SOADNICK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 <p>Εγώ ποτέ δεν έπαιξα tutorials, κατευθείαν rift</p> Tutorials are for pussies, παιζοντας μαθαινεις 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 http://www.gameslife.gr/apeilise-sto-lol-kai-vrisketai-sti-fulaki-edw-kai-mines-81290 οκ .μετα απ αυτο δε πρόκειται να ξαναβρίσω στο fifa 13. LOL δε παίζω
SOADNICK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 http://www.gameslife.gr/apeilise-sto-lol-kai-vrisketai-sti-fulaki-edw-kai-mines-81290 οκ .μετα απ αυτο δε πρόκειται να ξαναβρίσω στο fifa 13. LOL δε παίζω 'Murica
Ακραίος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Όλα-κερδίζονται-κ-όλα-χάνονται Ακολουθούν ιδιαίτερα απολαυστικές εικόνες, από την σημερινή μου εμπειρία στο LoL. Sword + 2pots γιατι ξερω οτι σας αρεσει Και τελος: Γαμάτο ήταν και το σημείο όπου η ακάλι είχε zeal, (στην αρχή ήταν). Και φυσικά το "καρκινιαρικο" crit chance build που αρέσει στους insomniacs. Εγώ προχθές είδα κάτι παρόμοιο στα νετ μου και έφριξα. Ένα παιδί 14 χρονών μπένει με Amumu Normal. Βλέπω AD Runes και φυσικά +22 όχι armor,magic regsist και π@π@ριές. Λέω άντε να δω τι ακόμα θα κάνει.Πέρνει πρώτο Item Dagger και εκτός αυτού κανένα Health Potion με τα 75 gold που του περίσευαν γιατί άλλωστε? Παίζει AD Amumu,πάει bot lane,Max Q άμα πέτυχε και κανένα καταλάθος θα ήταν. Παίζω πιο μετά εγώ AP Carry(δεν θυμάμαι ακριβώς) και μου λέει γιατί αρχίζεις με τάδε ability,εγώ ξεκινάω με τόσο(δεν θυμάμαι νούμερα) και πέρνω και το βιβλίο(Amplifying Tome). Του λέω εγώ ξεκινάω με Crystalline Flask και έχω Magic Pen,Armor,Magic Resist Runes και όχι +36 AP. Ανάθεμα αν κατάλαβε και τίποτα. Συγνώμη άμα σας κούρασα εγώ έσκασα στα γέλια πάντως.
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Random Tip of the Day # 21 Mικρο tip για σημερα που ομως βοηθαει οσους πανε για balls to the wall dives Οταν λοιπον ενα turret εχει μεσα στο sight range του minions τοτε αυτοματα χανει 150 armor και magic resistance , πραγμα που αποτρεπει το solo backdooring Οποτε πριν μπειτε μονοι σας να παρετε ενα turret χωρις minions κοντα , ξανασκεφτειτε το 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Γιατί όταν δεν είναι minions έχει +150 armor και magic resist. Είναι διατυπωμένο ανάποδα. Πολιτικός ο Atallos
klainmaingr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Όταν έχει minions το χάνει. Backdoor = turret kill με tankάρισμα χωρίς το wave να είναι εκεί.
Tobajara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Όταν ακούτε premade bot στο Silver κάντε Queue leave. Πέρα από το ότι το premade θα χαλάσει το matchmaking, συνήθως είναι άχρηστοι με τη λογική "όλοι οι άλλοι είναι noobάδες". 2/2 αποτυχίες σήμερα, με μια Bronze 2 Soraka με 0-10-10 και ένα ανεκδιήγητο bot που έσπρωχνε χωρίς wards, έκαναν και οι δύο 10 deaths και κατηγορούσαν το mid και το jungler για no SS. Έτσι για το ροκ, μαντέψτε ποιός ήταν ο jungler στο δεύτερο παιχνίδι...
SOADNICK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Έτσι για το ροκ, μαντέψτε ποιός ήταν ο jungler στο δεύτερο παιχνίδι...
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Bonus Tip Wards , Wards , Wards Ακομα κι οταν ενα παιχνιδι παει στραβα , το να εχεις vision ειναι πολυ σημαντικο πραγμα Το να ξερεις που ειναι ο αλλος , να βλεπεις τι παει να κανει στα 2 επομενα λεπτα του παιχνιδιου σου επιτρεπει να κινεισαι αναλογα So , warding spots 2
Tobajara Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Να προσθέσω στο παραπάνω ένα πολύ λεπτομερές blog/post/whatever από το Leaguecraft. http://leaguecraft.com/strategies/gameguide/1271-warding.xhtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις