Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα-κερδίζονται-κ-όλα-χάνονται

Ακολουθούν ιδιαίτερα απολαυστικές εικόνες, από την σημερινή μου εμπειρία στο LoL.

1nst.png

Sword + 2pots γιατι ξερω οτι σας αρεσει

gvn.png

49q9.png

Και τελος:

cd46.png

Γαμάτο ήταν και το σημείο όπου η ακάλι είχε zeal, (στην αρχή ήταν).

Και φυσικά το "καρκινιαρικο" crit chance build που αρέσει στους insomniacs.

Εγώ προχθές είδα κάτι παρόμοιο στα νετ μου και έφριξα.

Ένα παιδί 14 χρονών μπένει με Amumu Normal.

Βλέπω AD Runes και φυσικά +22 όχι armor,magic regsist και π@π@ριές.

Λέω άντε να δω τι ακόμα θα κάνει.Πέρνει πρώτο Item Dagger και εκτός αυτού κανένα Health Potion με τα 75 gold που του περίσευαν γιατί άλλωστε? Παίζει AD Amumu,πάει bot lane,Max Q άμα πέτυχε και κανένα καταλάθος θα ήταν.

Παίζω πιο μετά εγώ AP Carry(δεν θυμάμαι ακριβώς) και μου λέει γιατί αρχίζεις με τάδε ability,εγώ ξεκινάω με τόσο(δεν θυμάμαι νούμερα) και πέρνω και το βιβλίο(Amplifying Tome).

Του λέω εγώ ξεκινάω με Crystalline Flask και έχω Magic Pen,Armor,Magic Resist Runes και όχι +36 AP.

Ανάθεμα αν κατάλαβε και τίποτα.

Συγνώμη άμα σας κούρασα εγώ έσκασα στα γέλια πάντως.

Δημοσ.

Random Tip of the Day # 21

Mικρο tip για σημερα που ομως βοηθαει οσους πανε για balls to the wall dives

Οταν λοιπον ενα turret εχει μεσα στο sight range του minions τοτε αυτοματα χανει 150 armor και magic resistance , πραγμα που αποτρεπει το solo backdooring

Οποτε πριν μπειτε μονοι σας να παρετε ενα turret χωρις minions κοντα , ξανασκεφτειτε το

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ακούτε premade bot στο Silver κάντε Queue leave. Πέρα από το ότι το premade θα χαλάσει το matchmaking, συνήθως είναι άχρηστοι με τη λογική "όλοι οι άλλοι είναι noobάδες". 2/2 αποτυχίες σήμερα, με μια Bronze 2 Soraka με 0-10-10 και ένα ανεκδιήγητο bot που έσπρωχνε χωρίς wards, έκαναν και οι δύο 10 deaths και κατηγορούσαν το mid και το jungler για no SS.

Έτσι για το ροκ, μαντέψτε ποιός ήταν ο jungler στο δεύτερο παιχνίδι...

Δημοσ.

Bonus Tip

Wards , Wards , Wards

Ακομα κι οταν ενα παιχνιδι παει στραβα , το να εχεις vision ειναι πολυ σημαντικο πραγμα

Το να ξερεις που ειναι ο αλλος , να βλεπεις τι παει να κανει στα 2 επομενα λεπτα του παιχνιδιου σου επιτρεπει  να κινεισαι αναλογα

So , warding spots

ZFM1gSr.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...