Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Doing, σαν να πουλας ναρκωτικα ακουγεται.

"Mε ενα δεκαρικο σου βρισκω Bronze V καθαροτατο, χωρις reports. Πρωτο πραμα"

Με κατι τετοια sites γεμιζει ο κοσμος με κουβαλημενα accounts.
Οσο το προμοταρετε, τοσο χειροτερα.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από το να δώσει €>rp για boosts για να ανέβει γρήγορα, ας πάρει ένα έτοιμο καλύτερα

unranked όμως, αν είναι να ξανανέβει από τον πάτο του bronze καληνύχτα

Δημοσ.

<p>Ενταξει, ο κωδικος μπηκε τελικα.. Το email αφου δεν ανοιχθηκε, δεν υπαρχει θεμα..</p>

<p> </p>

<p>Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα ακομα λογαριασμο απο την αρχη, μπας και φτιαξω καλυτερο mmr. Τι λετε; Αξιζει; Ποσο καιρο θα μου παρει να παω Level 30; Εννοειται θα εχω xp/ip boosts.</p>

Αν αγοράσεις boost σίγουρα αξίζει. Μην κανείς το λάθος να τον ανοίξεις east. Φιλαρακι πρόσφατα ανέβασε acc στον west και επειδή έχει πολύ καλό mmr ( κάπου 150-100 νίκες/ήττες ) τον βάζει και παίζει νορμάλ με diamond/platinum/gold και παίζει και γαμώ τα games και μου λέει σε αυτό το account έχει μάθει περισσότερα παρά στο προηγούμενο με 1500 wins... Παρε champs για snowball

Υ.Γ : Αυτές τις μέρες δεν θα μπορέσω ν παίξω παίδες ( γαστρεντερίτιδα :-/ ).

Όσο για τις ομάδες και γω προτιμώ λιγότερες με φουλ άτομα παρά περισσότερες με 5 μόνο. Αν και πιστεύω θα μαζευτούν κ αλλά άτομα άρα άνετα θα φτιάξουμε 3ς+..

Δημοσ.

αυτο ειναι το λιγοτερο μην ειναι κλεμενα και κανουν κανα ticket για να τα παρουν πισω και βρεθεις χωρις account

Το ticket τι ειναι και πως ακριβως μπορει να γινει?

Δημοσ.

Doing, σαν να πουλας ναρκωτικα ακουγεται.

"Mε ενα δεκαρικο σου βρισκω Bronze V καθαροτατο, χωρις reports. Πρωτο πραμα"

Με κατι τετοια sites γεμιζει ο κοσμος με κουβαλημενα accounts.

Οσο το προμοταρετε, τοσο χειροτερα.

Το site του ειπα,οχι θα του πω εγω.Φυσικα και υπαρχουν απατεωνες.Απλα εσυ δεν θα πας στον τυπο με το 0 feedaback,θα πας σε αυτον με το 100 %.Kai αξιζει απο το να καθεσε ενα μηνα να ανεβεις στα 30.

Δημοσ.

Ντάξει...δεν υπάρχουν κακοί παίκτες, απλά είναι καθυστερημένοι με iq κάτω από 50

Δεν γίνεται να χάνω game 1+ ώρας που το κρατούσαμε 4v5 από το 15' λόγω βλακείας

Λόγω τρόπου σκέψης 3χρονου πραγματικά

Δημοσ.

Τέτοιο κουπί...

Μπαίνω Sona support. Σε μια δόση ένας από μας τρώει dc και κάνει κανένα 5λεπτο να ξαναμπεί, όπου στο ενδιάμεσο τρώμε ξύλο. Το κερδίζουμε το ματς και μου δίνει 15 LP, στέλνοντάς με στα 99. Μετά από κάποια σχετικά "έλεος" κλπ, μπαίνω σε άλλο ματς όπου το top μας κάνει ένα 2 - 4, τρώει ένα dc, τρώμε ακόμα περισσότερο ξύλο, μπαίνει, το γυρνάμε με μπόλικο καουμποϊλίκι και try hard γιατί συν τοις άλλοις ο Ezreal που είχα συμπαίκτη με Sona ήταν μπιφτεκόμυαλος, και μπαίνω promotion. Κάπου εδώ λέω "δε βαριέσαι, ας το παίξω, έχω 4 νίκες σερί και 2 νίκες σήμερα, μια νίκη να μου κάτσει γίναμε". Πρώτο ματς ταϊζουν αβέρτα κουβέρτα top και mid και χάνουμε πανυγηρικά. Δεύτερο ματς ταϊσαμε όλες οι λωρίδες μαζί με ένα jungler που για να κάνει gank ήθελε αίτηση και όσα έκανε τα έχασε.

Άντε πάλι στο μαγκανοπήγαδο λοιπόν, τουλάχιστον θέλω 2 νίκες και πάλι promotion.

EDIT: για να μην είμαι μονίμως στη γκρίνια και χαλάω το πολύ καλό κλίμα, μερικές παρατηρήσεις. Έχω ένα ratio 13-5 (νομίζω με Sona), οπότε κάποια συμπεράσματα έχουν βγει.

1) Μου είναι αρκετά πιο δύσκολο να βγάλω ταϊσμένο το carry μου από τη λωρίδα σε σχέση με τη Leona μου. Καμία έκπληξη εδώ, απλά θα πρέπει να συνηθίσω να βασίζομαι στο sustain και το harass και να προσεύχομαι να μην κάνει καμιά βλακεία.

2) Περίεργη λειτουργία στα teamfights, γυρίζω γύρω γύρω πατώντας κουμπάκια και περιμένοντας να πεθάνουν όλοι όταν τους πιάσω με το ulti μου. Δε μου αρέσει καθόλου αλλά πιάνει, ειδικά αν έχω προλάβει και έχω βγάλει κανένα Grail. Από την άλλη είμαι τελείως ανυπεράσπιστος και βασίζομαι αποκλειστικά στο τι θα τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν, δε μπορώ να κάνω focus ή να τους κατευθύνω.

3) Πολύ χρήσιμο το movement buff.

Δημοσ.

Τέτοιο κουπί...

Μπαίνω Sona support. Σε μια δόση ένας από μας τρώει dc και κάνει κανένα 5λεπτο να ξαναμπεί, όπου στο ενδιάμεσο τρώμε ξύλο. Το κερδίζουμε το ματς και μου δίνει 15 LP, στέλνοντάς με στα 99. Μετά από κάποια σχετικά "έλεος" κλπ, μπαίνω σε άλλο ματς όπου το top μας κάνει ένα 2 - 4, τρώει ένα dc, τρώμε ακόμα περισσότερο ξύλο, μπαίνει, το γυρνάμε με μπόλικο καουμποϊλίκι και try hard γιατί συν τοις άλλοις ο Ezreal που είχα συμπαίκτη με Sona ήταν μπιφτεκόμυαλος, και μπαίνω promotion. Κάπου εδώ λέω "δε βαριέσαι, ας το παίξω, έχω 4 νίκες σερί και 2 νίκες σήμερα, μια νίκη να μου κάτσει γίναμε". Πρώτο ματς ταϊζουν αβέρτα κουβέρτα top και mid και χάνουμε πανυγηρικά. Δεύτερο ματς ταϊσαμε όλες οι λωρίδες μαζί με ένα jungler που για να κάνει gank ήθελε αίτηση και όσα έκανε τα έχασε.

Άντε πάλι στο μαγκανοπήγαδο λοιπόν, τουλάχιστον θέλω 2 νίκες και πάλι promotion.

Γ@μησε τα, εγω σημερα (μετα το χθεσινο χαμμενο promotional) ξανα μπαινω για το 2/3, (ενω το 1ο μου σημερινο ranked ηταν νικη) ε το εχασα το 1ο match, 2ο δεν επαιξα, γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα χασω, θα μπω αυριο παλι.

Δημοσ.

πριν απο λιγες μερες επεζα lol και εσβησε το ρουτερ μ οταν μπεικα ειχα φαει 2 μερες αναστολη λογαριασμου σημερα που επεζα μου εκανε αποσυνδεση το ρουτερ παλι οταν ανειξε βλεπω παλι 4 μερες αναστολη κ λεει αν εχετε προβληματα συνδεση πατησε εδω με βγαζει στο φορουμ του παιχνιδιου και δεν λεει κατι/ μηπως υπαρχει τροπος επεικινωνιας με την ριοτ και μπορει να γινει κατι η πρεπει να περιμενω

Δημοσ.

Αν τρως συχνα disconnect  το συστημα ( Leaverbuster ) της Riot ριχνει αυτοματα bans

Eφοσον εφαγες ban δεν μπορεις να κανεις κατι , περιμενεις να τελειωσει

Αν συνεχισεις να τρως disconnect καλυτερα να σταματησεις να παιζεις γιατι τα bans θα μεγαλωνουν σε διαρκεια

Δημοσ.

Όλα-κερδίζονται-κ-όλα-χάνονται
Ακολουθούν ιδιαίτερα απολαυστικές εικόνες, από την σημερινή μου εμπειρία στο LoL.
1nst.png
Sword + 2pots γιατι ξερω οτι σας αρεσει

gvn.png

49q9.png

Και τελος:

cd46.png

Γαμάτο ήταν και το σημείο όπου η ακάλι είχε zeal, (στην αρχή ήταν).

Και φυσικά το "καρκινιαρικο" crit chance build που αρέσει στους insomniacs.

Δημοσ.

Αν τρως συχνα disconnect  το συστημα ( Leaverbuster ) της Riot ριχνει αυτοματα bans

Eφοσον εφαγες ban δεν μπορεις να κανεις κατι , περιμενεις να τελειωσει

Αν συνεχισεις να τρως disconnect καλυτερα να σταματησεις να παιζεις γιατι τα bans θα μεγαλωνουν σε διαρκεια

Και επισης:

1)Υπαρχει sticky thread

2)Εκτος απ τα bans που θα τρως, καταστρεφεις και το παιχνιδι των αλλων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...