Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@jonakos έχεις λάθος αντίληψη

εδώ πιστεύω πάει πολύ καλά αυτό το πολύ γνωστό ρητό

αν δεν παίξεις κάθε παίκτη και κάθε θέση μην περιμένεις να γίνεις καλύτερος. Δεν χρειάζετε να εξηγήσω κάτι περισσότερο πιστέυω. Τα λέει όλα από πάνω.

Και η αντίληψη όλοι είναι βλάκες μόνο εγώ ξέρω να παίζω είναι επίσης λάθος ( ακόμα κ δεν αν απέχει πολύ από την πραγματικότητα )

επίσης παίξε καλό support και θας δεις πως κάνεις carry game. Σε όλο το game όχι μόνο στην αρχή. Πριν μερικές σελίδες ένα παιδί είχε ποστάρει ένα account που είχε φτάσει platinum/diamond δεν θυμάμαι, μόνο με support και τίποτα άλλο. Ψάξε κ θα το βρεις.

επιπλέον αυτό το build στην diana δεν έχω δει παρόμοιο. as/hybrid diana έφτιαχνες? (δεν το κατακρίνω απλά αναρωτιέμαι)

αυτη μαλιστα ειναι συμβουλη και την δεχομαι ευχαριστως.Θα ηθελα να παιζω support αλλα απ οτι ξερω μεχρι στιγμης τα μονα που πηγα ειναι nida/lux.Και αυτο με την προοπτικη να παω ap-ap bruiser οπως ειπα προηγουμενως αμα δεν νιωθει το adc μου.Πχ θα ηθελα να ξερω μαματη leona και σκεφτομαι να την αγορασω.Αυτη μπορω πως κανει carry με ενα 4 man stun.Ετσι μ φενεται τουλαχιστον απο οσο εχω δει.Δεν εχω θεμα με τον ρολο του support(soraka,sona) αλλα δεν μπορεις να κανεις το ιδιο carry οπως πχ με jayce imo.

Το συγκεκριμενο build μου ηρθε τελειως φλασια και παρατηρησα οτι εχει πολυ consistent damage ενω το κλασικο ap βασιζεται στο burst.Απλο testing ηταν γιατι μπηκαμε με φιλαρακια και λεω δεν μαμιεται ας παω μπασταρδο-build.To damage αυτο δεν το εχω δει απο ap diana.Test it yourself.

Δημοσ.

Ο Lucian εν τω μεταξυ ειχε ποσταριστει στο reddit νομιζω, πριν απο τον Aatrox.

Για Adc μου κανει και η αληθεια ειναι οτι αν εξαιρεσουμε την Quinn εχουν πολυ καιρο να βγαλουν.

@Jonakos

Βγαλε και μαθε Thresh οσο εισαι silver που δεν ειναι και perma banned.

Fun to play και μεγαλο impact και στο lane και στο tf.

Δημοσ.

για μενα αυτο που εχει καιρο να βγει ειναι ενα tank.Ουτε καν θυμαμαι ποιος ηταν ο τελευταιος που βγαλανε.

Αμα το wits end το χρησιμοποιησεις για το γενικοτερο κιτ της shyvana ok.Αλλα αμα ειναι να το βγαλεις μονο και μονο για το sunfire δεν λεει καθως θα κανει cap στα 40 magic damage per sec.

Δημοσ.

Champions οπως ο Brand βασιζονται στο να κανουν combo σε specific targets και αυτο competitively ειναι δυσκολο 

Επισης , το ult του σαφως μπορει να αλλαξει ενα teamfight αλλα μπορει να ειναι και μια αποτυχια και σε συνδυασμο με το παραπανω τον καθιστα out of meta

Also , 0 mobility , utility και escapes 

Οποτε δυσκολα 

Κατα τα αλλα ομως , ενας Brand με Rylais και Liandrys θα κανει burn καποιον για 21% της current health του και 8% του max hp του με καθε ability ( Τα math ειναι αρκετα πολυπλοκα και ισως ειναι λαθος αλλα still )

Shitloads of dmg

Γενικα το Liandrys + Rylais κανει απειρο dmg , ειδικα απο Cassio , Malzahar , Brand πχ

Επισης θελω να δοκιμασω το Sunfire + Wits End σε magic dmg dealing champs οπως μια Shyvanah top

εχω δοκιμασει ww ετσι.Απλα πεφτουν κομματια απο το health bar χωρις να κανεις και τιποτα ιδαιτερο.

