Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ιδέα μου είναι? ή μετά το τελευταίο patch η jungle έγινε λίγο.......

δηλαδή έχουν δώσε 1 lvl στο blue, 1 lvl στο red, και 1 κ κάτι στα άλλα 3.

επομένως όταν δίνεις το blue στη μέση δεν μένεις λίγο πίσω στα lvl?

σε όλα τα games που έχω παίξει μένω σχετικά πίσω.

και αν δεν μπορείς να κάνεις gangs είναι λίγο....

κάπου το χάνω πιστεύω. για πείτε καμιά ιδέα.

αν πάνε καλά οι lanes k pusharoun πάω στην αντίπαλη Jungle

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πως μενεις πισω οταν παιρνεις 2 lvls μονο απο τα buffs σου και τα camps κανουν spawn πιο γρηγορα απο οτι πριν?

Νot possible

Απλα ειτε χανεις υπερβολικο χρονο οταν πας να κανεις gank ειτε απλα περιφερεσαι ασκοπα στον χαρτη χωρις να ξερεις τι να κανεις

Δημοσ.

Πως μενεις πισω οταν παιρνεις 2 lvls μονο απο τα buffs σου και τα camps κανουν spawn πιο γρηγορα απο οτι πριν?

Νot possible

Απλα ειτε χανεις υπερβολικο χρονο οταν πας να κανεις gank ειτε απλα περιφερεσαι ασκοπα στον χαρτη χωρις να ξερεις τι να κανεις

γτ παίρνω μόνο το πρώτο blue, και τα υπόλοιπα πάνε στο mid. άρα χάνω από εκεί πολύ. Επίσης μετά όταν δίνουν λιγότερο exp, και κάνουν spawn πιο γρήγορα πρέπει να είσαι εκεί κ αν πας για gang χάνεις το exp από εκεί. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος.

Σε σχέση με τον αντίπαλο jungler είμαι στα ίδια lvl. Και μάλιστα σε μερικά games που πάμε καλά παίρνω το red του αντιπάλου οπότε τον περνάω 2-3 lvl.

Δημοσ.

Τοτε πως εισαι πισω ρε αδερφε?ZzZ

Δεν χρειαζεται να σκοτωσεις εσυ το μπλε για να παρεις exp , απλα το μοιραζεστε και δεν εχει να λεει στο exp σου τα μπλε που δινεις 

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι πρεπει να εισαι εκει για να παρεις το exp κι αν δεν εισαι το χανεις w/e

Δημοσ.

η ιδέα μου είναι? ή μετά το τελευταίο patch η jungle έγινε λίγο.......

δηλαδή έχουν δώσε 1 lvl στο blue, 1 lvl στο red, και 1 κ κάτι στα άλλα 3.

επομένως όταν δίνεις το blue στη μέση δεν μένεις λίγο πίσω στα lvl?

σε όλα τα games που έχω παίξει μένω σχετικά πίσω.

και αν δεν μπορείς να κάνεις gangs είναι λίγο....

κάπου το χάνω πιστεύω. για πείτε καμιά ιδέα.

αν πάνε καλά οι lanes k pusharoun πάω στην αντίπαλη Jungle

μα παντα ο jungler μενει πισο στα lvl απο τα solo lanes αυτο που πρεπει να προσεχει ειναι να μην μινει πισω απο τον αντιπαλο jungler και τον κανει counter στο smite

Δημοσ.

παιζω τώρα τελευταια αρκετα Jungler στα ranked.

εχω βαρεθει να παω να κάνω gank top or mid, ενώ το έχουμε πει στο chat, και αυτός να κάνει επίθεση πριν προλάβω να φτάσω κ φυσικά ΠΕΘΑΙΝΕΙ.... 

και φυσικά στο chat "NOOB JUNGLER"...

φανταζομε το κάνουν γιατί "φοβούνται" μην τους πάρω το Kill αλλά έλεος... αυτή την βδομάδα το έχω δει καμιά δεκαρία φορές να συμβάινει.. 

Δημοσ.

Να σας πω παιδιά εγώ ξεκίνησα από sliver V και τώρα έφτασα silver 1 αν καταφέρω να πάω gold μετά δεν μπορώ να ξανά πέσω silver ; αν ναι και γιατί; ευχαριστω :P

Δημοσ.

Τι παιχνιδι!! Χαναμε με σκορ 12-0 απο το 6ο λεπτο και νικησαμε στο τελος! Δε το πιστευω αυτο που εγινε! Στα μεσα του παιχνιδιου ez 12-2, zax 7-1 και kha 5-1. Και ομως κερδισαμε.. 

Ε καλα, βοηθησα και εγω με την απιστευτη sona.. Αν την παιζεις semi supp/ap πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερα.. Και τωρα τελευταια παω για πρωτο item, αυτο που απενεργοποιει το turrets για 2,5 δευτερολεπτα.

Μια απορια για το challanger, οχι πως θα φτασω ποτε, απλα να μου λυθει.. Ειναι μονο 50 οι θεσεις; Εαν ναι, ο τελευταιος ποτε φευγει για να μπει καποιος αλλος;

Όταν έχει minions το χάνει.

Backdoor = turret kill με tankάρισμα χωρίς το wave να είναι εκεί.

Για οποιαδηποτε minions μιλαμε ή μονο συμμαχικα;

Μια τελευταια ερωτηση.. Για να κανει respawn ενα monster camp, θα πρεπει να σκοτωσω ολα τα monsters; Για το blue buff πχ, δεν αρκει μονο το μεγαλο golem; Το αλλαξαν τωρα τελευταια;

Δημοσ.

Μια τελευταια ερωτηση.. Για να κανει respawn ενα monster camp, θα πρεπει να σκοτωσω ολα τα monsters; Για το blue buff πχ, δεν αρκει μονο το μεγαλο golem; Το αλλαξαν τωρα τελευταια;

Οχι παντα ετσι ηταν, πρεπει να τα σκοτωσεις ολα.

Δημοσ.

Να σας πω παιδιά εγώ ξεκίνησα από sliver V και τώρα έφτασα silver 1 αν καταφέρω να πάω gold μετά δεν μπορώ να ξανά πέσω silver ; αν ναι και γιατί; ευχαριστω :P

Μπορεις να πεσεις αλλα μονο απο inactivity 

Το γιατι δεν το ξερει κανεις παρα μονο αυτος που σχεδιασε το League system

Δημοσ.

Επειδή ο ρόλος που μου αρέσει περισσότερο (όσο περίεργο κι αν ακουστεί) είναι αυτός του support μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι ο Main μου είναι η Nami. Έδεσα κατευθείαν με τα mechanic της και τη θεωρώ ως ένα από τα καλύτερα supp αν όχι το καλύτερο. Δεύτερη επιλογή παραμένει πάντα η Sona. 

Δημοσ.

Oταν κανεις leave σε ranked στη φαση του picking, η μονη συνεπεια περα απτο 5λεπτο ban, ειναι -3 βαθμοι στο division σου? Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι αν επηρεαζεται το hidden mmr.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...