SOADNICK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ρε σεις "δυτικοι" τι παιζει με τα IP boosts? ΠΟΣΑ εχετε? Κοιταζα σημερα το στρουμφακι μου στο west, και βλεπω 21 Wins IP Boost, θυμαμαι ηταν 4 που πηραμε και εμεις στον east, απο αυτα ειχα χαλασει τα 3 στον west (εξου και το 20+1 -που περισευει τωρα-) τα αλλα 20 γιατι τα πηρατε?
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Για tryndamere θα λεγατε solo top ή jungle καλυτερα? Απτην μια σε solo top ειναι αρκετα αδυναμος στην αρχη και παραλληλα κρεμαζεις το team γιατι συνηθως περιμενουν ενα tank κι εσυ παιρνεις καθαροαιμο ad, συνεπως πρεπει να παρει tanky jungler ή support καποιος αλλος. Απτην αλλη σαν jungler ποια ειναι τα μειον του? Εχω εναν γνωστο που ειναι platinum και μου λεει μονο solo top με trynda, αλλα δεν μου εχει λυσει την απορια γιατι οχι jungle. Για να εισαι effective με trynda πρεπει να παιζεις και αναλογα Το οποιο σημαινει farm , farm , farm για να εισαι ενα late game beast και για να εισαι ενα lategame beast θες items Δεν ξερω κατα ποσο μπορεις το κανεις αυτο μεσω του jungle , τα ganks του ειναι lack luster και θα εχεις σχεδον μηδενικο impact στα lanes. Προσωπικα δεν μ'αρεσει , δεν βρισκω κατι χρησιμο στο jungle Top although , μπορεις να κανεις πολλα πραγματα , αν βεβαια παλι παιξεις αναλογα Farm και splitpushing all day Botrk για dueling η Hydra για push μαζι με Stattik Shiv και IE αργοτερα 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 trynda = farm,θελει πολυ φαρμ και ακριβα item για να ειναι καλος στο παιχνιδι[οπως και τα ad carry].Infinity bloothrister ειναι πανακριβα item και δεν μπορεις να τα βγαλεις μεσα απο το jungle εκτος και αν παρεις ολα τα κιλλ.
ssns Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν παιζετε καθολου ο pantheon στα lcs?Τοσο αδυναμος ειναι?
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν παιζετε καθολου ο pantheon στα lcs?Τοσο αδυναμος ειναι? Κακο late game 0 flexibility σε item paths , αν δεν βγαλεις dmg δεν κανεις τιποτα . Αν παλι βγαλεις dmg , θα προλαβεις να το κανεις? Το laning phase του ειναι μια χαρα , τα teamfights του παλι ειναι πολυ πολυ ασχημα και αν δεν κανεις snowball στο lane ειναι ακομα πιο ασχημα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γιατι δεν παιζετε καθολου ο pantheon στα lcs?Τοσο αδυναμος ειναι?Δεν ξερω για τα lcs, αλλα επειδη εχω παιξει αρκετα pantheon σε ranked-normals, mid προς end game ειναι αρκετα αδυναμος εκτος αν εχει προλαβει να feedaριστει. Και παραλληλα δεν κανει καμια δουλεια καλα σε εκεινα τα stage του game. Ουτε τανκ ειναι, ουτε range εχει για τα team fights, ουτε και σαν melee κανει ιδιαιτερο dmg. Ειναι ενας πολυ καλος laner, μετα ομως μετρια πραγματα. Επισης δεν εχει escape skill, συνεπως σε teamfight που δεν κερδιζει η ομαδα σου εισαι 100% πεθαμενος, δεν υπαρχει διαφυγη. Κανει sense στο παιχνιδι μονο αν κερδισει κατα κρατος το lane του απο νωρις-νωρις (να κατεβασει turret) και εχει περιθωρια για ganks σε αλλα lanes με το ulti, αλλιως βραστα.
ssns Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καταλαβα και το βλεπω και εγω στα games μου!!Πολυ καλος στο lane αλλα πρεπει να feedαριστει!Θα ηθελα πολυ ομως να δω να τον pickάρει καποιος σε τετοιο επιπεδο!
nasos o psaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 ο πανθεον ειναι να τον παρει ενας diamond για να ανεβασει ενα smurf account αυτο
TheOneGandalf Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μόλις έχασα το 2ο game promo για gold. Και μάλιστα εξαιτίας jungler tryndamere. Ήτανε το απόλυτο μηδενικό στο game. Αχ αυτός ο champ, όποτε τον βλέπω στο team μου με πιάνει ενα κόμπος στο στομάχι xD.Έχω ακούσει οτι πολλοί κάνουν carry το game με trynd σε high elo, εγώ δυστυχώς δεν έχω ευτυχήσει ποτέ μέχρι στιγμής να δω καλό trynd..
