Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και τι να κάνει, να πει στον ρουτερ του να μην αποσυγχρονίζεται?

1)Να αλλαξει ρουτερ

2)Να το πει στον παροχο

3)Αν τα παραπανω δεν ειναι εφικτα, --> net cafe

4)Αν ουτε το net ειναι εφικτο --> κοβει το LoL

5)Αν ουτε να κοψει το LoL γινεται --> botακια

Δημοσ.

Και τι να κάνει, να πει στον ρουτερ του να μην αποσυγχρονίζεται?

ελα ντε . γιατι ομως το παιχνιδι μ λεει αν εχω προβληματα να μπω στο φορουμ και δεν βρησκω τιποτα

1)Να αλλαξει ρουτερ

2)Να το πει στον παροχο

3)Αν τα παραπανω δεν ειναι εφικτα, --> net cafe

4)Αν ουτε το net ειναι εφικτο --> κοβει το LoL

5)Αν ουτε να κοψει το LoL γινεται --> botακια

λοιπον ειχα φορτνετ και ειχα προβληματα αλλαξα σε οτε αλλα ακομα ειχα προβληματα περνω τηλεφωνο ερχονται και μ λενε οτι το προβλημα ηταν απεξω και οτι το εχουν φτιαξει ,το δοκιμαζω παλι τα ιδια τους περνω μ λενε υπαρχει προβλημα απο τα κεντρικα και οτι φτιαχτικε μετα απο 3 ωρες παλι τα ιδια τους περνω ερχονται την επομενη μερα μ λενε εχει προβλημα το ρουτερ αγοραζω ρουτερ 70 ευρω παλι τα ιδια τους ξαναπερνω ερχονται την τριτη μ λενε εχουν προβλημα τα καλωδια αλλαζω ολλα τα καλωδια 20 ευρω παλι τα ιδια τους πηρα χτες και λενε οτι θα ερθουν να το δουν, ε τι στο διαολο στο τελος θα μ πουν οτι εχει προβλημα ο υπολογιστης

Δημοσ.

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις για ποιον λόγο δεν δουλεύει καλά το Ίντερνετ σου. Εμάς π.χ. με τα πολλά μας είπανε ότι η περιοχή μας δεν σήκωνε την 24mbps σύνδεση στην οποία είχαμε αλλάξει πρόσφατα και για αυτό κάθε 3 και λίγο προσπαθούσε να συγχρονιστεί το ρούτερ με αποτέλεσμα να πέφτει το Ίντερνετ. Επιστρέψαμε στην παλιά σύνδεση και στρώσανε τα πράγματα.

Το σίγουρο είναι πως από την στιγμή που δεν έχεις λύσει το πρόβλημα σου, κόβεις προσωρινά το παιχνίδι, καθώς και τους συμπαίκτες σου κρεμάς κάθε φορά και θα καταλήξεις να φας κανά γερό ban στον λογαριασμό σου σαν leaver.

Δημοσ.

Πάτε δείτε από περιέργεια runes/masteries της Akali που τάισε τον κώλο της.

Μία page "ad runes" όπου ΟΛΑ είναι attack damage, μία page "ap runes" όπου όλα είναι ability power damage.

Ίδια κατάσταση στα Masteries. AD page, 30/0/0, AP page 30/0/0, tank 0/30/0, support 0/0/30.

Απλά και όμορφα πραγματάκια.

Wins/Losses: 286-322. (-36!!!)

Α, και αυτό το άτομο είναι Silver.

Δημοσ.

Για αυτο λεμε οτι η καλυτερη επενδυση με IP ειναι τα runepages 

Πραγματικα μιας και δεν εχω τι να τα κανω πλεον , θα αγοραζα σε οποιον εχει 2 runepages κοκτειλ του στυλ λιγο απ΄ολα μεσα ακομα κι αν εκαναν 15k το ενα 

Ποναω με τα 2 runepages

Δημοσ.

Πάτε δείτε από περιέργεια runes/masteries της Akali που τάισε τον κώλο της.

Μία page "ad runes" όπου ΟΛΑ είναι attack damage, μία page "ap runes" όπου όλα είναι ability power damage.

Ίδια κατάσταση στα Masteries. AD page, 30/0/0, AP page 30/0/0, tank 0/30/0, support 0/0/30.

Απλά και όμορφα πραγματάκια.

Wins/Losses: 286-322. (-36!!!)

Α, και αυτό το άτομο είναι Silver.

Γιατι πιστευεις οτι αυτο εφταιξε που feeδαρε?Δωσε σε καποιον που απλα ειναι μετριος με ακαλι και θα δεις σκορ που θα κανει ,ακομα και με αυτα τα runes.Απλα ο ανθρωπος ηταν noobas.shit happens/

Δημοσ.

Για αυτο λεμε οτι η καλυτερη επενδυση με IP ειναι τα runepages 

Πραγματικα μιας και δεν εχω τι να τα κανω πλεον , θα αγοραζα σε οποιον εχει 2 runepages κοκτειλ του στυλ λιγο απ΄ολα μεσα ακομα κι αν εκαναν 15k το ενα 

Ποναω με τα 2 runepages

Ενα κοκτειλ και απο δω :P

Τωρα κοντευω τα 6300 (καπου 5500 εχω) και παιρνω 3ο rune page για adc

Δημοσ.

Εγώ είμαι εκτός ορίων, έχω 10 runepages που μερικά είναι ίδια μεταξύ τους :P Ας είναι καλά τα "πληρώνεις 1 παίρνεις 2" και η εγκράτεια στους champions.

Δημοσ.

Όλα-κερδίζονται-κ-όλα-χάνονται

Ακολουθούν ιδιαίτερα απολαυστικές εικόνες, από την σημερινή μου εμπειρία στο LoL.

1nst.png

Sword + 2pots γιατι ξερω οτι σας αρεσει

gvn.png

49q9.png

Και τελος:

cd46.png

Γαμάτο ήταν και το σημείο όπου η ακάλι είχε zeal, (στην αρχή ήταν).

Και φυσικά το "καρκινιαρικο" crit chance build που αρέσει στους insomniacs.

Για ποιον λόγο δεν έκανες dodge και έπαιξες με κάποιον που πήρε support για adc με το όνομα psollakis?

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιον λόγο δεν έκανες dodge και έπαιξες με κάποιον που πήρε support για adc με το όνομα psollakis?

Ε σιγα, normal ηταν, βαριομουν να περιμενω 5 λεπτα μετα επειδη ο καθενας σκεφτεται με τον πο@@σο του.

Εντωμεταξυ οι δικοι μας ζητησαν surrend, αλλα επειδη εγω και η lux το διασκεδαζαμε (προφανως και η akali) εληξε 2/3 το surr, και τελος νικησαμε, ειχαμε παρει και baron :D

Δημοσ.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο την διαφορά μεταξύ Doran's Blade και Long Sword + 2 pots με lifesteal quints?

Έχω πολύ καιρό να δω κάποιον να χρησιμοποιεί σαν αρχικό build το LS +2 pots στην competitive σκηνή και γενικά στο high elo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...