Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yep εγινε διορθωση αν και με τρολαρει το insomnia

Τα posts που γινονται ειναι reposts , γιατι ειμαι σιγουρος παροτι βαζω τα sites , δεν θα τα δουν αρκετοι

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Just my 2 cents.

Jarvan & Elise είναι επίσης tier 1 junglers imo αν και η Elise γίνεται πολύ συχνά ban, οπότε δεν είναι καλή αρχική επένδυση εάν δεν έχουμε μπόλικα RP/IP.

Δημοσ.

Yep δεν μιλησα για Jungle Tiers αλλα για junglers που ειναι φτηνοι με IP

Ειχα postαρει το Korean Jungle Tier πριν καποιες σελιδες μαζι με αλλες πληροφοριες 

Δημοσ.

Here is Europe! B)

Το είχα φυσικά δει απλά έκανα την επισήμανση κυρίως για τον Jarvan, ο οποίος κάνει ακριβώς fit σε όσα έχεις περιγράψει στο σημερινό post.

Για να μπούμε σε πιο σύνθετα θέματα τώρα... Jungle Udyr με Doran's blade πως τον βλέπεις?

Και εάν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως στο διάτανο παίζουν οι Κορεάτες jungle Elise με Doran's blade και ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από αυτό το build.

Δημοσ.

Here is Europe! B)

Το είχα φυσικά δει απλά έκανα την επισήμανση κυρίως για τον Jarvan, ο οποίος κάνει ακριβώς fit σε όσα έχεις περιγράψει στο σημερινό post.

Για να μπούμε σε πιο σύνθετα θέματα τώρα... Jungle Udyr με Doran's blade πως τον βλέπεις?

Και εάν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως στο διάτανο παίζουν οι Κορεάτες jungle Elise με Doran's blade και ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από αυτό το build.

Δεν ειναι για solo queue imo , υποθετικα πας Dorans και Tiger Stance για τα towers , οπως και για το dueling

Καλο για tower pushing , πιο αργα jungle clears

Οσον αφορα την Elise τωρα 

Η Elise παροτι δεν φαινεται , κανει αρκετο AA dmg . 

Επισης τα spiderlings επωφελουνται νομιζω μονο απο το Armor Penetration ( Φαντασου να επαιρναν και το on hit του Dorans )

So , Dorans Blade + Hybrid Pen Runes + AS steroid απο το W ειναι great για dueling που στο 3,8 patch με ολο το counterjungling που γινεται δεν ειναι δυσκολο να βρεις που ειναι ο αλλος 

Ασε που ριχνεις και τα towers γρηγορα as well

Δημοσ.

Ένα θα σας πώ. Ξεκίνησα να mainάρω support και έχω ξεσκιστεί στα wins. Έχω πάρει 7 wins in a row (που είναι ανύκουστο για μένα) και μπορώ να πώ ότι στα 7 έπαιξα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο. Όχι μόνο στο laning phase, οπού αν το παίξεις καλά ντύνεις το adc σου και ουσιαστικά είναι gg, αλλά και στο mid-late game όπου με τα activated items, CC και auras/buffs μπορείς να γυρίσεις ολόκληρο teamfight. 

Επίσης επειδή τα support είναι ο καρκίνος του Low elo και δεν θέλει κανείς να το παίξει, γλιτώνεις από τρολλ, από ap supports σε στυλ nidalee, lux που δεν αγγίζουν ward ουτε για δείγμα και από πολύ κακα support που απλά προσπαθούν και αποτυγχάνουν.

Έδωσα περίπου 3k ip, πήρα 3 gp5 quints, 9 gp5 seals και αυτό ήταν.

Δείτε match history: http://www.lolking.net/summoner/eune/19528827#history . Ότι lose υπάρχει εκεί είναι επειδή είχαμε τραγικό feeder στο team. (ακόμα και στα Lose αμα δείτε έχω αξιοπρεπέστατα score...)

Έχω ερωτευτεί τα Mechanics τις janna. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι από τα πιο χρήσιμα support.

Δημοσ.

παίδες είμαι silver 1, μέχρι πριν μια βδομαδα που έπαιζα duo rank με ένα φίλο έχανα και έπαιρνα περίπου 15points τώρα όμως που solάρω εκτός ότι με βάζει συνέχεια με gold V, VI μέχρι και Gold II μου δίνει και μου παίρνει 4-7points. Τι σημαίνει αυτό? 

Δημοσ.

παίδες είμαι silver 1, μέχρι πριν μια βδομαδα που έπαιζα duo rank με ένα φίλο έχανα και έπαιρνα περίπου 15points τώρα όμως που solάρω εκτός ότι με βάζει συνέχεια με gold V, VI μέχρι και Gold II μου δίνει και μου παίρνει 4-7points. Τι σημαίνει αυτό? 

έχεις σχετικά χαμηλό MMR και σε τεστάρει ο αλγόριθμος για να σιγουρευτεί ότι είσαι έτοιμος για gold.

Δημοσ.

εγω ειμαι 97 lp bronze i θελω να μπω στο series και κερδισα τωρα ενα και μου εδωσε 1 lp...μου κανει πλακα?ελεος δηλαδη.ενταξει 3-4lp να μου δωσει αλλα 1???

Δημοσ.

@leftis95 , η janna κατα τη γνωμη μου , δεν ειναι all around support

δλδ , προσωπικα πικαρω janna για να σπασω το αντιπαλο cc , ενω εαν εχω εαν team comp με aoe dmg δεν θα την πικαρω

προφανως δε θα κανεις Ulti οταν  πιασετε full combo , αλλα θα προτιμησω να εχω ενα support που θα δωσει κατι παραπανω στο δυνατο μας σημειο.

εξαιρετικο support sto mid + late game...too squishy στο early ειδικα με συγκεκριμενα matchups.

εγω ειμαι 97 lp bronze i θελω να μπω στο series και κερδισα τωρα ενα και μου εδωσε 1 lp...μου κανει πλακα?ελεος δηλαδη.ενταξει 3-4lp να μου δωσει αλλα 1???

στο επομενο η μεθεπομενο θα παρεις μηδεν.:P

Δημοσ.

έχεις σχετικά χαμηλό MMR και σε τεστάρει ο αλγόριθμος για να σιγουρευτεί ότι είσαι έτοιμος για gold.

οκ το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο πιθανών θα γίνεται, και λογικό μπορώ να πω, αλλά γτ με "τεστάρει" τόσο χοντρά. Ναι μεν μου δίνει λίγο αλλά με βάζει με 2-3 tiers πάνω από το δικό μου. 

πόσο θα με τεστάρει δλδ, έχω κάνει ήδη 6 νίκες στα τελευταία 7 παιχνίδια. 

Δημοσ.

Πρακτικά από την στιγμή που αρχίζει αυτό το φαινόμενο γύρω στα 80-90 LP του Division I, το οποίο ονομάζεται "clamping" χρειάζεσαι 5-10 νίκες ακόμα παραπάνω από τις ήττες, ώστε να φτιάξει.

Δημοσ.

Ε διαφέρει αναλόγως το MMR.

Συνέχισε εσύ να έχεις >50% win ratio και θα φτιάξει. Απλά θέλει υπομονή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...