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εμένα μόλις με έκανε carry lux supp..στο πιάτο μου τα έδινε τα kills Βέβαια όταν φύγαμε από το lane φάνηκε πόσο χάλια adc παίζω...το χειρότερό μου
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Random tip of the day # 24Μιας και αρκετοι απο οτι εχω καταλαβει δεν το τιμανε το jungle , παμε να δουμε ενα informational post για το πως μπορουμε να κανουμε jungling οταν εχουμε μικρο budget . Λιγα πραγματα που δεν κοστιζουν πολλα Ip για effective junglingΤι θα χρειαστουμε Μια rune page 2 mastery pages 1350 IP Motivation 1) Διαλεγοντας ChampionΔιαθετουμε 1350 Ip και θελουμε να αγορασουμε εναν jungler . Εχουμε αρκετες και καλες επιλογες μερικες εκ των οποιων : Nunu Amumu Cho’Gath Dr. Mundo Nasus Udyr Διαφορετικα playstyles , διαλεξτε οτι σας αρεσει . Να θυμαστε ομως οτι καλο θα ηταν ειδικα για την αρχη να επιλεξετε κατι που το ξερετε . Αν πατε σε κατι καινουριο ειναι λογικο να μην τα πατε και ιδιαιτερα καλα στην αρχη2) Rune Page Marks: Οι περισσοτεροι junglers scalαρουν ιδιαιτερα καλα με Attack Speed . Ακομα και οι Tanky AP οπως ενας Maokai.Attack speed marks λοιπον Seals: Τα armor seals ειναι must για τα seals ωστε να μην παιρνουμε υπερβολικο dmg απο τα jungle camps Glyphs: Ενα mix απο flat και per lvl magic resistance ωστε να ειμαστε καλυμμενοι για ολοκληρο το game Quintessences: Movement speed quints . Δεν προτιμουνται στα χαμηλα elo αλλα στο παιχνιδι κανουν τρομερη διαφορα . Το μονο μειονεκτημα οτι ειναι ακριβα . Αλλες επιλογες , Health και Armor 3) Mastery PagesH σελιδα για AD JungleH σελιδα για AP JungleΟι junglers που ειπαμε παραπανω εχουν μια χαρα spell damage για μπολικο utility οποτε δεν υπαρχει λογος να παμε 21 στο Offense . Επισης τις περισσοτερες φορες ο ρολος μας θα ειναι να ειμαστε εμεις αυτοι που ξεκιναμε το fight η αυτοι που κανουμε το peel για την υπολοιπη ομαδα και για να τα κανουμε αυτα οι 21 ποντοι στο defense tree ειναι must4) ItemizationΟπως εχουμε ξαναπει το σωστο itemization αναλογα το πως κυλαει ενα παιχνιδι ειναι πολυ βασικοΩς jungler ξεκιναμε με Machete + 5 potsΟταν εχουμε 725 gold γυριζουμε πισω για να κανουμε upgrade το μachete σε spirit stone και να παρουμε και bootsΤο καλυτερο upgrade αυτη τη στιγμη για εναν tanky jungler ειναι το Spirit of the Ancient GolemΣΗΜΕΙΩΣΗΟταν παιρνετε Spirit of the Ancient Golem , ΜΗΝ παιρνετε και mercury threads . Το tenacity ΔΕΝ stackαρει , οποτε προτιμηστε tabis η mobility bootsΑπο εδω και περα , αναλογα με το ποσα gold εχουμε καθε φορα που παμε πισω μπορουμε να παρουμε τα εξηςΑν η αντιπαλη ομαδα εχει αρκετο AoE , μπορουμε να παρουμε Locket of the Iron Solari . Αν τωρα εχουν αρκετο poke η magic damage το Runic Bulwark ειναι must ( Πειτε στο support σας τι θα φτιαξετε για να μην καταληξετε να εχετε 2 Aegis )Το να αγορασετε καποιο απο τα 2 παραπανω items ειναι σχεδον επιτακτικοΑν εχουν αρκετο AP μια καλη επιλογη ειναι το Spirit Visage . Εαν εχουν πιο πολυ AD , προτιμηστε το Randuins OmenΚαθε φορα που κανετε recall , ΚΑΘΕ φορα , αγοραστε ενα ward και κανα 2 pots . Θα σας σωσουν απειρες φορεςAυτο ειναι το core των items που θα χρειαστουμε . Μετα θα πρεπει να αποφασισουμε αν θα παρουμε καποιο item για damage η πιο ακομα πιο πολλα resistancesΕαν καποιος θελει μπορει να φτιαξει ενα ολοκληρωμενο item set5) Συχνα λαθη / Συμβουλες1) /ignore οποιον κανει rage2) Μην χανετε χρονο ασκοπα και μην περιμενετε να κανετε gank μια αιωνιοτητα3) Εαν κανετε gank και μπορειτε να αφησετε το kill στο lane καντε το , αλλα αν υπαρχει εστω κ μια μικρη πιθανοτητα να ξεφυγει ο αντιπαλος τοτε παρτε το kill4 ) Συχνο λαθος . Οταν κανετε clear ενα camp και καποιος κοντας σας θελει βοηθεια , μην περιμενετε να τελειωσετε το camp για να πατε σε βοηθεια . Το τελειωνετε αργοτερα5) Ρωτηστε για το που ειναι τα αντιπαλα wards οσο κανετε clear ενα camp . Το πιο σημαντικο στο jungling ειναι να ειστε time efficient6) Καντε time τα buffs σας και των αντιπαλων , αν δεν μπορειτε βαλτε ward7) Κρατηστε ενα lane και καντε ΜΟΝΟ last hit οταν καποιος ally σας κανει recall . Αντιθετα οταν παρετε ενα kill σε ενα lane μην φυγετε χωρις να κανετε push το lane μεχρι το tower8) Buy wards , place wards Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2013 από Atallos1 4
Alchemist` Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Atalle, το να βγεί δεύτερο sightstone στην ομάδα από τον Jungler πως σου φαίνεται σαν τακτική? Το κάνω σχεδόν πάντα όταν έχω tanky champ για ζούνγκλερ...
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αν παιρνεις 1 ward καθε φορα που θα backαρεις δεν θα σου χρειαστει Εκτος αν εισαι Lee Sin
Ακραίος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ωραίο το ποστ σου Attalos το διάβασα και στο how2jungle.net που το είχες βάλει χθες. Ένα μικρό λαθάκι,έβαλες 2 φορές το ίδιο Rune Page.
Προτεινόμενες αναρτήσεις