Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 +30 μου δινει στο silver III. Με βλεπω συντομα Silver II.. Και το ελεγα μεσα μου ειναι ειμαι για gold.. Απλα ηταν να φυγω απο το bronze επιπεδο.. πλεον παιζω blitz,thresh supp / nautilus,eve jungler / warwick top
hyperionthetitan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 εγω περιφέρομαι μεταξυ silver 2-4. τωρα ειμαι για promotion last match για silver 3. λογο δουλεια δεν εχω χρονο κ εχω χάσει λιγο τη φορμα κ επεσα αβέρτα τις τελευταίες μέρες. εγω main εχω: thresh, nami - supp ryze - mid maokai, lee sin - jng mf - adc irelia. kha zix - top main λεω top - jng αλλα αν τυχει θα παρω αυτα που λεω πανω
Ultron Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 +30 μου δινει στο silver III. Με βλεπω συντομα Silver II.. Και το ελεγα μεσα μου ειναι ειμαι για gold.. Απλα ηταν να φυγω απο το bronze επιπεδο.. πλεον παιζω blitz,thresh supp / nautilus,eve jungler / warwick top θα σου πρότεινα να μην παιζεις ww top και γενικα ww,ο ww einai "lone" char κανεις μια ulti και μετα εισαι "useless", τοσα op champs εχει.Πιστευω αν δοκιμασεις κατι αλλο θα σου βγει καλυτερα.... βεβαια ειναι και το πως παιζεις αν παιζεις καλα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα! απλα θα προτιμουσα καποιον champ που εχει περισσοτερο CC και πιο "μαζικο" βλεπε cho,atrox,shen,signed.
d3monhunter Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, παίζω LoL καιρό τώρα και θα έλεγα ότι είμαι μέτριος παίχτης. Θέλω να ξεκινήσω ranked αλλά από την μια δεν έχω ξεκλειδώσει πολλούς champs ακόμη και από την άλλη θέλω να δω και άλλα πράγματα ακόμα. Καμία συμβουλή γενικη θέλω απο σας πάνω στα ranked games μιας και από ότι διαβάζω αρκετοί είστε silver κτλπ ευχαριστώ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν εχεις να φοβηθεις κατι,παιξε να βαλεις εμπειριες .Ανα ξεκινησεις τωρα λογικα θα εισαι σαν τους αλλους bronze,Οποτε προετοιμασου για τραγικα παιχνιδια και ηττες.
Manos112 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, παίζω LoL καιρό τώρα και θα έλεγα ότι είμαι μέτριος παίχτης. Θέλω να ξεκινήσω ranked αλλά από την μια δεν έχω ξεκλειδώσει πολλούς champs ακόμη και από την άλλη θέλω να δω και άλλα πράγματα ακόμα. Καμία συμβουλή γενικη θέλω απο σας πάνω στα ranked games μιας και από ότι διαβάζω αρκετοί είστε silver κτλπ ευχαριστώ Ε να ξέρεις, νέυρα πολλά νεύρα αν ξεκινήσεις ranked...
jonakos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 επιτελους πηγα χθες silver 1 μετα απο 7-8 παιχνιδια χθες.απο τις 11 η ωρα μεχρι τις 5 non stop και πριν λιγο π ειπα να μπω το πρωτο μου game στο silver 1 τι να δω?ενα win και μου δινει 6 ποντους!αρ γιου φακιν κιντιν μι?εχω καλο mmr(επιτελους) και γενικα τα stats μου ειναι καλα.ας μου εξηγησει καποιος
Arcanaloth Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 επιτελους πηγα χθες silver 1 μετα απο 7-8 παιχνιδια χθες.απο τις 11 η ωρα μεχρι τις 5 non stop και πριν λιγο π ειπα να μπω το πρωτο μου game στο silver 1 τι να δω? ενα win και μου δινει 6 ποντους!αρ γιου φακιν κιντιν μι? εχω καλο mmr(επιτελους) και γενικα τα stats μου ειναι καλα.ας μου εξηγησει καποιος Όταν πας στο 1ο Division μιας κατηγορίας, ξεκινάει και σου δίνει λίγα LP σε κάθε νίκη γιατί το σύστημα θέλει να σιγουρευτεί ότι αξίζεις να πας στην επόμενη κατηγορία (Gold στην περίπτωση σου), μιας και αν φτάσεις εκεί, μετά δεν πέφτεις πίσω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Όταν πας στο 1ο Division μιας κατηγορίας, ξεκινάει και σου δίνει λίγα LP σε κάθε νίκη γιατί το σύστημα θέλει να σιγουρευτεί ότι αξίζεις να πας στην επόμενη κατηγορία (Gold στην περίπτωση σου), μιας και αν φτάσεις εκεί, μετά δεν πέφτεις πίσω. Δεν παιζει αυτο,απλα επαιξε με παικτες με χαμηλο mmr και του εδωσε τοσα.Εχω ξεκινησει πολλα div και μου εχει δωσει και 35 points πρωτη νικη
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Actually ισχυει αυτο που λεει ο Arcanaloth , ειδικα οταν εισαι πολυ κοντα στα promo matches , δηλαδη 85 LP + Εκτος κι αν εχεις πολυ καλο mmr ωστε να μην σε επηρεαζει
kuzko21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) σε ενα account bronze 1 , 95 Lp , για 3 wins μου εδωσε 0LP (μηδεν!) απλα δεν εχεις καλο mmr προφανως. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2013 από kuzko21
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ενδιαφερον νεο site/blog με ωραια αρθρα για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα Cloth5.com Οπως και το how2jungle.net για βασικα πραγματα γυρω απο το jungling ( Υπαρχει και stream απο τον editor του site που βλεπει replays απο junglers και επισημαινει καποια λαθη στον EUW )
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Για tryndamere θα λεγατε solo top ή jungle καλυτερα? Απτην μια σε solo top ειναι αρκετα αδυναμος στην αρχη και παραλληλα κρεμαζεις το team γιατι συνηθως περιμενουν ενα tank κι εσυ παιρνεις καθαροαιμο ad, συνεπως πρεπει να παρει tanky jungler ή support καποιος αλλος. Απτην αλλη σαν jungler ποια ειναι τα μειον του? Εχω εναν γνωστο που ειναι platinum και μου λεει μονο solo top με trynda, αλλα δεν μου εχει λυσει την απορια γιατι οχι jungle.
Προτεινόμενες αναρτήσεις