. Αμεσα. Τελευταιο premade bot στο οποιο εκατσα να παιξω ηταν 2 τυποι που πηραν varus-yi στο κραξιμο που φαγαν στο picking λογω yi, λεγανε you will see, we carry, we play good κλπ, και ingame κανανε 2/27 και οι 2 μαζι. Μολις το game ειχε χαθει οριστικα και αμετακλητα και τρωγαν rage, λεγανε ´wait, we are winning now, look´ και γενικως το διασκεδαζαν με την ψυχη του;. Δεν ξαναεκατσα σε game με premades εκτοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις