SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εμένα δεν ξέρω τι έπαθε από χτες. Ενώ δείχνει ότι δεν έχω lag, κάθε 15" σταματάνε τα πάντα γύρω μου και μπορώ να κουνήσω μόνο τον champion μου, ενώ minions, υπόλοιποι champions και turrets είναι χωρίς names/health bars από πάνω τους. Μετά από λίγο μου δείχνει σε fast forward το τι έγινε αυτά τα δευτερόλεπτα που κόλλησε. Συνήθως μου πετάει το "attempting to reconnect", μερικές φορές τα καταφέρνει και με βγάζει στην βάση lvl 1 και χωρίς items. Γενικά, ένα μάτσο χάλια, εννοείται ότι δεν γίνεται να παίξω έτσι. Τρελό κόλλημα τρώει στα teamfights και όταν χρησιμοποιείς smart cast στα skill shots, εκεί ξεκινάει το κακό. Repair έκανα, re-install έκανα, update drivers, update adobe air, 1002 λύσεις που διάβασα δεξιά και αριστερά και λύση δεν βρέθηκε. Έχει ξενερώσει η ζωή μου. Το εχω και εγω αυτο το προβλημα,δεν φταις εσυ,θα φτιαξει μετα απο κανα Patch μαλλον.Εγω περιμενω το ban μου μετα απο τοσα leave.
Ακραίος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Και σε εμένα τα ίδια έκανε εχθές το βράδυ και νόμιζα φταίει το internet παρόλο και mozilla κτλπ άνοιγε κανονικά και πήρα τον OTE lol.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αυτό που λες Arcanaloth το κάνει και σε μένα, όχι όμως για αρκετή ώρα.Χθες ειδικά ήταν αρκετά συχνό φαινόμενο για 0,2-0,3 του δευτερολέπτου κάθε φορά.Υποθέτω το τελευταίο patch μάλλον δεν ήταν patch...
@_zerocool Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βάτλε και μένα στην λίστα. Έχετε ΟΤΕ; Μια λύση πάντος είναι το reconnect, μετά από δυο τρεις φορές ξεκολλάει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ναι οταν εχεις χασει ενα 5λεπτο και ολο το team σου λεει report him.Το γαματο ειναι οτι προσπαθουν να σου σπασουν και τα νευρα λεγοντανας "report him ,he lost lane vs brand ,6 lvl behind"οταν εσυ εισαι dc.Του σπας το πληκτρολογιο στο κεφαλι ή οχι?
Tobajara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Παιδιά μου συνέβη κι εμένα αρκετές φορές κάτι τέτοιο αλλά σε ήπια μορφή. Για ένα δευτερόλεπτο δε μπορούσα να κουνηθώ και μετά επανερχόμουν. Νόμιζα είχε πρόβλημα το ποντίκι. Δεν εμφανιζόταν reconnect ή κάτι παρόμοιο. Μήπως να κάνουμε ομαδικές διακοπούλες καλύτερα?
Bigi444444 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ναι οταν εχεις χασει ενα 5λεπτο και ολο το team σου λεει report him.Το γαματο ειναι οτι προσπαθουν να σου σπασουν και τα νευρα λεγοντανας "report him ,he lost lane vs brand ,6 lvl behind"οταν εσυ εισαι dc.Του σπας το πληκτρολογιο στο κεφαλι ή οχι? Α εμένα πάλι ποτέ κανένας δεν είπε τίποτα, εντυπωσιακό τω όντι.Η πλάκα είναι ότι σε ένα παιχνίδι μάλιστα (σε αυτό που 6 φορές συνεχόμενα μου έριξε ctd) εγώ μπήκα σε κάποια φάση 2 lvl και οι υπόλοιποι ήταν 12+ και υπήρχαν και πιθανότητες να το παίρνανε 4v5 οι δικοί μου.Τελικά όμως το χάσαμε.Πιστεύω πως έστω και 5 λεπτά να με είχε κρατήσει στο παιχνίδι θα το κερδίζαμε.
ssns Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μαλλον θα σταματησω να παιζω ranked για μερικες ημερες γτ πραγματικα δεν αξιζω να παιζω με τετοια κατακαθια οπως στα σημερινα games.Ειδικα οταν πηγαινει o silver iii και μου φερνει premade bronze iv που δεν ξερει να παιζει κιολας.Νταξει ας το αφησουμε γτ θα χαλασουμε και mmr με τις μαλακιες.
