saddarac Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αργουν παρα πολυ ακομα, προς Σεπτεμβριο-Οκτωβριο φανταζομαι Ευχαριστώ!
Ακραίος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Έρχετε καινούριο Ultimate Skin στον Udyr μερικοί ίσως το ξέρατε άλλοι ίσως όχι. http://promo.leagueoflegends.com/en/spirit-guard-udyr/
Tobajara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δύο πράγματα. Το ένα σοβαρό το άλλο όχι και τόσο. Περίπου στις 10.30 - 11 το πρωί, έτυχε σε κάποιον σας να έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο παιχνίδι? Αυτό που συνέβη ήταν πως όταν φτάσαμε όλοι 100% στο loading screen, δε μπήκα ποτέ στο παιχνίδι. Έκλεισα τον client, τον ξανάνοιξα, έκανα 2 - 3 φορές το ίδιο πράγμα για να αναγκαστώ να κλείσω εντελώς το firewall και να με βάλει μετά από κανά δεκάλεπτο. Το θέμα είναι πως ΔΕΝ ήμουν ο μόνος. Όταν με τα πολλά έκανα login είδα πως από την ομάδα μας ήταν...2 άτομα μέσα, με άλλους δύο να είναι dc, ενώ από την άλλη ομάδα ήταν μόνο ένας και ένας ακόμα που μπήκε μαζί με εμένα (είχαμε σπάσει πύργους κλπ, μεγάλες στιγμές ). Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το firewall, κάποιοι με το antivirus, ενώ κάποιοι δε μπήκαν καθόλου. Οπότε λοιπόν, θέλω να ρωτήσω αν είχατε κάτι παρόμοιο. Το δεύτερο, είναι για το τελευταίο ARAM που έπαιξα χτες, κυρίως προς το Dakkon που του βγάλαμε την ψυχή και μάζεψε πολύ ξύλο με τη γελάδα του. Έκανα ό,τι μπορούσα με το Gragas μου, σίγουρα σου χάλασα κάποια combos μέσα στο χαμό με το ulti μου, αλλά δεν κατάλαβα να κάνω ζημιά στην ομάδα. Υπήρχε κάτι που έκανα συνέχεια λάθος και δεν το κατάλαβα?
nrkmaiden Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Εγω με την καρμα μ εκανα συλογη καρτων παντως....γεμισα αλμπουμ.
sistah Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ναι και σε ενα δικο μου game εγινε αυτο σε 2 ατομα, περιπου την ιδια ωρα.Ο ενας προσπαθησε 5 φορες να μπει και εν τελει τα καταφερε.
SOADNICK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτό που συνέβη ήταν πως όταν φτάσαμε όλοι 100% στο loading screen, δε μπήκα ποτέ στο παιχνίδι. Έκλεισα τον client, τον ξανάνοιξα, έκανα 2 - 3 φορές το ίδιο πράγμα για να αναγκαστώ να κλείσω εντελώς το firewall και να με βάλει μετά από κανά δεκάλεπτο. Το θέμα είναι πως ΔΕΝ ήμουν ο μόνος. Όταν με τα πολλά έκανα login είδα πως από την ομάδα μας ήταν...2 άτομα μέσα, με άλλους δύο να είναι dc, ενώ από την άλλη ομάδα ήταν μόνο ένας και ένας ακόμα που μπήκε μαζί με εμένα (είχαμε σπάσει πύργους κλπ, μεγάλες στιγμές ). Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το firewall, κάποιοι με το antivirus, ενώ κάποιοι δε μπήκαν καθόλου. Οπότε λοιπόν, θέλω να ρωτήσω αν είχατε κάτι παρόμοιο. Ναι, και εχασα το promotion εξαιτιας αυτης της μαλακιας, 3ο παιχνιδι, ειχα μια νικη μια ηττα, νικαγαμε, το παιχνιδι το κουβαλα εγω και ο lee, τρωει dc ο lee, και χανουμε, bb promotion Ενα IP Boost μιας μερας, το δεχομαι παντως.
Luxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μεγα προβλημα παιδια και πολυ φοβαμαι πως θα ειναι μονιμο και δε θα ξαναπαιξω στο account μου!! Προσπαθουσα πριν λιγο ωρα να μπω, αλλα ελεγε οτι εβαζα λαθος τον κωδικο.. Αντε λεω μπορει να κολλησει και πατησα το "forgot password" και μου εστειλε email. Το θεμα ειναι ομως οτι δε θυμαμαι ποιο e-mail ειχα δωσει για να φτιαξω το account!! Πρεπει να ειναι καποιο παλιο που ειχα και δε το βρισκω με τιποτα.. Το γραφει πουθενα, ή εχασα το λογαριασμο μου για παντα;
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 @ Lux Αν για καποιο λογο δεν θυμασαι τον κωδικο η σου τον αλλαξαν κανε ticket και αν ειναι θα βρεις απο εκει λυση Random Tip of The Day #21 Δυσκολο σχετικα , αρκετα specific και θελει και καλουτσικο ping το σημερινο tip Rengar λοιπον για σημερα Για οσους εχουν παιξει Rengar , ενα θεμα ειναι τα combos του και ποιο απ΄ολα ειναι πιο effective για damage Αυτο λοιπον που αρκετοι δεν ξερουν ειναι οτι οταν εχεις ulti με τον Rengar μπορεις να κανεις 3 φορες Q με αποτελεσμα να κανεις και απιερο damage Πως γινεται αυτο τωρα Για να γινει αυτο πρεπει να εχουμε ulti και να εχουμε και 3 ferocity Οταν κανουμε ulti , το ferocity αυτοματα θα γεμισει , τοτε εμεις πρεπει να πατησουμε Q ΧΩΡΙΣ να κανουμε ακομα attack Επειδη το ulti του Rengar γεμιζει 5 stacks τοτε τα stacks θα κανουν reset και θα πανε παλι στα 2 Οποτε κανουμε Q + jump , Q + W + E να παρουμε stacks και μετα ξανα Q Απειρο damage λεμε! Visual Example Let the hunt begin 1
XronisR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μεγα προβλημα παιδια και πολυ φοβαμαι πως θα ειναι μονιμο και δε θα ξαναπαιξω στο account μου!! Προσπαθουσα πριν λιγο ωρα να μπω, αλλα ελεγε οτι εβαζα λαθος τον κωδικο.. Αντε λεω μπορει να κολλησει και πατησα το "forgot password" και μου εστειλε email. Το θεμα ειναι ομως οτι δε θυμαμαι ποιο e-mail ειχα δωσει για να φτιαξω το account!! Πρεπει να ειναι καποιο παλιο που ειχα και δε το βρισκω με τιποτα.. Το γραφει πουθενα, ή εχασα το λογαριασμο μου για παντα; Μαλλον πας για support ticket οποτε υπολογισε 2-3 μερες...
Luxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ενταξει, ο κωδικος μπηκε τελικα.. Το email αφου δεν ανοιχθηκε, δεν υπαρχει θεμα.. Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα ακομα λογαριασμο απο την αρχη, μπας και φτιαξω καλυτερο mmr. Τι λετε; Αξιζει; Ποσο καιρο θα μου παρει να παω Level 30; Εννοειται θα εχω xp/ip boosts.
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Δύο πράγματα. Το ένα σοβαρό το άλλο όχι και τόσο. Περίπου στις 10.30 - 11 το πρωί, έτυχε σε κάποιον σας να έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο παιχνίδι? Αυτό που συνέβη ήταν πως όταν φτάσαμε όλοι 100% στο loading screen, δε μπήκα ποτέ στο παιχνίδι. Έκλεισα τον client, τον ξανάνοιξα, έκανα 2 - 3 φορές το ίδιο πράγμα για να αναγκαστώ να κλείσω εντελώς το firewall και να με βάλει μετά από κανά δεκάλεπτο. Το θέμα είναι πως ΔΕΝ ήμουν ο μόνος. Όταν με τα πολλά έκανα login είδα πως από την ομάδα μας ήταν...2 άτομα μέσα, με άλλους δύο να είναι dc, ενώ από την άλλη ομάδα ήταν μόνο ένας και ένας ακόμα που μπήκε μαζί με εμένα (είχαμε σπάσει πύργους κλπ, μεγάλες στιγμές ). Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το firewall, κάποιοι με το antivirus, ενώ κάποιοι δε μπήκαν καθόλου. Οπότε λοιπόν, θέλω να ρωτήσω αν είχατε κάτι παρόμοιο. Το δεύτερο, είναι για το τελευταίο ARAM που έπαιξα χτες, κυρίως προς το Dakkon που του βγάλαμε την ψυχή και μάζεψε πολύ ξύλο με τη γελάδα του. Έκανα ό,τι μπορούσα με το Gragas μου, σίγουρα σου χάλασα κάποια combos μέσα στο χαμό με το ulti μου, αλλά δεν κατάλαβα να κάνω ζημιά στην ομάδα. Υπήρχε κάτι που έκανα συνέχεια λάθος και δεν το κατάλαβα? Τσιλ, δε μου χάλασες τα combo (στο aram είναι πιο δύσκολα από τα άλλα modes). Απλά ήταν πολύ άστοχα τα βαρέλια και εκνευρίστηκα . Μου πέρασε αμέσως. Υπάρχουν κάποια θέματα κυρίως με την απειρία στους ήρωες αλλά για αυτό παίζουμε για να μαθαίνουμε. Αγοράζω udyr με το που βγαίνει. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2013 από Dakonblackblade
sistah Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ενταξει, ο κωδικος μπηκε τελικα.. Το email αφου δεν ανοιχθηκε, δεν υπαρχει θεμα.. Σκεφτομαι να ξεκινησω ενα ακομα λογαριασμο απο την αρχη, μπας και φτιαξω καλυτερο mmr. Τι λετε; Αξιζει; Ποσο καιρο θα μου παρει να παω Level 30; Εννοειται θα εχω xp/ip boosts. Χαρα στο κουραγιο σου.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αγορασε κανα καλυτερα με 5-10 ευρω 30 lvl.Αν θες site στειλε να σου πω.Ευκολο για smurf για να μην τρεχεις.Με 10 παιρνεις bronze 5 με τα basic runes .
Luxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Και που ξερω ποσα reports εχουν φαει αυτα τα accounts;
nasos o psaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Και που ξερω ποσα reports εχουν φαει αυτα τα accounts; αυτο ειναι το λιγοτερο μην ειναι κλεμενα και κανουν κανα ticket για να τα παρουν πισω και βρεθεις χωρις account
Προτεινόμενες αναρτήσεις