Δημοσ.

εχω δοκιμασει ww ετσι.Απλα πεφτουν κομματια απο το health bar χωρις να κανεις και τιποτα ιδαιτερο.

η ulty του ww ειναι magic damge που υπολογιζεται βαση του ad σου?αυτο δεν το εχω καταλαβει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η ulty του ww ειναι magic damge που υπολογιζεται βαση του ad σου?αυτο δεν το εχω καταλαβει...

Η ulti του κανει 5 hits, καθενα απο αυτα κανει magic damage(+ad ratio) και επισης physical damage +applies on hit effects+ 30% lifesteal+max stacks του passive.. Eνα κοκτειλ damage :P

To twitch.tv εχει προβληματα; Αυτη τη στιγμη μπορω να μπω μονο με chrome, ενω στον firefox 22 δεν ανοιγει ουτε το stream ουτε το chat.

Edit: Εστρωσε ο firefox με update του add-on foxyproxy

Επεξ/σία από bele
Δημοσ.

Η ulti του κανει 5 hits, καθενα απο αυτα κανει magic damage(+ad ratio) και επισης physical damage +applies on hit effects+ 30% lifesteal+max stacks του passive.. Eνα κοκτειλ damage :P

To twitch.tv εχει προβληματα; Αυτη τη στιγμη μπορω να μπω μονο με chrome, ενω στον firefox 22 δεν ανοιγει ουτε το stream ουτε το chat.

Edit: Εστρωσε ο firefox με update του add-on foxyproxy

jesus christ.thats why they buy wits end.

εχω να τον δοκιμασω απο s1.old times

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσει γιατι το 1v1 με τον λυκο ειναι τρομος αν ο αντιπαλος δεν εχει hard cc αλλα εχω καιρο να παιξω σε 5v5. To jungle του εχει πεσει παρα πολυ και θα τον δεις να παιζεται μονο απο κανα vman7 γιατι οπως υποστηριζει το q του με το % life damage ειναι too strong στο season 3 οπου το hp stacking παει συννεφο

Δημοσ.

Edit:ξερω τα βασικα. καλυτερα να φανταστω?

2ο edit:

holy asians

Πως γινεται να εχει η cait 400 creeps σε 40 λεπτα; Ακομα κα εαν σκοτωνε ολα τα creeps του wave της, δε βγαινουν οι αριθμοι..

Δημοσ.

Του lane της εννοεις μαλλον 

Οταν το παιχνιδι φτανει 40 λεπτα και παραπανω δεν farmαρεις μονο το lane σου , σε αυτο το επιπεδοι οι ομαδες επιλεγουν σε ποιον δινουν το farm τους

Για αυτο ολα ειναι στην Cait , ενω οι υπολοιποι ειναι πολυ πισω

Επισης οταν ο αντιπαλος σου εχει φαει τα inhibs , τοτε αυτοματα εχεις πιο πολυ farm

Δημοσ.

Πως γινεται να εχει η cait 400 creeps σε 40 λεπτα; Ακομα κα εαν σκοτωνε ολα τα creeps του wave της, δε βγαινουν οι αριθμοι..

αυτο που ειπε ο ατταλος

plus

asians.jpg

Δημοσ.

Βέβαι το συγκεκριμένο chart δεν λογίζει ότι mid-late game οι ομάδες δίνουν στους παίχτες που θέλουν το farm από τα empty lanes.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...