sistah Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 @ Τhe Midget KingΔεν χρειαζεται να βγαζεις zeal μετα το ΒoTRKοταν εχεις ενα B.F να καθεται το οποιο θα μπορουσες να το κανεις BT ή IE. Δεν "επιτρεπεται" στα 48min να μην εχεις αξιοποιησει το B.F Sword και αντ'αυτου να rusharεις PD και Warmog's
jonakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 @ Τhe Midget King Δεν χρειαζεται να βγαζεις zeal μετα το ΒoTRK οταν εχεις ενα B.F να καθεται το οποιο θα μπορουσες να το κανεις BT ή IE. Δεν "επιτρεπεται" στα 48min να μην εχεις αξιοποιησει το B.F Sword και αντ'αυτου να rusharεις PD και Warmog's δεν επιτρεπεται? εγω μπορω να σου παιξω vayne χωρις καθολου damage (2 pd,zephyr,warmogs,attack speed boots,botrk) και θα σου βγω παλι με θετικο score.για μενα στην vayne πολυ πιο βασικο το attck speed παρα το damage.Δεν σ λεω οτι ειναι απαραιτητα ο σωστος τροπος να παιξεις απλα εγω ετσι ρολαρω.Πχ cait κανω rush ie,botrk-bt Επιτελους μετα απο αρκετες μερουλες silver 3. Βρηκα την μυστικη συνταγη μαγκες!!! Μην μιλατε καθολου στο chat.Οταν λεμε καθολου εννοουμε καθολου.Τιποτα ρε παιδι. Μονο pings.Στην μονη περιπτωση π μιλησα ηταν οταν εβλεπα ατομο π νιωθει και δεν εχει IQ παστιτσιου. Οριστε και το προφιλ μ στο lolking για καποιον π εχει να προτεινει συμβουλες διαφορετικα build κλπ(btw ειμαι ο παλιος papajohnis) http://www.lolking.net/summoner/eune/24119478#profile
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σου λεει οτι δεν επιτρεπεται γιατι εχεις ενα bf και δεν παιρνεις τπτ απο αυτο. χαλασες 1.6 k gold για +45 ad, pretty much nothing δλδ. Επισης warmongs , γιατι? εισαι vayne /adc , θες να μπεις πρωτος στο fight? φανταζομαι οχι. το warmongs το εβγαλες για δυο λογους κατα πασα πιθανοτητα: 1)σε καναν focus με τη γνωστη στρατιγικη , γιουρια (GA) 2)δεν ειχες καλο positioning και τους το εκανες πιο ευκολο , αρα τα hp σου εδιναν περιθωρια να διορθωσεις ενα κακο positioning. εισαι adc , ηθελες το sustain , οκ , kite με τι θα εκανες? οποτε για μενα πολυ καλυτερα ενα mallet (στα + και το Dmg). Και τελος , στα 50 mins , δεν παιζεις vayne με botrk , zephyr , 2PD , Bers boots , warmongs edit και μιας και ειδα το προφιλ σου , ηθελα να πω , μην περιμενετε να μαθετε να παιζετε adc χωρις να εχετε παιξει Support
jonakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Σου λεει οτι δεν επιτρεπεται γιατι εχεις ενα bf και δεν παιρνεις τπτ απο αυτο. χαλασες 1.6 k gold για +45 ad, pretty much nothing δλδ. Επισης warmongs , γιατι? εισαι vayne /adc , θες να μπεις πρωτος στο fight? φανταζομαι οχι. το warmongs το εβγαλες για δυο λογους κατα πασα πιθανοτητα: 1)σε καναν focus με τη γνωστη στρατιγικη , γιουρια (GA) 2)δεν ειχες καλο positioning και τους το εκανες πιο ευκολο , αρα τα hp σου εδιναν περιθωρια να διορθωσεις ενα κακο positioning. εισαι adc , ηθελες το sustain , οκ , kite με τι θα εκανες? οποτε για μενα πολυ καλυτερα ενα mallet (στα + και το Dmg). Και τελος , στα 50 mins , δεν παιζεις vayne με botrk , zephyr , 2PD. και το 1 και το 2 μαζι. δεν ειπα οτι παιζεις με αυτα τα items στα 50 mins αλλα οτι ο καθενας λειτουργει αλλιως.Ποτε δεν θα επαιζα με αυτα τα items απλα ηθελα να τονισω ποσο βασικο ειναι το attack speed στην vayn συν του οτι ακομη και με αυτα τα items να επαιζα θα τα πηγαινα αξιοπρεπεστατα.το warmogs ηταν το last item που εβγαλα.Ωραιες εναλλακτικες ειναι mallet,randuins,banshees.το ign σου?(δεν ξερω αμα σε εχω)
Atallos1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Βασικο ειναι και δεν ειναι σαν τα αλλα AD γιατι εχει το W Αλλα οταν δεν εχεις IE /LW στα 50 λεπτα κι ο αλλος εχει 250 armor και 3,5k hp δεν θα πεθανει γρηγορα
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 το θεμα ειναι να μην φτασεις να tryhardarεις στο min 50 , επειδη ηθελες να παιξεις full as vayne μιας και ο αλλος θα εχει 3,5 hp τωρα απο κει και περα , και ap trynda επαιζαν αλλα ευτυχως το κοψανε. ign : sol0mun , το ειχα ξαναγραψει.
jonakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Βασικο ειναι και δεν ειναι σαν τα αλλα AD γιατι εχει το W Αλλα οταν δεν εχεις IE /LW στα 50 λεπτα κι ο αλλος εχει 250 armor και 3,5k hp δεν θα πεθανει γρηγορα εννοειτε αλλα 1)αυτο ηταν normal 2)δεν παιζω με αυτα τα items Απλα κοιταξα τι με συμφερε στην παρουσα φαση.Ειδα οτι οι αντιπαλοι δεν ειχανε armor οποτε εκανα rush οτι εκανα τι εννοεις μην παιζω adc αμα δεν εχω παιξει support.Το θεωρω πολυ πιο fun και πολυ πιο βασικο μετα το early-mid game.Ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει να μαθω να παιζω support απο την στιγμη που δεν κανει carry.Δυο χαρακτηρες παιζω ως support και αυτο με την προοπτικη να παω ap αμα εχω τσουρεκι adc.Δεν υπαρχει κανονας τετοιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις