Locko Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Έχω κάνει ήδη το PM αλλά πάμε και εδώ: IGN : Lockoes Roles : Jungle/Top/ADC/Support/Mid - με αυτή την σειρα Division : Platinum V
@_zerocool Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/490965-league-of-legends-ranked-teams/ Για τα ranked Teams.
SOADNICK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ενδιαφερομαι για την 3v3 ομαδα. IGN: SOADNICK Roles: Στο 3v3 τα παντα Division: Bronze 3-2 (ειμαι στα promotionals atm)
Tobajara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το βάζω κι εδώ Insomnia Name: Tobajara Summoner Name: Titoulas Position: Support = Top > mid > adc > jungler = 0 ELO: Silver 2 50 - 100 LP (το φελέκι μου μέσα #@%#^@%#$#^)
sistah Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Κοντολογίς, ίσως έχει αρχίσει να με κουράζει και ο main μου. Ίσως αρχίσω και αλλάζω σε πιο συντηρητικά picks για να προστατευτώ κι εγώ λιγο, ή να δοκιμάσω σιγά σιγά άλλες θέσεις. Το πρόβλημα είναι πως παίζω support ακριβώς για να καθορίζω το παιχνίδι και να μην εξαρτώμαι από τον κάθε άχρηστο... Επίσης τα ARAM είναι πόνος. Αυτά. Πως ακριβως καθοριζεις το game? Ειδικα με την leona που σου αρεσει, ειναι δυσκολα τα πραγματα γιατι αν δεν εχεις συνεννοηση με το adc σου, κατα πασα πιθανοτητα θα καταληξεις να σε κοιταει απο τα 10 μετρα ο δικος σου και εσυ να πεθαινεις. Οποτε θεωρητικα, καλυτερα να παρεις support που δεν ειναι τοσο "all in" . 2
skiouros27 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 tsoglis east Άμα έχει κανείς την διάθεση να με βοηθήσει να ανέβω παίζω καλό supp taric
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πως ακριβως καθοριζεις το game? Ειδικα με την leona που σου αρεσει, ειναι δυσκολα τα πραγματα γιατι αν δεν εχεις συνεννοηση με το adc σου, κατα πασα πιθανοτητα θα καταληξεις να σε κοιταει απο τα 10 μετρα ο δικος σου και εσυ να πεθαινεις. Οποτε θεωρητικα, καλυτερα να παρεις support που δεν ειναι τοσο "all in" . σονα εξαιρετικο support για ολα τα γουστα και φοβερη στο solo q.
sistah Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 σονα εξαιρετικο support για ολα τα γουστα και φοβερη στο solo q. To αυτο. Lulu, Sona, Janna ειναι μια χαρα για να σωσεις κοσμο ειδικα οταν ο αλλος δεν νιωθει.
ssns Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 σονα εξαιρετικο support για ολα τα γουστα και φοβερη στο solo q. build για σονα?
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) phillosopher's, το items για τα wards (Fuck my head atm) sightstone (thx) , aegis (bulwark , εαν παιζει heavy ap dmg) / locket of the iron solari (κρινεις τι rushareis αναλογα το game) , Upgrade τα boots αναλογα (cdr , tabis , tenacity) , ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ GAME ΣΟΥ. μετα πας situational(ενα frozen heart/twin shadows θα μπορουσε...). εαν δεις οτι τους παιρνετε στο κυνηγι/η θες κατι για disengage πας και για Shurelyas μετα το locket πχ. οχι μονο για σονα ολα αυτα αλλα για καθε τυπου Supp. oracles και vision wards οταν κρινεις. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2013 από kuzko21 1
SOADNICK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 το items για τα wards (Fuck my head atm) Sightstone 1
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Random Tip of the Day # 21 Μετα το 3,8 patch αρκετοι champs με μικρα jumps η gap closers μπορουν να περνανε απο μικρα τειχακια που πριν δεν μπορουσαν Για οποιον θελει να τα δει , μερικα παραδειγματα Riven Site: http://imgur.com/a/VjUsX">Imgur Album Riven Shen Alistar
nasos o psaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Random Tip of the Day # 21 Μετα το 3,8 patch αρκετοι champs με μικρα jumps η gap closers μπορουν να περνανε απο μικρα τειχακια που πριν δεν μπορουσαν Για οποιον θελει να τα δει , μερικα παραδειγματα Riven Site: http://imgur.com/a/VjUsX">Imgur Album Riven Shen Alistar θα κανουν pick αλι και η αντιπαλη ομαδα θα περνει teleport για να ξαvαγυριζει στο team fight
Προτεινόμενες αναρτήσεις