Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το Dorans σου δινει οτι θες για αρχη + το 3 hp per hit Αν παρεις long sword εισαι 100 hp μειον απο τον αλλο που θα εχει long sword , μπορει να μην σου φαινεται πολυ αλλα ειναι αρκετο ειδικα για αρχη
pipiris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το Dorans σου δινει οτι θες για αρχη + το 3 hp per hit Αν παρεις long sword εισαι 100 hp μειον απο τον αλλο που θα εχει long sword , μπορει να μην σου φαινεται πολυ αλλα ειναι αρκετο ειδικα για αρχη Να διορθωσω οτι ειναι +5hp per hit και 80hp.
paularas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 εάν δεν νιώθεις τόσο άνετα με τον ήρωα και δεν θες να παίξεις και "all in" τότε το pot απλά σου εξασφαλίζει τα hits που θα χάνεις από τα creeps και θεωρητικά μεγαλύτερο sustain
Zahariel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 To μονο π διαβασα απο το ποστ με τη σονα ηταν το grail. Μη βγαζεις grail -.- To Longsword start σου επιτρεπει να Rushαρεις vampiric. Το θεμα ειναι οτι τωρα με τα LS Quints δν χρειαζεται καν το vampiric και θα δεις AD να πηγαινουν ξερο Infinity με μονο το Doran. Oποτε ναι , start Doran, profit
Tobajara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 To μονο π διαβασα απο το ποστ με τη σονα ηταν το grail. Μη βγαζεις grail -.- Κάποιος έπρεπε να βγάλει damage αφού παίζαμε 4v5. Είχα που είχα chalise για mana regen και sightstone, είπα να το ρισκάρω. Δε θα το κάνω επάγγελμα πάντως.
sistah Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 2) Περίεργη λειτουργία στα teamfights, γυρίζω γύρω γύρω πατώντας κουμπάκια και περιμένοντας να πεθάνουν όλοι όταν τους πιάσω με το ulti μου. Δε μου αρέσει καθόλου αλλά πιάνει, ειδικά αν έχω προλάβει και έχω βγάλει κανένα Grail. Από την άλλη είμαι τελείως ανυπεράσπιστος και βασίζομαι αποκλειστικά στο τι θα τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν, δε μπορώ να κάνω focus ή να τους κατευθύνω. 3) Πολύ χρήσιμο το movement buff. Για να βγαλεις Grail σημαινει οτι δεν κοντρολαρεις το mana σου και σπαμμαρεις ασυστολα το heal. Μην το κανεις, αμα ο αλλος εξαρταται απο το heal σου στο lane, ζητω που καηκαμε. Ειδικα με τα utility support, το μονο focus που θα κανεις ειναι το carry σου. Που να δεις στο Diamond, οπου απο οτι εχω καταλαβει εκει το support παιζει τον ρολο του κινουμενου ward. Μποτα, Sightstone και 5 wards. Οπως και στην competitive σκηνη δηλαδη.
bele Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Eγω εχω χυσει πολυ ιδρωτα για να φτιαξω τα runepages μου. Εχω 5 συνολικα ενα για καθε ρολο τα οποια τα αγορασα και τα γεμισα χωρις rp..Εχω λοιπον : Tank-bruiser top (Armor + 12.7 Armor Pen. + 11.5 Damage + 6.8 Magic Resist / Level +1.34 (24.04 @ 18) Ability power ( Ability Power + 14.9 Armor + 12.7 Magic Resist + 12.1 Magic Pen. + 7.8) Old school season 2 adc (Armor + 12.7 Damage + 15.3 Magic Resist + 12.1) Jungle (Armor + 12.7 Armor Pen. + 11.5 Magic Resist / Level +1.34 (24.04 @ 18) Movespeed +4.5%) Support (Armor + 12.7 Magic Resist / Level +1.34 (24.04 @ 18) Magic Pen. + 7.8 Gold / 10 + 3) Oπως ειπατε ομως Runes<<Skills
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αρκετα generic imo Το armor pen πλεον δεν πολυφοριεται και προσωπικα σχεδον παντα παω για το full ad Στο jungle σχεδον ολοι πλεον παιρνουν atk speed marks και στα support εγω τουλαχιστον προτιμω armor ακομα και στα marks 1
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Depends τι παιζεις εσυ και εναντια σε τι Οταν εχεις λιγα runepages δεν εχεις πολυτελεια να αλλαζεις επειδη θες Ability/lvl πχ και οχι armor Ολα situational ειναι Προσωπικα επειδη παιζω παντα aggresive early game προτιμω τα full ad runes για top
Luxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ποια η αποψη σας για lifesteal quints σε adc και 19-0-11 σε masteries; Στο utility βαζουμε 3 Points στο lifesteal/spellvamp, οποτε με την αρχη του παιχνιδιου εχουμε 9% lifesteal και 5hp per hit απο το dorans.. Το εχω δοκιμασει λιγο, αλλα δε βγαζω ακομα συμπερασμα..
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 AD δεν παιζω αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι ιδιαιτερα κατι απο το Utility tree εκτος απο το mana regen Οτιδηποτε βαλεις παραπανω θα σου παει αχρηστο και ειναι υπερβολικο σε αντιθεση με τα καλουδια του defensive tree
menios97 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 παιδια εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο στο λολ γιατι εφαγα μπλοκ στον παλιο τελιωσα τους οδηγους εκμαθησης και τωρα παω pvp-καλασικο-φαραγκι των επικαλεστων 5χ5 - και δεν μ βγαζει κανονικο παιχνιδι μονο καταταξης και σολο γιατι ????
sistah Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αν δεν απατωμαι πλεον πρεπει να πας level 5 για να παιξεις νορμαλ.Ενας λεει οτι απλα περιμενε 24 ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις