klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Έλα πές αλήθεια μπήκες remote στο pc μου Gratz όπως και να χεί για το super αναλυτικό tip. Τα περισσότερα απο τα παραπάνω βοηθάνε να βελτιωθείς τρομερά με αρκετό διάβασμα και stalking.
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 To reddit γιατι δν ειναι πουθενα ? απλα το ακουω συνεχεια, γιαυτο το ειπα, παρολα αυτα πολυ καλη δουλεια..! To reddit δεν ειναι dedicated site για το lol , ειναι απλα ενα μεγαλο forum στην ουσια που εχει και υποφορουμ για το lol Although , εχει πραγματα που ειναι χρησιμα οπως το summoners school που βοηθαει καινουριους παιχτες αλλα και το LoLmeta που χρηστες ρωτανε διαφορα πραγματα για την τωρινη κατασταση του παιχνιδιου Για οποιον θελει Summoners School LoLmeta
pipiris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 και παλι δεν σε καταλαβαινω απαγορευει κανεις να ανοιγεις νεο ποστ? δεν το ειδα πουθενα να το γραφει Αν ειναι να το παιξεις εξυπνος φροντισε τουλαχιστον αυτα που λες να ισχυουν http://www.insomnia.gr/forum-0/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Για διαβασε λιγο το 10 και πες μας τι λεει? Αυτα υποτιθεται τα διαβασες οταν γραφτηκες στο φορουμ.
Cpkdemian Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 πες μου οτι εσυ τα διαβαζεις και τα μαθαινεις και απ εξω
pipiris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι τα εμαθα και μετα εδωσα και εξετασεις σε αυτα για να γινω το πιο καλυτεροτερο μελος...
Atallos1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αρχιζει OGN για οποιον θελει να το παρακολουθησει MVP Ozone vs Xenics Blast Najin Black Sword vs CTU http://www.twitch.tv/ongamenet
Tobajara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Επειδή περνάω και επίσημα περίοδο κουλαμάρας, θα κάνω ένα 10ήμερο διάλειμμα και θα επανέλθω αργότερα "Έχω κάνει stun τον Alistair, γιατί δεν τον σκότωσες?" "Γιατί να σκοτώσω το support, τι να το κάνω?" Αυτό από Draven που τον έχει πετάξει 2 φορές κάτω από το tower τους ο αντίπαλος Alistair. Ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε, και φοβάμαι ότι πλεον αρμενίζω στραβά οπότε αποχή και διαλογισμός.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μου 'χει ζαλίσει τα τρυφερά μου μια βδομάδα τώρα.Εκεί που παίζεις, κρασάρει και σε βγάζει σε ανύποπτη φάση στην επιφάνεια εργασίας.Μπορεί να το κάνει και 5-6 φορές σε ένα παιχνίδι.Δεν έχω καταφέρει να παίξω σαν άνθρωπας.Το τι κράξιμο τους έχω ρίξει στο bug report ου βγάζει, δε λέγεται.Το έχει πάθει κανείς άλλος;
Atallos1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Random tip of the Day #23 Ο Baron οπως ολοι ξερουμε ειναι το πιο noobmagnet spot πανω στον χαρτηΑν κερδιζεις , ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια για τον αντιπαλο να κανει fight γυρω απο το pit την ωρα που εσυ κανεις baronΑντιστοιχα , αν το παιχνιδι παει για ηττα , δεν χανεις τιποτα να πας να κανεις fight στον baron Γιατι συμβαινουν ολα αυτα τωρα Αυτα συμβαινουν γιατι εκτος του positioning και του vision γυρω απο το pit που εχει/δεν εχει μια ομαδα , εχει και να αντιμετωπισει τα debuffs του Baron οπως το παρακατω Deals 70 magic damage and applies a debuff which increases magic damage taken by 25% per stack, stacking every half second up to ten times. This increase in damage is applied to the damage taken before magic resistance, and while functioning in a similar manner to magic resistance reduction, it is not the same thing. Το οποιο σημαινει οτι η ομαδα που εχει το debuff ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ vulnerable σε magic aoe damage οπως του Kennen .25% x 10 φορες = 250% magic damage increase . Νομιζω δεν θελει παραπανω αναλυση για το τι θα γινει σε μια τετοια περιπτωση 2
Arcanaloth Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μου 'χει ζαλίσει τα τρυφερά μου μια βδομάδα τώρα.Εκεί που παίζεις, κρασάρει και σε βγάζει σε ανύποπτη φάση στην επιφάνεια εργασίας.Μπορεί να το κάνει και 5-6 φορές σε ένα παιχνίδι.Δεν έχω καταφέρει να παίξω σαν άνθρωπας.Το τι κράξιμο τους έχω ρίξει στο bug report ου βγάζει, δε λέγεται.Το έχει πάθει κανείς άλλος; Εμένα δεν ξέρω τι έπαθε από χτες. Ενώ δείχνει ότι δεν έχω lag, κάθε 15" σταματάνε τα πάντα γύρω μου και μπορώ να κουνήσω μόνο τον champion μου, ενώ minions, υπόλοιποι champions και turrets είναι χωρίς names/health bars από πάνω τους. Μετά από λίγο μου δείχνει σε fast forward το τι έγινε αυτά τα δευτερόλεπτα που κόλλησε. Συνήθως μου πετάει το "attempting to reconnect", μερικές φορές τα καταφέρνει και με βγάζει στην βάση lvl 1 και χωρίς items. Γενικά, ένα μάτσο χάλια, εννοείται ότι δεν γίνεται να παίξω έτσι. Τρελό κόλλημα τρώει στα teamfights και όταν χρησιμοποιείς smart cast στα skill shots, εκεί ξεκινάει το κακό. Repair έκανα, re-install έκανα, update drivers, update adobe air, 1002 λύσεις που διάβασα δεξιά και αριστερά και λύση δεν βρέθηκε. Έχει ξενερώσει η ζωή μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις