Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Actually το support κερδιζει το bot lane pretty much

Κατα τα αλλα Lucian incoming

SGL_thumb.jpg

original.jpg

Εγω μιλησα για το γενικοτερο impact στο game οχι laning phase.To να εισαι καλο support σπανιο πραγμα.

Tell us more!adc top laner?ap-ad?ASAP!

Δημοσ.

τι εννοεις μην παιζω adc αμα δεν εχω παιξει support.1)Το θεωρω πολυ πιο fun και πολυ πιο βασικο μετα το early-mid game.2)Ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει να μαθω να παιζω support απο την στιγμη που δεν κανει carry.3)Δυο χαρακτηρες παιζω ως support και αυτο με την προοπτικη να παω ap αμα εχω τσουρεκι adc.Δεν υπαρχει κανονας τετοιος

1)το impact κατα τη γνωμη μου που εχει το adc στο early game ειναι πολυ μικρο (με δυο τρεις εξαιρεσεις) μιας και δεν ειναι caster.

2)μεγαλυτερη βλακεια ever , το support μπορει να κερδισει το Lane πιο ευκολα απο οτι μπορει ενα adc

3)ασχημη τακτικη γιατι χανεις και auras , και engage/disengage mechs , defensive items 

4)ο κανονας λεει οτι εφοσον δεν εχεις ιδεα τι κανει το support (το δευτερο ατομο που εχεις μαζι σου στο lane(!!)) τοτε ναι , δεν θα μαθεις ποτε να παιζεις σωστο adc γιατι δεν θα ξεχωριζεις τα βασικα plays.

το προβλημα γενικα ειναι οτι ακομα και στο game πρεπει να την εχουμε μεγαλυτερη απ οτι φαινεται.

εαν δεν ικανοποιησουμε το εγω μας βγαινοντας με τα περισσοτερα Kills δεν.

no offence Ε!

• Like 4
Δημοσ.

1)το impact κατα της γνωμη μου που εχει το adc στο early game ειναι πολυ μικρο (με δυο τρεις εξαιρεσεις) μιας και δεν ειναι caster.

2)μεγαλυτερη βλακεια ever , το support μπορει να κερδισει το Lane πιο ευκολα απο οτι μπορει ενα adc (μιλαμε για το lane)

3)ασχημη τακτικη γιατι χανεις και auras , και engage/disengage mechs , defensive items 

4)ο κανονας λεει οτι εφοσον δεν εχεις ιδεα τι κανει το support (το δευτερο ατομο που εχεις μαζι σου στο lane(!!)) τοτε ναι , δεν θα μαθεις ποτε να παιζεις σωστο adc γιατι δεν θα ξεχωριζεις τα βασικα plays.

το προβλημα γενικα ειναι οτι ακομα και στο game πρεπει να την εχουμε μεγαλυτερη απ οτι φαινεται.

εαν δεν ικανοποιησουμε το εγω μας βγαινοντας με τα περισσοτερα Kills δεν.

φιλε μ συγγνωμη αλλα λες οτι να ναι.Η μεγαλυτερη βλακεια που ειπα ειναι οτι το support δεν κανει carry το game?ειπα εγω οτι εχει impact στο early game to adc?Νομιζεις οτι δεν ξερω τα skills των support που ειναι μαζι μου?Ειπα οτι με νοιαζουνε τα kills?Ως solo top εχω καταληξει με 5-4-20 μονο και μονο για να ντυθει το adc.Τελειωνω game με lee sin 1-2-37.Δεν νομιζω να υφισταται αυτο που λες

Laning phase βασιζεται στο support.Αργοτερα ο ρολος του ειναι σημαντικος αλλα οχι οσο στην αρχη.Αυτο φυσικα αλλαζει και με τον τροπο που παιζεις.

Αμα ειναι να συμπληρωσεις κατι καινουργιο το οποιο δεν εχω αντιληφθει καντο.Αλλιως μην αναμασας τα ιδια πραγματα,πραγματα τα οποια ξερω η να αλλαζεις τα λεγομενα μου.Αυτο που ο κοσμος δεν διαβαζει πρωτου να απαντησει δεν θα αλλαξει.Μην βιαζεσαι να απαντησεις μονο και μονο για να προσπαθησεις να βγεις σωστος.Aυτο ειναι το προβλημα :)

Δημοσ.

Παιδια, χθες επαιζα με brand με καποιους αλλους insomniacs, και συνειδητοποιησα οτι τωρα τελευταια ειναι πολυ underplayed, και ειδικα στα τουρνουα δεν τον βλεπεις ποτε, γιατι ετσι?

Δημοσ.

Παιδια, χθες επαιζα με brand με καποιους αλλους insomniacs, και συνειδητοποιησα οτι τωρα τελευταια ειναι πολυ underplayed, και ειδικα στα τουρνουα δεν τον βλεπεις ποτε, γιατι ετσι?

Champions οπως ο Brand βασιζονται στο να κανουν combo σε specific targets και αυτο competitively ειναι δυσκολο 

Επισης , το ult του σαφως μπορει να αλλαξει ενα teamfight αλλα μπορει να ειναι και μια αποτυχια και σε συνδυασμο με το παραπανω τον καθιστα out of meta

Also , 0 mobility , utility και escapes 

Οποτε δυσκολα 

Κατα τα αλλα ομως , ενας Brand με Rylais και Liandrys θα κανει burn καποιον για 21% της current health του και 8% του max hp του με καθε ability ( Τα math ειναι αρκετα πολυπλοκα και ισως ειναι λαθος αλλα still )

Shitloads of dmg

Γενικα το Liandrys + Rylais κανει απειρο dmg , ειδικα απο Cassio , Malzahar , Brand πχ

Επισης θελω να δοκιμασω το Sunfire + Wits End σε magic dmg dealing champs οπως μια Shyvanah top

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μ συγγνωμη αλλα λες οτι να ναι.Η μεγαλυτερη βλακεια που ειπα ειναι οτι το support δεν κανει carry το game?ειπα εγω οτι εχει impact στο early game to adc?Νομιζεις οτι δεν ξερω τα skills των support που ειναι μαζι μου?Ειπα οτι με νοιαζουνε τα kills?Ως solo top εχω καταληξει με 5-4-20 μονο και μονο για να ντυθει το adc.Τελειωνω game με lee sin 1-2-37.Δεν νομιζω να υφισταται αυτο που λες

Laning phase βασιζεται στο support.Αργοτερα ο ρολος του ειναι σημαντικος αλλα οχι οσο στην αρχη.Αυτο φυσικα αλλαζει και με τον τροπο που παιζεις.

Αμα ειναι να συμπληρωσεις κατι καινουργιο το οποιο δεν εχω αντιληφθει καντο.Αλλιως μην αναμασας τα ιδια πραγματα,πραγματα τα οποια ξερω η να αλλαζεις τα λεγομενα μου.Αυτο που ο κοσμος δεν διαβαζει πρωτου να απαντησει δεν θα αλλαξει.Μην βιαζεσαι να απαντησεις μονο και μονο για να προσπαθησεις να βγεις σωστος.Aυτο ειναι το προβλημα :)

δεν αναμασηθηκε τιποτα καθε ποστ ηταν απαντηση στο προηγουμενο σου.

δεν παιζεις support αλλα ξερεις ποτε θα κανεις harass , ξερεις ποτε μπορεις να κανεις μαζι του zone , ξερεις ποια skills/spells εχει διαθεσημα και ποτε.

πατησες και ειδες τα wards που εχει πανω του ωστε να pusharεις η οχι το lane.

δυσκολο γιατι οπως παραπονιεσαι για supports που δεν ειναι καλα το ιδιο και περισσοτερο ισχυει για adcs.

καλως-κακως παιζοντας support βλεπεις το lane/map εντελως διαφορετικα. ολο αυτο σε βοηθαει να εχεις αθελα σου εντελως διαφορετικο map awereness και positioning ως adc.

τωρα ολα αυτα αδιαφορο μου ειναι εαν προκειται να τα ακολουθησεις , ζητησες καποια συμβουλη και σου τονισα κατι που κανει μπαμ...

για την ιστορια , 1 ward , και ενα hook κερδιζουν 1 game.

α edit:και το 1-2-37 παλι προβληματικο ειναι as jungler/top

Δημοσ.

δεν αναμασηθηκε τιποτα καθε ποστ ηταν απαντηση στο προηγουμενο σου.

δεν παιζεις support αλλα ξερεις ποτε θα κανεις harass , ξερεις ποτε μπορεις να κανεις μαζι του zone , ξερεις ποια skills/spells εχει διαθεσημα και ποτε.

πατησες και ειδες τα wards που εχει πανω του ωστε να pusharεις η οχι το lane.

δυσκολο γιατι οπως παραπονιεσαι για supports που δεν ειναι καλα το ιδιο και περισσοτερο ισχυει για adcs.

καλως-κακως παιζοντας support βλεπεις το lane/map εντελως διαφορετικα. ολο αυτο σε βοηθαει να εχεις αθελα σου εντελως διαφορετικο map awereness και positioning.

τωρα ολα αυτα αδιαφορο μου ειναι εαν προκειται να τα ακολουθησεις , ζητησες καποια συμβουλη και σου τονισα κατι που κανει μπαμ...

για την ιστορια , 1 ward , και ενα hook κερδιζουν 1 game.

α edit:και το 1-2-37 παλι προβληματικο ειναι as jungler/top

1 ward 1 hook....one game...will be thresh the next bruce willis?

Κοιτα περα απο τον χαβαλε σου ειπα οτι ξερω οτι εχει σχεση με το supporting μονο που εγω δεν παιζω.Θα αγορασω leona ομως.Ειναι αναλογα και το playstyle του καθενος.

Καθολου.Εδωσα στην πιατελα ΟΛΑ τα kills.Απλα επελεξα να το κανω.Αμα θελεις να διορθωσεις το καθε τι που λεω feel free to do it.Δεν εχω θεμα.

Επισης ad nami δουλευει(περιμενω διορθωση)

Εγω ξερω ενα πραγμα.Δεν παει να πας ap garen με seraphs,rabbadons,nashors tooth(Ο ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ....) το θεμα ειναι να ριξεις το nexus.Εδω βλεπω κατι ad gragas jungle (trolling επειδη δεν πηρε το mid ) και να το περνουμε 

Δημοσ.

Αυτή η τα ξέρω όλα νοοτροπία θα σας φάει.

Edit:ξερω τα βασικα. καλυτερα να φανταστω?

2ο edit:

holy asians

Δημοσ.

@jonakos έχεις λάθος αντίληψη

εδώ πιστεύω πάει πολύ καλά αυτό το πολύ γνωστό ρητό

“If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself,
you will succumb in every battle”
―Sun Tzu , Art of War

αν δεν παίξεις κάθε παίκτη και κάθε θέση μην περιμένεις να γίνεις καλύτερος. Δεν χρειάζετε να εξηγήσω κάτι περισσότερο πιστέυω. Τα λέει όλα από πάνω.

Και η αντίληψη όλοι είναι βλάκες μόνο εγώ ξέρω να παίζω είναι επίσης λάθος ( ακόμα κ δεν αν απέχει πολύ από την πραγματικότητα )

επίσης παίξε καλό support και θας δεις πως κάνεις carry game. Σε όλο το game όχι μόνο στην αρχή. Πριν μερικές σελίδες ένα παιδί είχε ποστάρει ένα account που είχε φτάσει platinum/diamond δεν θυμάμαι, μόνο με support και τίποτα άλλο. Ψάξε κ θα το βρεις.

επιπλέον αυτό το build στην diana δεν έχω δει παρόμοιο. as/hybrid diana έφτιαχνες? (δεν το κατακρίνω απλά αναρωτιέμαι)

• Like 1
Δημοσ.

Επισης θελω να δοκιμασω το Sunfire + Wits End σε magic dmg dealing champs οπως μια Shyvanah top

σε καποιο stream πριν λιγο καιρο επαιζαν sunfire , wits end + magic pen runes shyvanah top. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...